<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Elkraftingeniør Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.


Hydro Husnes er 100 % eid av Hydro, og ligger ved utløpet av Hardangerfjorden. Verket er Norges fjerde største aluminiumprodusent, målt etter årlig produksjonskapasitet på 195 000 tonn elektrolysemetall. I tillegg til produksjon av primæraluminium har verket et støperi for produksjon av pressbolt og smibolt, og totalt cirka 340 ansatte.

 

Vi søker etter en Elkraft ingeniør til Teknisk enhet under område Infrastruktur. Du vil være fagleder for elektrisk strømforsyning og del av et team som håndterer drift og vedlikehold av det elektriske infrastrukturanleggene ved verket. Stillingen er en viktig brikke for å opprettholde stabil drift og oppetid i vår aluminiumsproduksjon.

 

Ansvarsområde

 • Drift og vedlikehold av høyspenningsanlegg, herav koblingsanlegg, likeretter og transformatorer
 • Utøve teknisk støtte, rådgivning innen drift og vedlikehold av høyspenningsanlegg
 • Prosjektledelse, planlegging, kalkulering og oppfølging av prosjekter innen sitt ansvarsområde
 • Legge til rette for at forebyggende vedlikehold blir utført iht lovverk og bedriften sitt vedlikeholdsprogram
 • Utarbeide elektroteknisk dokumentasjon samt revisjon av eksisterende
 • Gjennomføre risiko- og rotårsaksanalyser, f.eks. FMEA
 • Støtte områdeleder i budsjettering og økonomisk oppfølging av elektriske anlegg i drift 
 • Påse at produktleveransene våre er i henhold til gjeldende spesifikasjoner
 • Være ein pådriver og fasilitator i forbedringsarbeidet på verket

 
Kvalifikasjoner

 • Bachelor/Master innenfor elkraft
 • Fagbrev Energimontør eller Elektromontør Gr. L er en fordel
 • 3-5 års relevant erfaring innen drift og vedlikehold av elektriske anlegg i industribedrift
 • Erfaring med prosjektledelse
 • Kjennskap til DAK verktøy (Autocad)
 • God kjennskap til gjeldene lovverk for høyspent anlegg
 • Bevisst HMS-holdning
 • Gode samarbeidsevner på tvers av fagområder
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne; både norsk og engelsk
 • Sertifikat for personbil
 • Du vil inngå i bedriftens vaktordning med ukes- og helgevakt, dette forutsetter en responstid på under en ½ time.


Vi søker deg som er:
Initiativrik, løsningsorientert og selvstendig. For å lykkes i jobben må du være rolig, ha faglig tyngde, allsidig erfaring, trives med å jobbe forebyggende, og inneha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi trenger en relasjonsbygger som evner å arbeide selvstendig og i team. Hos oss vil du oppleve et vennlig og inkluderende arbeidsmiljø der vi ser og oppmuntrer hverandre. Du kommer til å bli en del av et team som er preget av bred kompetanse, høyt arbeidstempo og tett samarbeid.

 

Tilleggsinformasjon

Stillingen rapporterer til Områdeleder Infrastruktur

 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. 


Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post. 

 

Søknadsfrist: 31.10.2021

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Geir Atle Vangsnes
E-post: Geir.Vangsnes@hydro.com
Mobil: (Norway +47) 90766073


Rekrutterer

Birgitta Sanden
E-post: Birgitta.Sanden@hydro.com
Mobil: (Norway +47) 97031556

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Stendi søker nattevakter(våken) og vikarer(døgn og timer) til våre barnevernsinstitusjoner i Alta. Stillingsbeskrivelse Stendi søker nattevakter og vikarer til våre
29.01.2020 Alta
Nannas vei er en ny, men godt etablert og flott avdeling på Rykkinn, som yter heldøgns omsorgstjenester til våre brukere
26.11.2021 Bærum
Vi søker nå etter en Helsefagarbeider i fast 100% medlever-stilling til vårt tiltak på Moelv. Vår ambisjon er å være
26.11.2021 Hele Innlandet
Har du lyst på nye utfordringer innenfor VVS, energi/miljøteknisk prosjektering hos Norconsults kontor i Bodø? Norconsult i Bodø utfører komplette
26.04.2021 Bodø
Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Vi er en pådriver for
15.07.2021 Flere steder
Vi søker en dyktig og omgjengelig medarbeider til å være med å videreutvikle fagområdet Elektro ved Norconsults Tromsø-kontor. Norconsult region
15.07.2021 Tromsø
Er du engasjert, kunnskapsrik og gjerne har erfaring innen geoteknikk? Vi søker deg som vil være med å bygge opp vårt
15.07.2021 Tromsø
Avdelingen består i dag av 24 ansatte innenfor fagdisiplinene vann- og avløp, miljø, samferdsel, oppmåling/drone, landskap og plan. Kontoret som
23.09.2021 Bodø
Vis alle 27.795 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.


Hydro Husnes er 100 % eid av Hydro, og ligger ved utløpet av Hardangerfjorden. Verket er Norges fjerde største aluminiumprodusent, målt etter årlig produksjonskapasitet på 195 000 tonn elektrolysemetall. I tillegg til produksjon av primæraluminium har verket et støperi for produksjon av pressbolt og smibolt, og totalt cirka 340 ansatte.

 

Vi søker etter en Elkraft ingeniør til Teknisk enhet under område Infrastruktur. Du vil være fagleder for elektrisk strømforsyning og del av et team som håndterer drift og vedlikehold av det elektriske infrastrukturanleggene ved verket. Stillingen er en viktig brikke for å opprettholde stabil drift og oppetid i vår aluminiumsproduksjon.

 

Ansvarsområde

 • Drift og vedlikehold av høyspenningsanlegg, herav koblingsanlegg, likeretter og transformatorer
 • Utøve teknisk støtte, rådgivning innen drift og vedlikehold av høyspenningsanlegg
 • Prosjektledelse, planlegging, kalkulering og oppfølging av prosjekter innen sitt ansvarsområde
 • Legge til rette for at forebyggende vedlikehold blir utført iht lovverk og bedriften sitt vedlikeholdsprogram
 • Utarbeide elektroteknisk dokumentasjon samt revisjon av eksisterende
 • Gjennomføre risiko- og rotårsaksanalyser, f.eks. FMEA
 • Støtte områdeleder i budsjettering og økonomisk oppfølging av elektriske anlegg i drift 
 • Påse at produktleveransene våre er i henhold til gjeldende spesifikasjoner
 • Være ein pådriver og fasilitator i forbedringsarbeidet på verket

 
Kvalifikasjoner

 • Bachelor/Master innenfor elkraft
 • Fagbrev Energimontør eller Elektromontør Gr. L er en fordel
 • 3-5 års relevant erfaring innen drift og vedlikehold av elektriske anlegg i industribedrift
 • Erfaring med prosjektledelse
 • Kjennskap til DAK verktøy (Autocad)
 • God kjennskap til gjeldene lovverk for høyspent anlegg
 • Bevisst HMS-holdning
 • Gode samarbeidsevner på tvers av fagområder
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne; både norsk og engelsk
 • Sertifikat for personbil
 • Du vil inngå i bedriftens vaktordning med ukes- og helgevakt, dette forutsetter en responstid på under en ½ time.


Vi søker deg som er:
Initiativrik, løsningsorientert og selvstendig. For å lykkes i jobben må du være rolig, ha faglig tyngde, allsidig erfaring, trives med å jobbe forebyggende, og inneha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Vi trenger en relasjonsbygger som evner å arbeide selvstendig og i team. Hos oss vil du oppleve et vennlig og inkluderende arbeidsmiljø der vi ser og oppmuntrer hverandre. Du kommer til å bli en del av et team som er preget av bred kompetanse, høyt arbeidstempo og tett samarbeid.

 

Tilleggsinformasjon

Stillingen rapporterer til Områdeleder Infrastruktur

 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. 


Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post. 

 

Søknadsfrist: 31.10.2021

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Geir Atle Vangsnes
E-post: Geir.Vangsnes@hydro.com
Mobil: (Norway +47) 90766073


Rekrutterer

Birgitta Sanden
E-post: Birgitta.Sanden@hydro.com
Mobil: (Norway +47) 97031556

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • NOV 28
  2021
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • NOV 29
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 01
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 05
  2021
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
12 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro