<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

IT team- og prosjektledelse, NAV Er du opptatt av teamutvikling og har erfaring som teamcoach?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon28 Presentasjon av stillingen:

Vet du hvordan det kjennes ut å jobbe i et skikkelig godt team? Er du grunnleggende nysgjerrig på dynamikk i team, og vet at ingen team er like? Er du trygg nok til å utfordre, og modig nok til å jobbe med sterke team som utfordrer deg tilbake?

I NAV IT bygger vi arbeids- og velferdsløsninger for fremtiden -- for deg og dine, for NAV og for samfunnet vårt. For at vi skal kunne bygge de beste løsningene, må teamene våre ha de beste rammene vi kan gi dem. Derfor leter vi etter to erfarne, kunnskapsrike og smidige teamcoacher som ønsker å bruke sin kompetanse for å løfte teamene våre, og bidra til å skape fart og flyt. Som teamcoach hos oss vil du lære enormt mye om skalering av smidig produktutvikling i en stor organisasjon som alltid er i bevegelse. Vi har et aktivt fagmiljø i NAV IT og har som mål å bygge opp et sterkt og levende fagmiljø innen teamutvikling, teamcoaching og teamledelse.

Hos oss i NAV IT vil du jobbe med mange av de flinkeste folka i landet. Vi kan også gi deg førstehånds erfaring med skalering av smidig produktutvikling i en stor organisasjon som alltid er i bevegelse. Vi har ca 150 team i direktoratet, og ingen team er like. Vi har team i alle farger og valører, hvor noen så vidt har begynt på sin reise fra gruppe til team, mens andre er fremragende produktteam som bygger nye IT-løsninger på under en uke.

I NAV IT er vi ambisiøse og har alltid mye vi ønsker å få gjort. Seksjon IT Team- og prosjektledelse er for tiden 39 medarbeidere, men vi skal stadig vokse og utvikle oss. Vi har en ambisjon om å være en dynamisk seksjon som lærer og utfordrer hverandre og jobber for våre felles mål. Du blir en viktig bidragsyter inn i dette. Vi ønsker at du deler av din erfaring og er en aktiv bidragsyter for å skape en trygg og åpen arena for kompetansedeling, kontinuerlig læring og utvikling av vårt fagområde.

Arbeidsoppgaver

Som teamcoach i NAV IT skal du støtte, veilede og utfordre team på veien til å bli så gode som overhodet mulig og være en aktiv bidragsyter for å dele erfaringer og kunnskap med gjengen i seksjonen.

I tillegg ønsker vi at du skal bidra til:

  • at teamene blir så autonome som mulig.
  • å innføre smidigprinsipper tilpasset teamenes behov og ønsker.
  • målfokus og målforståelse i teamene.
  • kontinuerlig læring og gode tilbakemeldingssløyfer som forenkler og forbedrer teamarbeidet.
  • å skape god samhandling i og utenfor teamene.
  • å skape god teamkultur, og løfte frem det beste i teammedlemmene.

Kvalifikasjoner

Du er oppdatert på fagområdet vårt, du vet at team aldri er ferdig utviklet og har mange tanker om hva som funker og ikke funker i ulike faser i team. Du kjenner godt til prinsipper for moderne og agil utvikling, har over snittet god teknologiforståelse og du tar deg tid til å lære av fagfolk rundt deg.

I tillegg må du:

  • Ha relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå, minimum Bachelor. Relevant arbeidserfaring kan erstatte manglende formell bakgrunn.
  • Ha erfaring som teamleder, endringsleder, teamcoach eller agile coach.
  • Ha erfaring med kontinuerlig forbedring og kontinuerlige leveranser, og smidig utvikling i praksis og du er kjent med metoder som Hypotesedrevet utvikling, Lean, DevOps, Design Thinking og Scrum/Kanban.
  • Ha sertifisering innen team coaching eller agile caoching (ICP-ACC).
  • Beherske norsk som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig. 

Personlige egenskaper

Hvis du er rett person, har du forstått at det å gi handlingsrom og slippe ansvar ut til teamene er det som skal til for at vi skal nå våre ambisiøse mål. Du har gode coachende egenskaper og du er alltid nysgjerrig og åpen overfor mennesker og fagfeltet vårt.

I tillegg ønsker vi at du:

  • Samarbeider godt med andre, og vet at for å lykkes må du forstå både organisasjonen, kulturen og landskapet du jobber i.
  • Kommuniserer godt med andre, er lydhør for andres kunnskap, nysgjerrig og observant i forhold til dine omgivelser.
  • Tilpasser deg nye situasjoner og kontinuerlige endringer, du tar initiativ og er proaktiv, ser muligheter og kommer med forslag til løsninger. 
  • Har empati og drivkraft, kan være en leder og motivator som sikrer at alle jobber i samme retning.
  • Vet når du må ta ledelsen, og når det er klokest at andre i teamet tar ansvar.
  • Har et stort engasjement for smidig tankegang og metode, og at du liker å holde deg faglig oppdatert.

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en sentral rolle på en av landets viktigste arbeidsplasser, hvor vår visjon er å gi mennesker muligheter. Kollegaene dine leverer løsninger til 2.8 millioner mennesker, og forvalter kjernesystemene i ett av verdens beste velferdssamfunn. Vi er midt i en omfattende digital transformasjon som krever nye veier til mål, og i dette arbeidet er IT-avdelingen i NAV er kjent for å gå foran og bane vei innenfor vårt fagområde. Vi utfordrer, eksperimenterer og leverer alltid med høy kvalitet. Med høye ambisjoner og lave skuldre er det aldri tvil om hvorfor vi går på jobb hver dag. Du vil bli en del av et nyetablert kompetansemiljø for Teamcoaching i IT-avdelingen, og være med på å forme dette fagmiljøet i en tidlig fase. Sammen utvikler og forvalter vi løsninger som er kritiske for NAV og samfunnet, et oppdrag du løser sammen med dyktige og engasjerte kollegaer fra hele organisasjonen.

Utover dette kan vi tilby deg:

  • Lønn fra kr 650.300 til kr 919.700 i stillingskode 1364 seniorrådgiver. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes
  • God pensjons- og forsikringsordning gjennom Statens pensjonskasse
  • Høyt fokus på egen kompetanseutvikling gjennom fagdager, kurs og faggrupper i arbeidstiden
  • Tilgang til en omfattende e-læringsplattform og tid til egenutvikling
  • Hytteforening med mulighet for å leie leilighet på fjellet
  • Godt utstyrt trimrom og bedriftsidrettslag med ulike aktiviteter
  • Arbeidsted er våre nye lokaler på Helsfyr

Arbeids- og velferdsdirektoratet tester ut ulike løsninger for en hybrid arbeidshverdag (med en kombinasjon av fysisk arbeidsplass og bruk av hjemmekontor). Som arbeidsgiver ønsker vi at arbeidshverdagen vår skal være preget av gjensidig fleksibilitet, forutsigbarhet, forpliktelse og fellesskap.

Kontaktinformasjon

Hulda Brastad Bernhardt, Seksjonssjef, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Fyrstikkalléen 1
0661 Oslo

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:NAV

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon28 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 26.09.2021





Om arbeidsgiveren

NAV leverer arbeids- og velferdstjenester til Norges befolkning og har 19 000 medarbeidere fordelt over hele landet. NAV skal gi mennesker muligheter, og vårt hovedmål er å få flere i arbeid. Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønsker meningsfulle og varierte arbeidsoppgaver.

NAV er en inkluderende arbeidsplass som er preget av mangfold. Vi ønsker at alle kvalifiserte kandidater søker jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi oppfordrer personer med nedsatt funksjonsevne og/eller "hull i CV" om å søke jobb hos oss. De er en verdifull arbeidskraftressurs som NAV trenger. Søkere som tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, gjøres oppmerksom på at denne opplysningen kan bli brukt til statistikkformål ifm. regjeringens inkluderingsdugnad dersom vedkommende blir ansatt.

Vi gjør oppmerksom på at CV benyttes til utvidet søkerliste. Dersom du ønsker å unntas fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Se feltet for spesiell vurdering under utfylling av CV. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

NAVstilling

Les mer om IT team- og prosjektledelse, NAV

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Sunndal
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
05.05.2024 Kvinnherad
Vis alle 34.946 ledige stillinger

Fakta om IT team- og prosjektledelse, NAV