<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Project HSE Manager Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

In Hydro, large-scale industrial projects have always been at the center of our business realization.
 
Projects is a specialized and dedicated project organization in Hydro. Our main tasks are to develop and execute investment projects in a structured, efficient and predictable way. We provide project management services to all Business Areas in Hydro cross-boarders. 

Projects will play an important part in Hydro’s ambitious journey, to maintain our position as a leading supplier of low-carbon aluminium and to grow in renewables. Our efforts are crucial to the green change.


To strengthen our project delivery capabilities, we are looking for a Project HSE Manager.  You will be part of a multi-disciplinary and diverse team and will collaborate with many parts of the organization. 
 

What we offer

 • A key role and a mandate to ensure that HSE is given the highest priority in all phases of a project
 • Be part of a professional project management organization, with broad expertise and well proven methods in project governance, project control, procurement and technical management
 • A great opportunity to impact exciting projects with focus on sustainable industries and to contribute to safe and predictable project execution
 • Joining Hydro’s ambitious journey which involves projects within aluminium production, aluminium recycling, hydropower, hydrogen, wind, solar and batteries

      
Main responsibilities
The main responsibility for the position is to ensure that project teams achieve first-class HSE performance at all levels and in all phases of a project. 

 • Take lead, support, motivate and advice project management on HSE related topics
 • Prepare HSE programs, plans and documentation for the assigned project 
 • Support project management to identify and manage HSE risks through all project phases
 • Follow-up contractors HSE standards and HSE performance on site in the execution phase
 • Respond to, report and manage HSE incidents including coordination of incident investigations
 • Participate in internal and external audits
 • Contribute to improvement of the project management methods and tools through digitalization and simplificactions


Who are you? 
We believe you are highly passionate about HSE and proactively leads enforcement of first-class HSE performance and culture. You have profound experience with HSE from construction projects and are confident in taking lead in all HSE related activities. You are an experienced manager and sets the agenda successfully, you communicate effectively to make an impact, and others perceive you as open, collaborative and trustworthy. You enjoy working in multidiscipline teams, you are curious to understand the bigger picture, and you proactively seek solutions. 

We are looking for candidates who are comfortable with business travels and regular travel to project sites when needed. We strive to have a diverse team and welcome candidate with various backgrounds.

Desired Qualifications 

 • University degree within HSE, science or equivalent
 • 5-10   years of relevant experience, from industrial companies and investment projects
 • Knowledge of relevant jurisdictional HSE legislation and regulations
 • Site experience, preferably from construction sites
 • Experience in leading/participating in audits/investigations within HSE
 • Interest and drive for continues improvement of work processes, tools and methods
 • Fluent in written and oral English, and elementary proficiency in Norwegian or other scandinavian language


 

Apply before: 26.09.2021

If you have any questions, please contact: 


Hiring manager
Ellen Mohr Dye
Email: Ellen.Dye@hydro.com
Phone: (Norway +47) 95283105 


Recruiter
Birgitta Sanden
Email:Birgitta.Sanden@hydro.com
Phone:(Norway +47) 97031556

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Stillingsbeskrivelse Stendi Seniors utrykningstjeneste i Asker og Bærum betjener nærmere 3000brukere av trygghetsalarm. Vår oppgave er å rykke ut ved
16.08.2021 Bærum
 Ønsker du en variert og spennende jobb?  Brukerstyrte personlig assistent(er) (BPA) som kan starte snarlig søkes!  Jeg er en samfunnsinteressert
21.10.2021 Trondheim
Stendi søker etter deg som ønsker å gjøre en forskjell for brukerne våre innenfor omsorgstjenester Region Øst. Omsorgstjenester består av
21.10.2021 Lier
Stendi trenger flere trygge og fleksible sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere til våre team. Vi har behov for vikarer og ekstravakter. Hos
14.10.2021 Hele Vestfold og Telemark
Vi søker dyktige, engasjerte og ansvarsfulle personer, for å videreutvikle vårt fagteam og arbeidsmiljø. Du bør ha helse/sosialfaglig bakgrunn, og
20.10.2021 Bergen
Den norske virksomheten til Siemens har cirka 600 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 1,7 milliarder
24.06.2021 Hele Vestfold og Telemark
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos
09.07.2021 Råde
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos
09.07.2021 Råde
Vis alle 29.455 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

In Hydro, large-scale industrial projects have always been at the center of our business realization.
 
Projects is a specialized and dedicated project organization in Hydro. Our main tasks are to develop and execute investment projects in a structured, efficient and predictable way. We provide project management services to all Business Areas in Hydro cross-boarders. 

Projects will play an important part in Hydro’s ambitious journey, to maintain our position as a leading supplier of low-carbon aluminium and to grow in renewables. Our efforts are crucial to the green change.


To strengthen our project delivery capabilities, we are looking for a Project HSE Manager.  You will be part of a multi-disciplinary and diverse team and will collaborate with many parts of the organization. 
 

What we offer

 • A key role and a mandate to ensure that HSE is given the highest priority in all phases of a project
 • Be part of a professional project management organization, with broad expertise and well proven methods in project governance, project control, procurement and technical management
 • A great opportunity to impact exciting projects with focus on sustainable industries and to contribute to safe and predictable project execution
 • Joining Hydro’s ambitious journey which involves projects within aluminium production, aluminium recycling, hydropower, hydrogen, wind, solar and batteries

      
Main responsibilities
The main responsibility for the position is to ensure that project teams achieve first-class HSE performance at all levels and in all phases of a project. 

 • Take lead, support, motivate and advice project management on HSE related topics
 • Prepare HSE programs, plans and documentation for the assigned project 
 • Support project management to identify and manage HSE risks through all project phases
 • Follow-up contractors HSE standards and HSE performance on site in the execution phase
 • Respond to, report and manage HSE incidents including coordination of incident investigations
 • Participate in internal and external audits
 • Contribute to improvement of the project management methods and tools through digitalization and simplificactions


Who are you? 
We believe you are highly passionate about HSE and proactively leads enforcement of first-class HSE performance and culture. You have profound experience with HSE from construction projects and are confident in taking lead in all HSE related activities. You are an experienced manager and sets the agenda successfully, you communicate effectively to make an impact, and others perceive you as open, collaborative and trustworthy. You enjoy working in multidiscipline teams, you are curious to understand the bigger picture, and you proactively seek solutions. 

We are looking for candidates who are comfortable with business travels and regular travel to project sites when needed. We strive to have a diverse team and welcome candidate with various backgrounds.

Desired Qualifications 

 • University degree within HSE, science or equivalent
 • 5-10   years of relevant experience, from industrial companies and investment projects
 • Knowledge of relevant jurisdictional HSE legislation and regulations
 • Site experience, preferably from construction sites
 • Experience in leading/participating in audits/investigations within HSE
 • Interest and drive for continues improvement of work processes, tools and methods
 • Fluent in written and oral English, and elementary proficiency in Norwegian or other scandinavian language


 

Apply before: 26.09.2021

If you have any questions, please contact: 


Hiring manager
Ellen Mohr Dye
Email: Ellen.Dye@hydro.com
Phone: (Norway +47) 95283105 


Recruiter
Birgitta Sanden
Email:Birgitta.Sanden@hydro.com
Phone:(Norway +47) 97031556

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • OKT 24
  2021
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • OKT 25
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
24 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro