<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Statkraft Contract Manager / Innkjøper

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du hjelpe oss å gjøre gode anskaffelser for framtiden? Er du en erfaren innkjøper med kompetanse innenfor prosjektinnkjøp og kontrakter? Tar du en rolle i det faglige fellesskapet? Da vil vi ha deg med på å løse klimautfordringen sammen med oss i Statkraft.  Hvorfor Statkraft? Statkraft har over 100 års erfaring med å levere ren energi i Nord-Norge og verden. Energi er det verden trenger aller mest, og vi ser for oss en fremtid utelukkende med fornybar energi. Hos oss vil du være med på å gjøre gode anskaffelser for å sikre våre vann- og vindkraftanlegg for framtiden. Vi jobber med å forvalte og utvikle den grønne energien vi har – derfor trenger vi deg med på laget!  Arbeidsdagen i Region Nord-Norge Som Contract Manager vil du følge anskaffelser fra planlegging til sluttoppgjør, og sammen med kollegaer fra ulike fag og lokasjoner sørge for at Statkraft forvalter og utvikler sine kraftanlegg i Nord-Norge. Arbeidssted er Narvik – reisevirksomhet må påregnes.  Du vil sørge for strategisk koordinering av anskaffelsesprosessene i regionen, samt å sikre at produkter og tjenester skaffes til konkurransedyktig totalkostnad, og at prosessene gjennomføres effektivt og i samsvar med lover, forskrifter og interne retningslinjer. I Statkraft driver vi med kontinuerlig forbedring og utvikling av våre prosesser og vår kompetanse. En del av arbeidsoppgavene dine vil derfor være å ha ansvar for kompetansehevende tiltak på innkjøpsfaget i regionen, og bidra til utviklingen av beste praksis.  Hvem er du? Vi ser etter en erfaren innkjøper som kan bidra til å nå våre langsiktige mål om leveranser i verdensklasse på prosjekt, drift og vedlikehold. Dette inkluderer:  

  • Master- eller bachelorgrad, fortrinnsvis innen ingeniørfag / økonomi eller tilsvarende 
  • Minimum 5 års erfaring med anskaffelser i prosjekt og drift, både strategisk og operativt 
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk 

Erfaring innenfor disse områdene vil være gode å ha i rollen din: 

  • Teknisk forståelse og innsikt i prosjekt-, drift- og vedlikeholdsprosesser 
  • Bruk av digitale plattformer som arbeidsverktøy og i samhandling 

Vi i Statkraft ser alltid etter mennesker med høy integritet, positiv holdning og klare etiske verdier. Vi søker medarbeidere som inspirerer til samarbeid gjennom involvering, raushet og godt humør. Er du i tillegg strukturert og grundig med evne til å jobbe effektivt, selvstendig og målrettet, så kan du bli vår neste kollega.   Hva vi tilbyr: En karriere i Statkraft er meningsfylt – hver eneste medarbeider bidrar til en reell forskjell for jordkloden, samfunnet vårt og framtida. Sammen med faglig sterke kolleger i et ansvarlig arbeidsmiljø vil du være tett på den fornybare energien som skal være med å løse klimautfordringen vi står overfor. Samtidig som du kan være stolt av at ditt arbeid, kan vi også tilby mange andre fordeler: 

  • Personlig utvikling med læring på ulike nivå i organisasjonen innbefattet LinkedIn Learning  
  • Faglig utvikling i et globalt nettverk av eksperter, spesialister og nyutdannede fra ulike land og bakgrunner. 
  • En arbeidskultur som tilbyr fleksible løsninger og balanse mellom jobb og fritid 
  • Et godt arbeidsmiljø også utenfor arbeidstid med sosiale sammenkomster og treningsmuligheter  
  • Muligheten til å bli kjent med Nord-Norge og Norge gjennom arbeid tett på våre anlegg, eller benytte deg av en av våre fantastiske hytter i norsk natur 

Vi opererer innenfor kritisk infrastruktur, og gjennomfører bakgrunnssjekk av relevant kandidat i forbindelse med ansettelse. 

Om arbeidsgiveren

Statkraft er et ledende internasjonalt selskap innen vannkraft og Europas største leverandør av fornybar energi. Konsernet produserer vannkraft, vindkraft, solkraft og gasskraft og leverer fjernvarme. Statkraft er en global markedsaktør innen energihandel og har 3400 ansatte i 16 land.

 

Vi er opptatt av deg som student, som nyutdannet og som erfaren, rekrutterer årlig til våre sommerjobber, tverrfaglige sommerprosjekt og traineestillinger i Statkrafts internasjonale traineeprogram. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har ambisjoner om å skape muligheter for Statkraft og som ønsker en spennende karriereutvikling i et innovativt og internasjonalt konsern med høy etisk standard. 

Visjon

I en verden med store klimautfordringer er Statkrafts kjerneprodukt mer etterspurt og verdifullt enn noen gang. Behovet for ren energi skaper betydelige vekstmuligheter. Statkraft har en unik posisjon for å ta del i denne veksten, og vil utvikle fornybar energi på en måte som støtter en positiv samfunnsutvikling.

Ambisjonen for Statkraft er å styrke posisjonen som en ledende internasjonal leverandør av ren energi. Dette skal gjøres ved å utnytte konsernets konkurransefortrinn og kjernekompetanse.

Les mer om Statkraft

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 25
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Søker aktivt etter jobb
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Dataelektroniker/Serviceelektroniker og ingeniør i fornybar energi
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Flere muligheter
3 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

 

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 34.933 ledige stillinger

Fakta om Statkraft