<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Servitør til eksklusivt konditori Pascal Avd Tollbugata

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Har du interesse for god smak og glede av å yte god service? Pascal Konditori i Oslo søker nye engasjerte medarbeidere.

Vi søker nye medarbeider til våre avdelinger som Barista, Servitør, Butikkmedarbeider og Lunsjkokk . Vi ser etter mennesker som er strukturerte , fleksible og effektive , og brenner for å gi superservicetil våre gjester!

Vi søker mennesker som kan jobbe fra 10% stilling til 100% stilling . Har du i tillegg den rette innstillingen og ambisjoner om å bli leder , så har dumulighet til å avansere da vi åpner to nye avdelinger i løpet av høsten.

Hva gjør en medarbeider hos Pascal Konditori?

  • Du gir alltid gjestene superservice
  • Du kan alt som er å kunne om Pascals franske kaker og annet godt.
  • Du kan kunsten å friste og selge. <> er din spesialitet
  • Du kan lage god kaffe av alle slag
  • Du kan servere ved bordene eller selge over disk
  • Du kan legge siste finnish på kokkens lunsjretter
  • Du sørger for at konditoriet/kaffebaren ser ren og pen ut til enhver tid
  • Som kokk tilbereder du enkle varierte og gode lunsjretter og kan bidra både i servering, salg og produksjonen generelt.

Er du vår nye medarbeider bak disken, i salen eller på kjøkkenet?

  • Du liker å snakke med kunder og er ikke redd for å by på deg selv
  • Du verdsetter kaker og mat av høy kvalitet og er glad i kaffe.
  • Du tilegner deg lett ny kunnskap, liker utfordringer og evner å se løsninger
  • Du vil være stolt av merkevaren du selger
  • Du er høflig, utadvendt, effektiv, fleksibel og serviceinnstilt
  • Du trives i en hektisk hverdag og beholder ditt gode humør selv når tempoet er høyt og oppgavene varierte
  • Du er selvdreven, ser hva som må gjøres og gjøre det
  • Du ønsker å ha det gøy på jobb og er med på å skape et godt arbeidsmiljø
  • Du har alltid et smil om munnen og er positiv
  • Som lunsjkokk synes du det er positivt å ha en variert arbeidsdag og spennende å kunne bidra i produksjonen generelt.
  • Du snakker flytende norsk, er over 18 år, og har erfaring fra service, salg eller kjøkken

Utviklingsmuligheter

Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig så er det gode utviklingsmuligheter da vi i september åpner ett ny eksklusivt konditori-kaffebar-konsept i Prinsensgate 22 og i november er det nyåpning i VIA (House of Oslo).

Spørsmål til stillingene kan rettes til Pascal på e-post:

Om Pascal

PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i prestisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Pascal er lidenskapelig opptatt av kvalitet og smak og han regnes som en av verdens beste konditorer.

I 1995 åpner han sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med sine medarbeidere lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. Han er den niende eieren av konditoriet som har eksistert siden 1895. Det opprinnelige konditoriet i Tollbugata (fra ca 1650) brant ned og ble først bygget opp igjen i 1870. I dagens butikk kan man beundre gammelt ærverdig treverk, glasstak og den fantastiske fresken malt av Åsmund Stray i 1895.

I 1998 blir han Slottets nabo og åpner et stort, moderne konditori i Henrik Ibsens gate 36. Der samles byfolk, forretningsfolk, kunstnere, mødre og politikere for å nyte en kake og en god espresso, spise varm lunsj eller middag. Spisestedet får daglig besøk fra slottet.

I 2005 åpner han spisested på St. Hans Haugen (Ullevålsveien 47) og i 2010 er det åpning av konseptet eksklusiv konditori-kaffebar på hjørnet Tollbugata 11 / Dronningensgate.

Det er sistnevnte konsept som skal videreføres i Prinsensgate 22 (åpning: september 2021) og VIA (House of Oslo, åpning: november/desember 2021).

Netthandel med postforsendelse og hjemkjøring har siden 2020 blitt en viktig inntektskilde og selskapet er solid med god inntjening.

Utmerkelser

• 1991 og 1993: "Coupe du Monde de la Patisserie" i Lyon (Frankrike) 4 plass. (2 pl. i smak og kunstnerisk arbeid).

• 1998: Medlem i den prestisjetunge "Relais Dessert International" som består av de 80 beste konditorier i verden.

• 2001: Ærespris fra den franske regjering: Chevalier de l' Ordre du Merite Agricole.

• 2003: Medlem i det høyt renommerte "Academie Culinaire de France".

• 2018: Hans Majestet Kongens Gardes medalje.

Mer info og kontaktinfo:

Hjemmeside med nettbutikk:

Facebook: Pascal Konditori

Instagram: Pascal Konditori

Epost:



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Har du lyst til å være en av ABBs sommerstudenter i 2022? Som sommerstudent hos oss får du muligheten til
22.09.2021 Flere steder
Er du nyutdannet og ønsker å kickstarte karrieren din i et av verdens mest innovative selskaper? Ønsker du å bidra
22.09.2021 Oslo
The electrification products distribution solutions unit is a global leader in power distribution solutions. The unit provides solutions for a
22.09.2021 Skien
Marine & Ports is driving the transition towards a sustainable future. To successfully be the partner our customers choose to
22.09.2021 Bærum
For our IS department we look for a person searching for known or new challenges. You may have the capability
22.09.2021 Bærum
Marine & Ports is driving the transition towards a sustainable future. To successfully be the partner our customers choose to
22.09.2021 Ulstein
ABB Marine & Ports Norway develops and delivers solutions for marine vessels in the energy segment including power, propulsion and
22.09.2021 Bærum
Procurement & Logistics (P&L) is part of Electrification Distribution Solutions. The department is responsible for procurement and logistic activities from
22.09.2021 Skien
Vis alle 29.378 ledige stillinger

Pascal konditori tilbyr franske konditorvarer av svært høy kvalitet og er kjent over det ganske land. Du kan lese mer om vårt assortiment på www.pascal.no.

Les mer om Pascal Avd Tollbugata

Stillingsbeskrivelse

Har du interesse for god smak og glede av å yte god service? Pascal Konditori i Oslo søker nye engasjerte medarbeidere.

Vi søker nye medarbeider til våre avdelinger som Barista, Servitør, Butikkmedarbeider og Lunsjkokk . Vi ser etter mennesker som er strukturerte , fleksible og effektive , og brenner for å gi superservicetil våre gjester!

Vi søker mennesker som kan jobbe fra 10% stilling til 100% stilling . Har du i tillegg den rette innstillingen og ambisjoner om å bli leder , så har dumulighet til å avansere da vi åpner to nye avdelinger i løpet av høsten.

Hva gjør en medarbeider hos Pascal Konditori?

  • Du gir alltid gjestene superservice
  • Du kan alt som er å kunne om Pascals franske kaker og annet godt.
  • Du kan kunsten å friste og selge. <> er din spesialitet
  • Du kan lage god kaffe av alle slag
  • Du kan servere ved bordene eller selge over disk
  • Du kan legge siste finnish på kokkens lunsjretter
  • Du sørger for at konditoriet/kaffebaren ser ren og pen ut til enhver tid
  • Som kokk tilbereder du enkle varierte og gode lunsjretter og kan bidra både i servering, salg og produksjonen generelt.

Er du vår nye medarbeider bak disken, i salen eller på kjøkkenet?

  • Du liker å snakke med kunder og er ikke redd for å by på deg selv
  • Du verdsetter kaker og mat av høy kvalitet og er glad i kaffe.
  • Du tilegner deg lett ny kunnskap, liker utfordringer og evner å se løsninger
  • Du vil være stolt av merkevaren du selger
  • Du er høflig, utadvendt, effektiv, fleksibel og serviceinnstilt
  • Du trives i en hektisk hverdag og beholder ditt gode humør selv når tempoet er høyt og oppgavene varierte
  • Du er selvdreven, ser hva som må gjøres og gjøre det
  • Du ønsker å ha det gøy på jobb og er med på å skape et godt arbeidsmiljø
  • Du har alltid et smil om munnen og er positiv
  • Som lunsjkokk synes du det er positivt å ha en variert arbeidsdag og spennende å kunne bidra i produksjonen generelt.
  • Du snakker flytende norsk, er over 18 år, og har erfaring fra service, salg eller kjøkken

Utviklingsmuligheter

Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig så er det gode utviklingsmuligheter da vi i september åpner ett ny eksklusivt konditori-kaffebar-konsept i Prinsensgate 22 og i november er det nyåpning i VIA (House of Oslo).

Spørsmål til stillingene kan rettes til Pascal på e-post:

Om Pascal

PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i prestisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Pascal er lidenskapelig opptatt av kvalitet og smak og han regnes som en av verdens beste konditorer.

I 1995 åpner han sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med sine medarbeidere lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. Han er den niende eieren av konditoriet som har eksistert siden 1895. Det opprinnelige konditoriet i Tollbugata (fra ca 1650) brant ned og ble først bygget opp igjen i 1870. I dagens butikk kan man beundre gammelt ærverdig treverk, glasstak og den fantastiske fresken malt av Åsmund Stray i 1895.

I 1998 blir han Slottets nabo og åpner et stort, moderne konditori i Henrik Ibsens gate 36. Der samles byfolk, forretningsfolk, kunstnere, mødre og politikere for å nyte en kake og en god espresso, spise varm lunsj eller middag. Spisestedet får daglig besøk fra slottet.

I 2005 åpner han spisested på St. Hans Haugen (Ullevålsveien 47) og i 2010 er det åpning av konseptet eksklusiv konditori-kaffebar på hjørnet Tollbugata 11 / Dronningensgate.

Det er sistnevnte konsept som skal videreføres i Prinsensgate 22 (åpning: september 2021) og VIA (House of Oslo, åpning: november/desember 2021).

Netthandel med postforsendelse og hjemkjøring har siden 2020 blitt en viktig inntektskilde og selskapet er solid med god inntjening.

Utmerkelser

• 1991 og 1993: "Coupe du Monde de la Patisserie" i Lyon (Frankrike) 4 plass. (2 pl. i smak og kunstnerisk arbeid).

• 1998: Medlem i den prestisjetunge "Relais Dessert International" som består av de 80 beste konditorier i verden.

• 2001: Ærespris fra den franske regjering: Chevalier de l' Ordre du Merite Agricole.

• 2003: Medlem i det høyt renommerte "Academie Culinaire de France".

• 2018: Hans Majestet Kongens Gardes medalje.

Mer info og kontaktinfo:

Hjemmeside med nettbutikk:

Facebook: Pascal Konditori

Instagram: Pascal Konditori

Epost:



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

1 ledig stilling

Fakta om Pascal Avd Tollbugata