Vi ønsker oss en ansvarlig institusjonskokk, med godt humør, som tar initiativ, er fleksibel, samarbeidsvillig og bidrar til et godt arbeidsmiljø.
Ønskelige kvalifikasjoner:
En institusjonskokk med utdanning og erfaring innen matproduksjon, tilberedning med god presentasjon av måltidene og god serviceinnstilling.
Erfaring med å arbeide selvstendig, og kunne samarbeide til det beste for bruker og pasienter.
Erfaringer med rutiner vedrørende trygg matproduksjon, hygiene, Ik - mat og HACCP.
Du må like å jobbe i et hektisk miljø. Du må kunne norsk muntlig og skriftlig, grunnleggende datakunnskaper er en nødvendighet.
Du må kunne jobbe på våre avdelinger, være fleksibel ved behov.
Personlige egenskaper:
Det blir lagt vekt på personlige egenskaper og at en er skikket for stillingen.
Kreativ, fleksibel og løsningsorientert
God på kommunikasjon og samarbeid
Ryddig og strukturert
Stor arbeidskapasitet og er ansvarsfull
Du kan jobbe målbevisst og er resultatorientert
Har du en spesialisering eller noe du liker å gjøre matmessig, få det med i søknaden
Du liker å arbeide med mat, servering, renhold og mennesker
Vi ønsker nytenking og kreativitet velkommen
Kvalifikasjoner:
Er pålitelig
Fagbrev som kokk, gjerne institusjonskokk
Fullført VG2
Evne til å jobbe selvstendig
Vi kan tilby:
Et arbeidsmiljø i utvikling
IA bedrift
Interresante utfordringer
Lønn og tilsetting på vanlige kommunale vilkår, pensjonsordning i KLP.
Dokumentasjon på utdanning skal sendest sammen med søknaden.
Send søknaden til både Marju Toivanen, nestleder og Else Mari Sæbø
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Velkommen som søker!
Epost:
Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon