<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

NAV Hjelpemiddelsentral Vestfold og Telemark - Skien 4708-2021-01Førstekonsulent

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon24 Presentasjon av stillingen:
NAV hjelpemiddelsentral Vestfold og Telemark er en del av et nasjonalt kompetansemiljø med 1300 ansatte fordelt på 12 enheter og en sentral styringsenhet. Vi er et ressurs- og kompetansesenter for tilrettelegging av tekniske hjelpemidler for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Hjelpemiddelsentralen skal bidra til likeverdig og helhetlig problemløsninger gjennom tekniske/ergonomiske tiltak, tolketjeneste for døve/døvblinde samt effektiv ressursutnyttelse.
Vi har for tiden ca. 105 årsverk og holder til i Sandefjord og Skien. Avdelingene i Sandefjord og Skien skal etter hvert samlokaliseres på ny lokasjon i Larviksområdet. Det foregår flere utviklingsprosjekter som innebærer at vi er inne i en spennende periode som byr på interessante utfordringer. Vi har en ledig 100 % fast stilling som førstekonsulent i Vedtaks- og ordreavdelingen i vår underavdeling Kunde- og ordresenteret ved lokasjon Skien. Noe arbeid for og på lokasjon Sandefjord må påregnes.

Arbeidsoppgaver

• Oppfølging av periodisk ettersyn (PE)
• Oppfølging mot leverandører
• Oppfølging av flyttinger • Oppfølging ved dødsfall • Oppfølging utlån/innkreving av hjelpemidler • Ordre/bestillinger/anmodninger på visse fagområder • Byttesaker • Enklere saksbehandling • Journalføring • Sentralbord/resepsjon ved behov

Det tas forbehold om mulige endringer i oppgaver og ansvarsområder som følge av endringsprosesser. Vi vil anta at etter hvert som flere av de ovennevnte oppgaver digitaliseres/robotiseres, så kan det bli andre og mer komplekse oppgaver som legges til stillingen.
Vi ønsker derfor helsefaglig bakgrunn, slik at man fremtidig evt. kan utføre andre oppgaver ved sentralen ved behov.

Kvalifikasjoner

Du må ha:
• Fullført utdannelse tilsvarende Bachelor innen helsefag • Gode kunnskaper i skriftlig og muntlig norsk (minimum B2) • God digital kompetanse/erfaring i bruk av IT som arbeidsverktøy • Førerkort kl. B (Søkeren må kunne dokumentere/sannsynliggjøre alle MÅ-krav)

Vi ønsker at du har:
• Erfaring fra ordrebehandling og/eller saksbehandling -- fortrinnsvis fra statlig virksomhet
• Kjennskap til tekniske hjelpemidler og/eller interesse for arbeidsområdet

Personlige egenskaper

• Ha evne til å arbeide strukturert, nøyaktig og effektivt • Ha gode serviceholdninger og kommunikasjonsevner • Ha evne til å jobbe godt både selvstendig og i team • Være omstillingsdyktig og fleksibel • Du må ha pågangsmot, være utadvendt og resultatorientert

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Vi tilbyr

• Spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver innenfor et viktig samfunnsområde
• Aktive og engasjerte kollegaer
• Lønn: kr 454 200 - 499 500 avhengig av ansiennitet • Pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse (fra lønnen trekkes 2%)

Kontaktinformasjon

Sølvi Prytz, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Bedriftsvegen 46
3735 Skien

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:NAV

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon24 Stillingsprosent: 100% Fast Søknadsfrist: 04.10.2021





Om arbeidsgiveren

NAV leverer arbeids- og velferdstjenester til Norges befolkning og har 19 000 medarbeidere fordelt over hele landet. NAV skal gi mennesker muligheter, og vårt hovedmål er å få flere i arbeid. Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønsker meningsfulle og varierte arbeidsoppgaver.

NAV er en inkluderende arbeidsplass som er preget av mangfold. Vi ønsker at alle kvalifiserte kandidater søker jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. I lys av inkluderingsdugnaden oppfordrer vi personer med nedsatt funksjonsevne og/eller "hull i CV" om å søke jobb hos oss. De er en verdifull arbeidskraftressurs som NAV trenger. Søkere som tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, gjøres oppmerksom på at denne opplysningen kan bli brukt til statistikkformål ifm. regjeringens inkluderingsdugnad dersom vedkommende blir ansatt.

Vi gjør oppmerksom på at CV benyttes til utvidet søkerliste. Dersom du ønsker å unntas fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Se feltet for spesiell vurdering under utfylling av CV. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

NAVstilling

Les mer om NAV Hjelpemiddelsentral Vestfold og Telemark - Skien

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om NAV Hjelpemiddelsentral Vestfold og Telemark - Skien