<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Market Analyst (m/f/d) Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

We are Hydro, a global family of 30,000 people, present in a broad range of market segments for aluminium, energy, metal recycling, batteries and renewables, offering a unique wealth of knowledge and competence. We have a proud history and are committed to leading the way in shaping a sustainable future by developing natural resources into innovative products and solutions. In doing so, we truly believe that our People matter the most to make the difference.

We are active along the whole Aluminium value chain and recycling is a priority growth area for Hydro. Building a circular economy with recycling is a key contributor for a more sustainable society and a responsible greener future. 

Hydro’s Recycling Centre of Excellence has been established as governance and supporting body for all recycling related activities in Hydro.
The mandate of the Recycling CoE is to act as process owner for recycling processes and systems, define common key performance indicators, drive development and optimization of our recycling portfolio and provide technical and operational support to Business Areas.

To strengthen our resources and competences we are looking to hire a market analyst that can support in building our strategic position in scrap procurement and recycling.

You like to create and want to be part of our exciting journey? We are currently looking for an

Scrap Market Analyst (m/f/d) 

Responsibilities and tasks

   Mapping and analysis of global and regional aluminium scrap market
•    Maintain and further develop existing analysis tools
•    Monitor policy and legislative changes related to recycling/scrap trading and assess impact on industry
•    Monitor competitor landscape
•    Participate in scrap market related conferences and events internally and externally
•    Prepare and present analysis results to internal stakeholders including top management and support decision making processes related to recycling
•    Participate in recycling related strategic projects both on Business Area and Corporate level

Qualifications

Key Qualifications
We are looking for someone with strong quantitative and analytical abilities, who will contribute to the team with eagerness and curiosity. The ability to research and validate information is essential for this position, as well as being comfortable in translating from analysis to strategic implications

•    Master’s degree, preferably in economics and/or finance  
•    Min. 3-5 years of relevant work experience (market/industry analysis, strategy, other similar)
•    Strong analytical skills with proven abilities to research and validate information and sources
•    Ability to work independently towards a common goal with frequent interaction towards other internal and external stakeholders
•    Skilled user in Microsoft Office package, primarily PowerPoint and Excel
•    Excellent English proficiency, other language skills considered an advantage (German, French, Norwegian, Spanish,….)
•    Good communication and presentation skills, both written and verbal

Additional information
In this position, you will get exposure to and insight into several parts of the Hydro business.
You will collaborate closely with other market analyst environments in Hydro to assess and strategically develop Hydro’s position in the aluminium value chain in total and recycling in particular.

You will be offered an extensive training period to familiarize with the recycling market and related activities in Hydro.
You will work as a member of a broad international network that will help you grow in your role and responsibilities.
You will report to Head of Scrap Procurement Recycling CoE

Frequent international travel will be required.

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Stillingsbeskrivelse Stendi Seniors utrykningstjeneste i Asker og Bærum betjener nærmere 3000brukere av trygghetsalarm. Vår oppgave er å rykke ut ved
16.08.2021 Bærum
 Ønsker du en variert og spennende jobb?  Brukerstyrte personlig assistent(er) (BPA) som kan starte snarlig søkes!  Jeg er en samfunnsinteressert
21.10.2021 Trondheim
Stendi søker etter deg som ønsker å gjøre en forskjell for brukerne våre innenfor omsorgstjenester Region Øst. Omsorgstjenester består av
21.10.2021 Lier
Stendi trenger flere trygge og fleksible sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere til våre team. Vi har behov for vikarer og ekstravakter. Hos
14.10.2021 Hele Vestfold og Telemark
Vi søker dyktige, engasjerte og ansvarsfulle personer, for å videreutvikle vårt fagteam og arbeidsmiljø. Du bør ha helse/sosialfaglig bakgrunn, og
20.10.2021 Bergen
Den norske virksomheten til Siemens har cirka 600 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 1,7 milliarder
24.06.2021 Hele Vestfold og Telemark
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos
09.07.2021 Råde
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos
09.07.2021 Råde
Vis alle 29.313 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

We are Hydro, a global family of 30,000 people, present in a broad range of market segments for aluminium, energy, metal recycling, batteries and renewables, offering a unique wealth of knowledge and competence. We have a proud history and are committed to leading the way in shaping a sustainable future by developing natural resources into innovative products and solutions. In doing so, we truly believe that our People matter the most to make the difference.

We are active along the whole Aluminium value chain and recycling is a priority growth area for Hydro. Building a circular economy with recycling is a key contributor for a more sustainable society and a responsible greener future. 

Hydro’s Recycling Centre of Excellence has been established as governance and supporting body for all recycling related activities in Hydro.
The mandate of the Recycling CoE is to act as process owner for recycling processes and systems, define common key performance indicators, drive development and optimization of our recycling portfolio and provide technical and operational support to Business Areas.

To strengthen our resources and competences we are looking to hire a market analyst that can support in building our strategic position in scrap procurement and recycling.

You like to create and want to be part of our exciting journey? We are currently looking for an

Scrap Market Analyst (m/f/d) 

Responsibilities and tasks

   Mapping and analysis of global and regional aluminium scrap market
•    Maintain and further develop existing analysis tools
•    Monitor policy and legislative changes related to recycling/scrap trading and assess impact on industry
•    Monitor competitor landscape
•    Participate in scrap market related conferences and events internally and externally
•    Prepare and present analysis results to internal stakeholders including top management and support decision making processes related to recycling
•    Participate in recycling related strategic projects both on Business Area and Corporate level

Qualifications

Key Qualifications
We are looking for someone with strong quantitative and analytical abilities, who will contribute to the team with eagerness and curiosity. The ability to research and validate information is essential for this position, as well as being comfortable in translating from analysis to strategic implications

•    Master’s degree, preferably in economics and/or finance  
•    Min. 3-5 years of relevant work experience (market/industry analysis, strategy, other similar)
•    Strong analytical skills with proven abilities to research and validate information and sources
•    Ability to work independently towards a common goal with frequent interaction towards other internal and external stakeholders
•    Skilled user in Microsoft Office package, primarily PowerPoint and Excel
•    Excellent English proficiency, other language skills considered an advantage (German, French, Norwegian, Spanish,….)
•    Good communication and presentation skills, both written and verbal

Additional information
In this position, you will get exposure to and insight into several parts of the Hydro business.
You will collaborate closely with other market analyst environments in Hydro to assess and strategically develop Hydro’s position in the aluminium value chain in total and recycling in particular.

You will be offered an extensive training period to familiarize with the recycling market and related activities in Hydro.
You will work as a member of a broad international network that will help you grow in your role and responsibilities.
You will report to Head of Scrap Procurement Recycling CoE

Frequent international travel will be required.

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • OKT 24
  2021
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • OKT 25
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 31
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
24 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro