<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rambøll Senior rådgiver Vann

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Rambøll inviterer deg til å ta i bruk ditt engasjement, og din faglige innsikt, i en stilling hvor du kan være med å planlegge og lede Østlandets mest spennende vann- og avløpsprosjekter. Vannavdelingen i Drammen søker nå etter flere senior rådgivere da vi bl.a. har vunnet mange rammeavtaler i og rundt Drammen.  

For denne rollen trenger du utdannelse som master eller bachelor innen Vann- og Avløpsteknikk.

Du harminimum 10 - 15års erfaring.

Er du vår nye senior rådgiver for vann og avløp? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

 

Bli en del av vår vannavdeling

Vannavdelingen i Drammen har byens bredeste kompetansemiljø innen Vann. Til sammen er vi over 35 medarbeidere med en god kjønns- og aldersfordeling som dekker alle disipliner.

Vår ekspertise gjenspeiles i våre prosjekter som spenner over alt fra tradisjonell ledningsteknologi og hydrologi til renseanlegg. Vi gir råd i alle prosjektfaser dvs. overordnet planlegging, detaljering, renovering, byggeledelse og driftsoptimalisering.

Dette gjør at du som senior rådgiver kan utvikle og spisse dine faglige arbeidsområder. Du får kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder, og sammen tar vi på oss prestisjefylte prosjekter i vårt nærområde og i Norge for øvrig, der alle deler av vannfaget involveres. Eksempler på noen av våre pågående lokale prosjekter er; Forprosjekt Lier Renseanlegg, Flomsikring Mjøndalen sentrum, utbyggingen av Drammen Havn, og etableringen av Drammen Helsepark. Eksempler på noen av våre pågående nasjonale prosjekter hvor FA vann sitter i Drammen er; E39 Mandal, Flomsikring Brandbu, Nytt sykehus i Narvik, og vinterparken på Lørenskog.

 

 

Vi støtter den faglige utviklingen din

Bli en del av avdelingens særegne arbeidsmiljø! Siste medarbeiderundersøkelse 2020 viste at avd. Vann har en imponerende tilfredshet, og viser at engasjementet for arbeidsplassen skyldes at våre ingeniører løser utfordrende oppgaver med selvstendighet samtidig med støtte fra kunnskapsrike kollegaer.

 

Som senior rådgiver vil du lede medium og små oppdrag og være fagansvarlig på større oppdrag innen samferdselsprosjekter, byggprosjekter, kommunale infrastrukturprosjekter med mere. Her vil du samarbeide og lede andre med forskjellig utdanning og erfaring, bistå nyutdannede samt få faglig påfyll av andre erfarne kollegaer.

 

I denne rollen vil det være en fordel om du, som oss, brenner for faget, våger å tenke nytt og tar ansvar. Vi søker etter en lagspiller som vil bidra med initiativ i vår humørfylte hverdag.

 

Velkommen til vår Vanndivisjon 

Rambøll Vann Norge har et sammenknyttet nettverk. Årlige fagtreff og studieturer finnes arenaer for utvikling og inspirasjon. Vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder i inn- og utland. Avdelingene har ekspertise innen alle deler av vannfaget: klimatilpassing, ledningsnett, vannrensing og vannressurser. Disse strukturene finner vi også igjen i Rambøll globalt, og vi samarbeider internasjonalt med kollegaer for ekspertise og ressursutjevning. Det er muligheter for utveksling globalt til andre kontorer, enten via prosjekt eller som en «explorer».

Med en snittalder under 40år har vi et ungt arbeidsmiljø, men har fortsatt ansatte med mange år i firmaet med høy kompetanse.

 

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Vi har eksistert i 75 år og har «beina godt planta» med over 1500 ansatte i Norge fordelt på 16 kontorer.  

Rambølls tverrfaglighet er en forutsetning for at vannavdelingen kan involveres i de aller største prosjekter i vårt nærområde.

Rambøll Drammen er et komplett rådgiverfirma for Bygg og Anlegg med 180 ansatte.

 

Rambøll er eid av et eget fond, slik at inntjeningen går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer dette en trygghet for Rambøll.

Rambøll er som det første norske selskap, og første rådgivende ingeniørselskap i verden, blitt bærekraftssertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål, og 169 delmål fra Bureau Veritas. Dette stiller krav til virksomheten og den enkelte medarbeider.

 

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknadsbrev og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30.08.2021.

 

Har du spørsmål?
Kontakt avdelingsleder Pål Bredesen hvis du har spørsmål

telefon 975 03 831,

e-post: pal.bredesen@ramboll.no

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 22
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAR 24
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 87%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Rambøll