<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vestfold og Telemark fylkeskommune Undervisningsstilling Kroppsøving (vikariat)

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Bamble vgs, undervisningsstilling Kroppsøving (vikariat)

Hovedarbeidsoppgaver og ansvarsområder
Bamble vgs ble høsten 2014, slått sammen med Croftholmen vgs. Undervisningen foregår ved to lokasjoner: Grasmyr og Croftholmen. Det er to km avstand mellom disse. Skolen har for tiden ca 450 elever fordelt på utdanningsprogrammene: Salg, service og reiseliv, studiespesialisering, teknologi- og industrifag, helse- & oppvekstfag, elektro- og datateknologi. Skolen arrangerer i tillegg voksenopplæring. Høsten 2023 skal ny samlet skole stå ferdig på området Grasmyr.

For å kunne disponere vårt personell optimalt og være robuste, er det viktig for oss at søker har bred kompetanse. I vår daglige undervisning av ungdom arbeider vi kontinuerlig med vurdering for læring og felles samordnet klasseledelse. Dette avgjørende for å gi skolen gode resultater på alle utdanningsprogram. Arbeidsoppgavene vil være undervisning på våre utdanningsprogram.

Kvalifikasjoner

Utdanning:

  • Relevant faglig og pedagogisk kompetanse jfr. Opplæringslova
  • Idrettsfaglig kompetanse.  Dersom du har undervisningskompetanse i et eller flere fellesfag til anvendelse på våre utdanningsprogram, kan det gi mulighet for 100% stilling.

Erfaring:

  • Vi vektlegger relevant undervisningserfaring. 
  • Vårt undervisningspersonale har fulgt internopplæringsprogrammet SkoleVFL.  
  • Det forventes at du har digital kompetanse til å utnytte fylkeskommunens IKT-løsninger, ser muligheter i ny teknologi, og er motivert for å ta i bruk nye digitale løsninger. 

Personlige egenskaper
Vi søker etter personer som er utadvente, fleksible og gode til å kommunisere med elever, kolleger og skoleledelsen. Vi vil ha faste, tydelige og omsorgsfulle medarbeidere som sammen med elevene kan få til gode læringsprosesser og samarbeide godt med alle i skolesamfunnet. 

Personlig egnethet vektlegges.

Fylkeskommunen skal være en omstillingsdyktig organisasjon, og arbeidsgiver tar forbehold om at sektortilhørighet, stilling, arbeidssted og arbeidsoppgaver kan endres ved behov.

Vi tilbyrLønn og arbeidstid i henhold til gjeldende regelverk

Tilsetting og prøvetid 
Tilsetting skjer på grunnlag av de til enhver tid gjeldende lover, tariffavtaler og reglement. Ved tilsetting i undervisningsstilling, må du ha relevant faglig og pedagogisk kompetanse jf Opplæringslova. Vi krever godkjent politiattest av nyere dato (ikke eldre enn tre måneder). Som hovedregel praktiserer vi 6 måneders prøvetid fra tiltredelsesdato.

Søke stilling 
Søknad sendes elektronisk via annonselenken knappen på denne siden. Vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju. Vi gjør oppmerksom på at alle våre søkere kommer på offentlig søkerliste jf Offentleglova § 25. Ønske om fritak fra offentliggjøring må du begrunne i søknaden. Dersom ditt ønske ikke innvilges, varsler vi deg om dette. Fylkeskommunen er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke.

Om fylkeskommunenFylkeskommunen er politisk styrt med fylkesordfører som øverste politiske leder. Fylkesrådmannen er øverste administrative leder. Vestfold og Telemark fylkeskommune skal bidra til samfunnsutvikling og verdiskaping i regionen, og har ansvar for viktige oppgaver innen bla videregående opplæring, kultur, folkehelse, tannhelse, kollektivtrafikk, fylkesveier, samfunnsutvikling, regional- og arealplanlegging. Vi jobber tverrfaglig og setter innbyggernes behov i sentrum. Til dette oppdraget søker vi motiverte og endringsvillige medarbeidere som er gode relasjonsbyggere og utviklings- og løsningsorienterte lagspillere. 



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Adresse: 3960 STATHELLE
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Vestfold og Telemark fylkeskommune