<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Multiconsult Ingeniør/Sivilingeniør Brann - Kristiansand

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Multiconsult Norge AS, avdeling Bygg og Industri er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen brannrådgivning. Vi ser i den forbindelse etter en erfaren brann-ingeniør eller en nyutdannet med relevant utdannelse til vårt kontor i Kristiansand.  

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.  

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?  

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER 

I rollen som ingeniør/sivilingeniør brann vil du få muligheten til å ta del i store, komplekse og tverrfaglige prosjekter. Noen pågående oppdrag er blant annet rehabilitering av Stavanger Rådhus, oppdrettsanlegg i Farsund, Statsbygg, Sykehusbygg, Forsvarsbygg, Kristiansand Kommune og mye mer.

Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning, oppdragsledelse og prosjektering. Dersom du liker å jobbe tverrfaglig og kunderettet i en variert og utfordrende rolle, er dette en stilling du bør se nærmere på.  

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til Brannoppdrag innen bygg og industri. Typiske arbeidsoppgaver vil være:  

  • Brannrådgivning
  • Utvikling av prosjekter gjennom brannteknisk prosjektering
  • Branntekniske tilstandsanalyser alle typer bygg
  • Branntekniske analyser
  • Beregninger og risikoanalyser
  • Uavhengig kontroll av brannsikkerhet, prosjektering og utførelse
  • Oppdragsoppfølging og kundekontakt

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT 

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?  

Vi leter etter noen med følgende kvalifikasjoner:

  • MSc eller BSc med erfaring innen brannteknisk prosjektering og rådgivning
  • Du har god evne til å arbeide med brannteknisk rådgivning og prosjektering 
  • Du jobber analytisk og strukturert
  • Du har god evne til tverrfaglig samarbeid
  • Du er opptatt av faglig utvikling, både av deg selv og dine kolleger
  • Du er god til å kommunisere både muntlig og skriftlig
  • Arbeidsspråket er norsk/skandinavisk 

HVA MER KAN VI TILBY DEG? 

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling  
  • En god balanse mellom arbeid og fritid 
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer. 
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram 
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid 
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet 

LITT MER OM OSS

Forretningsenheten Sør har over 180 engasjerte medarbeidere og er en del av Regioner Norge. Enheten består av 4 avdelinger og vi jobber innenfor alle Multiconsult sine forretningsområder. Vi har kontorer i Sandnes, Egersund, Kristiansand og Grimstad.  I seksjon for akustikk og brann i enheten Sør blir du en del av et faglig miljø som i dag består av 12 medarbeidere lokalisert i Sandnes og Kristiansand. Kontorsted for denne stillingen vil være Kristiansand.

Vi utfører brannteknisk rådgivning og prosjektering innenfor alle forretningsområdene til Multiconsult og har en stadig økende oppdragsmengde.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!  

Om arbeidsgiveren

Multiconsult skal være broen mellom det som en gang var og det som senere skal bli der mennesker ferdes. Vår muliggjøringskultur handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Det handler om å se muligheter der andre ser hindre og det handler om å sprenge grenser der andre fristes til å gå rundt. For deg som er nysgjerrig på en karriere i Multiconsult kan vi liste opp mange gode grunner for å ønske seg inn i våre rekker, her er seks av dem:

1. Spennende prosjekter
Det er vår natur alltid å jakte etter prosjekter med høy kompleksitet. Vår historie, vår posisjon og vårt internasjonalt anerkjente fagmiljø gjør at krevende og interessante prosjekter også søker oss. Faglig utfordrende prosjekter er vitaliserende og stimulerende. Vi søker alltid nye muligheter. Og vi foretrekker å sprenge grenser fremfor å gå rundt dem. Slik gis alle våre medarbeidere et vedvarende utviklingsfokus. Vi er det vi har gjort, og vi blir det vi gjør.

2. Gode leveranser og sterkt faglig miljø

Det ligger i vårt DNA å begeistre våre kunder, og vi er best i bransjen til å innfri deres forventninger. Dette er blant annet muliggjort gjennom et sterkt faglig miljø som har de beste og mest anerkjente fagspesialistene. Vi er en tumleplass for fag-enere og vi gir rom og vekstgrunnlag for faglig utvikling tilpasset den enkeltes nivå. I alt vi gjør og i alt vi tar i, søker vi bærekraft og harmoni – både for samfunnet og for enkeltindividet. Derfor legger vi like stor vekt på den faglige og menneskelige utviklingen av den enkelte medarbeider. Den beste jobben gjøres av mennesker som er i, og som har, balanse.

3. Prestisjeprosjekter
Det er en magnetisk tiltrekningskraft mellom Multiconsult og prestisjeprosjekter. Om det er verdensberømte idrettsarenaer, internasjonale kulturbygg, banebrytende transport-årer eller paradigmeskifter innen kraftproduksjon, er vi et foretrukkent alternativ blant rådgivende ingeniører. Vår fortid har formet og preger alles nåtid, og vi vil at du skal være med på å bygge broer inn i fremtiden.

4. Anerkjente kunder
I Multiconsult setter vi stor pris på kunder som krever. Kompetente kunder skaper driv og ambisjon – og ofte også de mest utviklende prosjektene. Vi fungerer også godt i rollen som veiviser for kunder som har begrenset erfaring i samarbeid med miljøer som vårt. Multiconsult driver oppsøkende, strategisk salg og kundeutvikling for å sikre oss kunder som står godt til vår kompetanse.

5. Ansvar og frihet
Hvert enkelt menneske som jobber i Multiconsult har til felles at de er unike. Vi legger derfor stor vekt på å sørge for at det er gode muligheter for hver enkelt til å utvikle seg og få ut det beste av seg selv ut i fra livsfase, ambisjon, drømmer og potensiale. Denne muliggjøringskulturen betyr mye ansvar og frihet for hver medarbeider til selv å styre sin karriere i den retning og i det tempo som passer den enkelte. Vi har flate strukturer som gjør at det er lett å involvere seg og å påvirke omgivelsene. Og det er kort vei til innflytelse og beslutningstakere. Det er med andre ord frihet til å ta ansvar.

6. Balanse mellom jobb og fritid
Vi er opptatt av at alt Multiconsult er og gjør skal være bærekraftig – både for samfunnet og for medarbeiderne våre. Harmoni og balanse er essensielt for at vi skal kunne gjøre en god jobb. For oss veier den enkeltes faglige og menneskelige utvikling likt. Vi representerer et sosialt arbeidsmiljø hvor du kan utfolde hele deg og bruke alle dine egenskaper og ser det som en bærebjelke for din utvikling og for vårt mangfold. Vi er opptatt av at den enkelte kan organisere arbeidet slik at familie, venner og fritidssysler ivaretas på en balansert måte.

Les mer om Multiconsult

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Bioingeniør
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Multiconsult