<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Stendi Sykepleiere søkes- utvikle deg sammen med oss på Risenga bo- og omsorgssenter

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du autorisert sykepleier og ønsker å bli en del av et organisert fagteam? Vil du også jobbe på et sted som utfører mange prosedyrer lokalt? Da kan Risenga være noe for deg! 

Vi søker dyktige kollegaer til flere faste stillinger i ulike prosenter! (stillingsprosenter fra ca. 70-100%)

 

Sykehjemmet har et sterkt, organisert fagteam 
Risenga Bo- og Omsorgssenter er et sykehjem med 104 langtidsplasser fordelt på seks avdelinger, i tillegg til Trygghetsavdeling og dagsenter. Vi har et kompetent og godt sykepleierteam som er organisert i fagteam. Teamet er tverrfaglig og består av sykepleiere, leger, fysioterapeuter og ergoterapeut – som har et tett samarbeid med helsefagarbeidere og pleieassistenter, samt avdelingsledere. Som sykepleier vil du derfor ikke føle deg alene ute på en avdeling. Du vil samarbeide tett med det tverrfaglige teamet hvor dere sammen kommer frem til beste løsning og behandling for hver enkelt beboer. Dette er også en stor bidragsyter til det gode arbeidsmiljøet vi har her på Risenga - trygghet skaper samhold og trivsel! 

Utvikle deg som sykepleier gjennom kurs og en variert arbeidshverdag
Som nyansatt sykepleier på Risenga vil du få en solid opplæring uavhengig om du ønsker å ta et par ekstravakter i måneden, eller om du går inn i en heltidsstilling. Det stopper heller ikke etter opplæringstiden. Vi har stort fokus på at våre ansatte skal ha mulighet til å holde seg oppdatert faglig via kurs og fagdager med interne og eksterne forelesere. 

Det er ikke bare via kurs og fagdager du kan utvikles som sykepleier hos oss. På Risenga får du også utviklet og opprettholdt dine ferdigheter som sykepleier. Vi følger opp det totale tilbudet rundt beboerne – alt fra MNA til daglig stell og sårprosedyrer, medisinering, legevisitter, vaksinering etc. Vi utfører også mange prosedyrer lokalt, og tar f.eks. koronatester, blodprøver og administrerer intravenøs behandling på huset. Vi håper du er klar for en svært variert arbeidshverdag!


Veronica, sykepleier på Risenga
På Risenga jobber vi veldig tett på beboere og pårørende, noe jeg liker veldig godt. Her er vi rundt beboere daglig i stell, sårstell, blodprøver, terminalpleie og diverse tilsyn. Ikke minst er det meget spennende faglig sett, da beboere har flere underliggende sykdommer som gir et mer komplekst bilde.

Finn Jonatan, fysioterapeut på Risenga
Arbeidshverdagen min er veldig variert og ikke minst meningsfull. I Stendi føler jeg at jeg bidrar til at de eldre får en bedre hverdag, og det er svært givende å jobbe med en så takknemlig gruppe som setter stor pris på hjelpen de får.


Er du vår nye faglige dyktige sykepleier? 
Vi er på jakt etter deg som er autorisert sykepleier, og som gjerne har relevant videreutdanning for eksempel innen geriatri. Men dette er ikke et krav. Du må også beherske norsk skriftlig og muntlig, tilsvarende Bergenstesten. Som sykepleier på Risenga vil du primært gjøre sykepleiefaglige vurderinger hos beboerne og utføre sykepleiespesifikke oppgaver og prosedyrer. Dine arbeidsoppgaver vil også bestå av å veilede andre kollegaer, samt bidra til undervisning for å heve kompetansen på avdelingene. Det er derfor viktig at du er initiativrik, engasjert og evner å skape gode relasjoner med medarbeidere så vel som beboere og deres pårørende.  

Interessert i å bli en del av vårt team på Risenga? Vi håper det!
Vi håper du lokkes av en hverdag fylt med spennende utfordringer i et sterkt fagmiljø, og er klar for å bidra med din kunnskap og omsorg! Vi har flere ledige stillinger i ulike stillingsprosenter fra 70% til 100%, todelt turnus. Du er også velkommen som ekstravakt - perfekt hvis du ønsker å få testet ut en ny arbeidsplass! 

Vi behandler søknader fortløpende og oppfordrer deg derfor til å søke allerede i dag. Vi ser frem til å bli kjent med deg. 

Spørsmål? Ta kontakt med avdelingsleder Therese Cordt-Hansen på tlf: 94792749 

Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Om arbeidsgiveren

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og personlig assistanse (BPA). Vi skal være kvalitetsledende i alt vi gjør og vår visjon er å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen.

Stendi har over 5000 medarbeidere, rundt 1000 brukere innen barnevern, psykisk omsorg og brukerstyrt personlig assistanse (BPA), sykehjem og omsorgsboliger med rundt 500 plasser, samt private seniorleiligheter.

Stendi er siden 2019 en del av Ambea, som er Sveriges, Norges og Danmarks markedsledende private omsorgsselskap.

Les mer om Stendi

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Ved henvendelser ta kontakt med rekrutteringsansvarlig i Karrierestart. 

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Vil utdanne meg i helsefag. Ser også etter jobb, helst rettet mot rus
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Lærlinger
  • Antall lærlinger: Ikke spesifisert

Se flere annonser

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Ønsker du å jobbe med landets fremste kompetansemiljø innen tannhelse?Oris Dental Moa åpner 1. juni sentralt på Amfi Moa i
02.04.2024 Ålesund
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
02.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
24.03.2024 Oslo
Om trainee-stillingen:Som trainee vil du ta del i rådets daglige drift, men du vil også få et særlig ansvar for
01.04.2024 Nordkapp
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Forsvarsbygg på Jørstadmoen treng sommarvikarar til ulike oppgåver. Vi ønsker å tilsette ca. 2-3 sommarvikarar til ulike oppgåver knytt til drift
19.04.2024 Lillehammer
Vis alle 39.837 ledige stillinger