<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Viti Fagdirektør kunst - Viti

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du styrke Viti sin posisjon som kunstfagleg aktør?

Viti søkjer ein trygg og samhandlande leiar som kan løfte kunstavdelinga vår, arenaene våre og heile stiftinga i åra som kjem.

Saman med motiverte, kompetente og engasjerte kollegaer skal leiaren vidareutvikle Viti sitt kunstfaglege program, våre utstillingar og publikumsaktivitetar. Kunstavdelinga utviklar, formidlar og forvaltar ei samling med særleg fokus på norsk- og nordisk jugendstil, og kunst med tilknyting til regionen. Samlinga rommar kunst, arkitektur og design frå slutten av 1800-talet og fram til i dag.

Fagdirektøren har fag-, personal- og budsjettansvar for fagavdeling kunst, og er ansvarleg for innkjøp, inn- og utlån av kunst, i tillegg til søknad og rapportering i fagseksjonen. Du skal styrke forskingsarbeidet i staben og ha kontakt med kunstfeltet nasjonalt og internasjonalt.

Vår nye leiar er strategisk, ser heilskap og har høgare utdanning, gjerne på masternivå, fortrinnsvis innan kunstfag. Du har helst vore leiar, har god kjennskap til kunstfeltet og gjerne erfaring frå utstillingsarbeid. Rett kandidat har stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne, og god forståing for musea sitt samfunnsoppdrag.

Inkludering og mangfald er ein styrke og gjer at vi kan løyse oppgåvene våre enda betre. Difor ynskjer vi oss medarbeidarar med ulik kompetanse, fagkombinasjonar, livsrøynsle og perspektiv. Har du ei funksjonsnedsetjing, hol i CV-en eller innvandrarbakgrunn, oppmodar vi deg og til å søkje. Får du jobben, legg vi til rette for deg om du treng det.

Fagdirektør kunst inngår i leiargruppa i Viti. Stillinga rapporterer til administrerande direktør. Arbeidsstad er Ålesund, med noko reising.

Løn etter kvalifikasjonar og kompetanse i stillingskode 1538 fagdirektør, lønnstrinn 72 (677.600,-) -- lønnstrinn 77 (752.800,-).

For meir informasjon om stillinga, ta kontakt med administrerande direktør, Audhild Gregoriusdotter Rotevatn, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon. Send cv og søknad via www.visindi.no.




Adresse: Ålesund

Om arbeidsgiveren

Viti (tidlegare Musea på Sunnmøre) er den største kulturinstitusjonen mellom Bergen og Trondheim. Museet er ein profesjonell vitskapleg institusjon med 63 tilsette og mange frivillige. Viti er organisert i 3 museumsfagavdelingar; kulturhistorisk avdeling, avdeling for samlingsforvaltning og kunstfagleg avdeling. I tillegg kjem administrasjonsavdelinga. Administrasjonen ligg i Ålesund, og dei spesialiserte museumsarenaene ligg i kommunane Ålesund, Sykkylven, Volda og Ørsta, samt Vestnes. Samlingane omfattar både natur-, kyst-, by- og industrihistorie, samtidskunstkunst, jugendstil og eit folkemusikkarkiv.

Les mer om Viti

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Viti