<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Telenor Norge Har du erfaring som softwareutvikler innen sikkerhet? Vil du dele din kunnskap og erfaring med andre?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du erfaring som softwareutvikler innen sikkerhet? Vil du dele din kunnskap og erfaring med andre?

Telenor har i dag et av de største og mest spesialiserte sikkerhetsmiljøene i Norge ? som nå skal styrkes. Vi søker derfor etter nærmere 40 medarbeidere som brenner for sikkerhet. Kanskje er du en av disse?

At vi lever i et av verdens mest digitaliserte land gir oss enorme muligheter, men også et stort ansvar. Som eier av kritisk infrastruktur håndterer Telenor 80 prosent av all datatrafikk i Norge, noe som krever at vi har sikkerhet grundig integrert i alle deler av vår virksomhet.

Vår modernisering av både nettet og landet er inne i en intens fase, blant annet med utrullingen av 5G og nye teknologier. Dette vil øke farten på digitaliseringen av landet, med ytterligere krav til sikkerhet. Samtidig legger vi i større grad til rette for å levere relevante sikkerhetstjenester til bedriftsmarkedet, som på denne måten kan dra nytte av vår unike sikkerhetskompetanse.

I møtet med nasjonale og globale trusselaktører, trenger vi både de riktige verktøyene og ikke minst de riktige menneskene. Nå søker vi etter deg som vil være en del av Telenors førstelinjeforsvar og bidra til å videreutvikle og styrke vår sikkerhetssatsning.

Om IT-divisjonen

Telenor er en av de største IT -organisasjonene i Norge. Her gjøres utvikling og vedlikehold av systemer og applikasjoner for kritisk infrastruktur, kundesystemer, selvbetjeningskanaler og mye mer. Alt med et mål for øye; å tjene godt over halvparten av Norges befolkning.

Slik størrelse og kompleksitet - kombinert med en stadig økende endringstakt - gjør sikkerhet avgjørende, og det er her du og AppSec-teamet kommer inn. AppSec-teamet vårt vil med tiden betjene hundrevis av utviklere. En monumental utfordring, men også enormt givende og spennende!

AppSec teamets første mål er å etablere et opplæringsprogram for utviklere. Vi er også opptatt av å fortsette vår DevSecOps-reise i samarbeid med teamene som jobber med Plattform- og Enablement. Kort oppsummert får du en unik mulighet til å gjøre mye - og ha stor innvirkning på å definere AppSecs fremtid i Telenor Norge.

Hva får du jobbe med?

AppSec teamet ledes av Lead Security Engineer. Sammen med en erfaren Senior Software Security Engineer skal dere øke kompetansen og bevisstheten på sikkerhet blant Telenors utviklere.

Dette er et utvalg av de arbeidsoppgavene du vil få jobbe med:

  • Hjelpe til med å etablere eller lage sikkerhetsverktøy for våre CI/CD -pipeline samt utvikle andre verktøy som kan hjelpe våre utviklingsteam med å lage sikker kode.

  • Utarbeide levende dokumentasjon og avholde vårt pågående opplæringsprogram for utviklere.

  • Arbeid på tvers av Telenor Norges IT-organisasjon som teller et hundretalls utviklere

Du vil jobbe innenfor et stort IT-miljø med et bredt spenn av spennende teknologi. Et lite utdrag av noe du allerede kan og mer du ønsker å lære:

  • Kubernetes, OpenShift og Docker

  • ?Skyteknologi? (AWS / Azure / GCP)

  • PKI og service mesh (Istio, Linkerd)

  • Nginx (HTTP generelt: reverse proxy, sidecars, mTLS, osv.)

  • Snyk, Sonarqube og annen sikkerhetsrettet CI/CD-verktøy

Her er det rom for utvikling gjennom spennende teknologier, høy endringstakt og selvfølgelig strenge krav til sikkerhet. Ønsker du kurs og kompetansepåfyll tilrettelegges det naturligvis for dette.

Disse kompetanseområdene og kvalifikasjonene ser vi etter i en søknad:

Vi leter etter en dyktig sikkerhetsutvikler som liker å undervise og dele ferdigheter. Du bør også:

  • Ha erfaring som sikkerhetsfokusert utvikler eller være sterkt interessert i fagfeltet.

  • Være komfortabel med å tale til forsamlinger eller drive opplæring av tekniske ressurser (ikke nødvendigvis innenfor sikkerhet)

  • Beherske norsk flytende (muntlig og skriftlig)

En god forståelse av det grunnleggende i programmering er viktigere enn inngående kjennskap til et spesifikt programmeringsspråk, men vi forventer at du har god kunnskap om minst ett av følgende språk:

  • Kotlin (Java)

  • .NET C#

  • JavaScript

  • Python

Hos oss får du:

  • Mange og svært kompetente kolleger som ønsker å bli blant de beste i verden.

  • En utfordrende og interessant arbeidshverdag preget av kontinuerlig læring, i et miljø hvor du har mange å sparre med og lære av.

  • En organisasjon med høye og høyt forankrede ambisjoner for sikkerhet, og med sikkerhet og samfunnsansvar i hjertet av sin virksomhet.

  • God kantineordning med svært gode valgmuligheter.

  • Gode treningsfasiliteter.

  • Kontorlokaler i naturskjønne omgivelser ved Oslofjorden.

  • Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor.

  • Aksjeprogram for våre ansatte.

  • God lønn og pensjonsordning.

Greit å vite:

  • Søknadsfrist: 22. Oktober 2021. Vi vurderer kandidater fortløpende.

  • Kontakt: For spørsmål rundt stillingene ta kontakt med Christopher Michelsen, Head of Channels & Enablement, Logg inn for å se kontaktinformasjon.

  • Arbeidssted: Telenor Fornebu

  • Stillingen forutsetter at du som søker blir sikkerhetsklarert av norske myndigheter, og et eventuelt tilbud vil gis med dette forbeholdet. Vi kommer også til å foreta en bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom selskapet Semac AS.

Om Telenor Norge

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. I Telenor tror vi på de mulighetene teknologien gir til å forbedre og forenkle menneskers hverdag. Vi har over 150 års fartstid med å levere samfunnskritiske tjenester av høy kvalitet til kundene våre. Underveis har vi evnet å utforske nye ideer som er tilpasset dagens og fremtidens kunder og tatt en ledende posisjon i den digitale utviklingen.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no/om/.




Adresse: Fornebu

Om arbeidsgiveren
Les mer om Telenor Norge

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 25
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Telenor Norge