<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prima Assistanse Lyst på en aktiv og variert deltidsjobb, hvor studier og satsning innen toppidrett er i fokus? Jeg søker etter flere assistenter i Bergen!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Lyst på en aktiv og variert deltidsjobb, hvor studier og satsning innen toppidrett er i fokus? Jeg søker etter flere brukerstyrte assistenter i Bergen!

Jeg er ei aktiv kvinne med kombinert syns- og hørselstap i 30-årene som søker etter brukerstyrt personlig assistent med godt humør, som er allsidig og liker å være i fysisk aktivitet. Ettersom det nå er en del assistenter som slutter på grunn av endt studier eller tilbud om annen jobb, så søker jeg etter nye medarbeidere til vårt flotte BPA-team.

Arbeidsdagene er innholdsrike med varierte arbeidsoppgaver. Arbeidet består i å yte praktisk bistand både i og utenfor hjemmet. Jeg satser innen dressurridning for funksjonshemmede, og bistand til oppgaver i stall, trening og konkurranser inngår som en del av arbeidet. I tillegg til bistand til husvask/rydding, matlaging, handling, lese-/skrivearbeid og andre praktiske gjøremål jeg trenger assistanse til. Videre er det behov for bistand ved studier, praksis og arbeidsoppdrag. Personer som behersker godt norsk, engelsk og er kjent med akademisk lesing/skriving oppfordres til å søke. Jeg studerer master i synspedagogikk og synsrehabilitering, og flere av mine nåværende assistenter har uttrykt at det svært lærerikt arbeid.

Det er ledig både faste stillingsprosenter og tilkallingskontrakter. Ansettelse gjennom Prima Omsorg avdeling Bergen. Jeg har primært behov for assistenter som kan jobbe på dagtid et par dager i uken, jobbe helgeturnus, samt også noen kvelder i uken. Det søkes også etter ferievikar 09.09.21- 24.09.21. Stillingene i Bergen gjelder i hovedsak under skolesemestrene (ca. 9 måneder i året). Det søkes etter assistenter som har mulighet til å jobbe 1 helg i måneden, samt annenhver torsdag. Arbeidstid og sted kan variere etter behov, og reise kan forekomme både i forbindelse med studier, praksis og konkurranser/trening.

Jeg har egen bil, og det er et krav at assistentene har B-sertifikat siden jeg ikke kan kjøre selv. Om en har BE-sertifikat og er vant til å kjøre med henger, teller det positivt. Jeg har behov for flere assistenter som kan kjøre hestehenger.

Kvalifikasjoner:

-       Må ha førerkort for bil (Klasse B eller BE).

Egenskaper som blir vektlagt er:

-       Gode samarbeidsevner

-       Være allsidig og ikke være redd for å «ta i et tak».

-       Gode observasjonsevner da arbeidet inneholder noe beskrivelse av omgivelsene og personer vi møter.

-       Positiv, engasjert og godt humør.

-       Være stabil og møte til avtalt tid.

-       Være effektiv, men ordentlig.

-       Være fleksibel og tilpasningsdyktig.

Vi vil tilby:

-       Konkurransedyktig lønn.

-       Opplæring vil bli gitt ved tilsetting.

Politiattest må fremlegges ved tilsetting.

Er du den rette til å være BPA hos meg, da håper jeg du sender en søknad til meg på e-post. Merk med følgende i emnefeltet slik at det blir lettere å finne søknaden din:

"Søknad BPA 2021 Bergen"

Søknader sendes direkte til;



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Om arbeidsgiveren
Prima Omsorgs / Assistanse er et anerkjent privat helse og omsorg og assistanse-firma som har som formål å tilrettelegge tjenester med høy kvalitet som passer den enkeltes behov. Vi har hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer en rekke steder i landet. For mer informasjon se www.primaomsorg.no og www.prima-assistanse.no Les mer om Prima Assistanse

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Prima Assistanse