<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Områdeleder Elektrolyse Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Vil du jobbe med ledelse i en internasjonal og fremtidsrettet organisasjon? 


Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støpelegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet.


Elektrolyse er den største produksjonsenheten ved Hydro Sunndal med sine 300 medarbeidere og omkring 425.000 årstonn flytende aluminium. Enheten har høy kompetanse innen drift, prosess og vedlikehold. 

 

Vi har en ledig stilling som Områdeleder i Elektrolyse ved Hydro Sunndal.

 

Hva vi tilbyr

 

 • Muligheten til å ta en ledende rolle i produksjonen i Elektrolyse enheten
 • Være en del av en profesjonell organisasjon, med et bredt spekter av kompetanse knyttet til metallproduksjon
 • Flott mulighet til å utvikle kunnskapen din innen ledelse og bygge en karriere i en virksomhet for fremtiden
 • Bli med på Hydros ambisiøse reise for å vokse innen fornybar energi og styrke vår posisjon som en ledende leverandør av lavkarbonaluminium.


Ansvarsområde


Som områdeleder på skift i elektrolyse vil du ha personalansvar for de ansatte på skiftet ditt, samt ha ansvar for HMS, drift, kvalitet og kostnader. Dette innebærer blant annet:

 

 • Aktivt og forebyggende HMS-arbeid
 • Ansvar for registrering og oppfølging av bemanning, sykefravær og hendelser
 • Kontinuerlig oppfølging av drift i samarbeid med Handlingsansvarlig på skiftet
 • Følge opp, og bidra til at avdelingen når sine måltall
 • Ansvar for opplæring av personell og utvikling av skiftgruppen
 • Tilrettelegge og følge opp forbedringsarbeid på skiftet
 • Stillingen krever en leder som er strukturert, selvstendig og kan stå frem som synlig og tydelig.

 

Ønskede kvalifikasjoner

 

 • Teknisk utdannelse er ønskelig, men lang relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse
 • Drifts- og ledererfaring
 • Evne til å ivareta sikkerhet og opplæring, samt utvikling av organisasjon og medarbeidere
 • Evne, lojalitet og holdninger til å utføre jobben i henhold til AMBS og Hydro sine verdier

 

Tilleggsinformasjon 


Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. 

 

Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

 

Stillingen inngår i en 5-skifts ordning.

 

I våre rekrutteringsprosesser benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk

 

Søknadsfrist: 27.09.2021

 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

 

Leder:
Jan Birger Ellevseth, Enhetsleder Elektrolyse
Mobil: (Norway +47) 90695989

 

Rekrutterer
Marit Bratseth HR Spesialist GBS
Mobil: (Norway +47) 95908036

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Stillingsbeskrivelse Stendi Seniors utrykningstjeneste i Asker og Bærum betjener nærmere 3000brukere av trygghetsalarm. Vår oppgave er å rykke ut ved
16.08.2021 Bærum
 Ønsker du en variert og spennende jobb?  Brukerstyrte personlig assistent(er) (BPA) som kan starte snarlig søkes!  Jeg er en samfunnsinteressert
21.10.2021 Trondheim
Stendi søker etter deg som ønsker å gjøre en forskjell for brukerne våre innenfor omsorgstjenester Region Øst. Omsorgstjenester består av
21.10.2021 Lier
Stendi trenger flere trygge og fleksible sykepleiere, vernepleiere og helsefagarbeidere til våre team. Vi har behov for vikarer og ekstravakter. Hos
14.10.2021 Hele Vestfold og Telemark
Vi søker dyktige, engasjerte og ansvarsfulle personer, for å videreutvikle vårt fagteam og arbeidsmiljø. Du bør ha helse/sosialfaglig bakgrunn, og
20.10.2021 Bergen
Den norske virksomheten til Siemens har cirka 600 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 1,7 milliarder
24.06.2021 Hele Vestfold og Telemark
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos
09.07.2021 Råde
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos
09.07.2021 Råde
Vis alle 29.455 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Vil du jobbe med ledelse i en internasjonal og fremtidsrettet organisasjon? 


Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støpelegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet.


Elektrolyse er den største produksjonsenheten ved Hydro Sunndal med sine 300 medarbeidere og omkring 425.000 årstonn flytende aluminium. Enheten har høy kompetanse innen drift, prosess og vedlikehold. 

 

Vi har en ledig stilling som Områdeleder i Elektrolyse ved Hydro Sunndal.

 

Hva vi tilbyr

 

 • Muligheten til å ta en ledende rolle i produksjonen i Elektrolyse enheten
 • Være en del av en profesjonell organisasjon, med et bredt spekter av kompetanse knyttet til metallproduksjon
 • Flott mulighet til å utvikle kunnskapen din innen ledelse og bygge en karriere i en virksomhet for fremtiden
 • Bli med på Hydros ambisiøse reise for å vokse innen fornybar energi og styrke vår posisjon som en ledende leverandør av lavkarbonaluminium.


Ansvarsområde


Som områdeleder på skift i elektrolyse vil du ha personalansvar for de ansatte på skiftet ditt, samt ha ansvar for HMS, drift, kvalitet og kostnader. Dette innebærer blant annet:

 

 • Aktivt og forebyggende HMS-arbeid
 • Ansvar for registrering og oppfølging av bemanning, sykefravær og hendelser
 • Kontinuerlig oppfølging av drift i samarbeid med Handlingsansvarlig på skiftet
 • Følge opp, og bidra til at avdelingen når sine måltall
 • Ansvar for opplæring av personell og utvikling av skiftgruppen
 • Tilrettelegge og følge opp forbedringsarbeid på skiftet
 • Stillingen krever en leder som er strukturert, selvstendig og kan stå frem som synlig og tydelig.

 

Ønskede kvalifikasjoner

 

 • Teknisk utdannelse er ønskelig, men lang relevant erfaring kan kompensere for formell utdannelse
 • Drifts- og ledererfaring
 • Evne til å ivareta sikkerhet og opplæring, samt utvikling av organisasjon og medarbeidere
 • Evne, lojalitet og holdninger til å utføre jobben i henhold til AMBS og Hydro sine verdier

 

Tilleggsinformasjon 


Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. 

 

Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

 

Stillingen inngår i en 5-skifts ordning.

 

I våre rekrutteringsprosesser benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk

 

Søknadsfrist: 27.09.2021

 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

 

Leder:
Jan Birger Ellevseth, Enhetsleder Elektrolyse
Mobil: (Norway +47) 90695989

 

Rekrutterer
Marit Bratseth HR Spesialist GBS
Mobil: (Norway +47) 95908036

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • OKT 24
  2021
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • OKT 25
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
24 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro