<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

ATEA Vil du bli en del av vår R&D avdeling i et av Norges største teknologiselskap?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Om stillingen

Vår R&D avdeling er delt inn i to ulike områder Software development og Service Development. Vår utviklingsavdeling består av 11 ansatte, og vi har nå behov for å utvide med en dyktig integrasjons-utvikler. R&D jobber mot å effektivisere, forbedre og utvikle Atea Managed Services inn i fremtiden, og gjør det på to måter; gjennom tjenesteutvikling og softwareutvikling.

Vi er opptatt av og sørger til enhver tid å ta i bruk ny og moderne teknologier. Du vil i denne rollen få en god mulighet til å påvirke valg av ulike teknologier som blir tatt i bruk.

Her jobber vi blant annet med Front-end i REACT, backend i Golang med GraphQL API, automasjon av infrastruktur i Ansible for private og public cloud som feks Hyper-V, VMWare, Azure, AWS etc. Videre jobber vi med en mikrotjenestearkitektur som kjører i AKS (Azure kubernetes Service) som vi drifter og vedlikeholder selv. Automatisk fakturering via integrasjoner laget i Golang, C#, Powershell og ETL er også teknologier vi tar i bruk. Vi dekker hele livskjeden til ressursene fra deployment til vedlikehold, support og fakturering.

Hvem er så du?

Vi ser etter deg som aktivt søker utfordringer, og kommer med forslag på hvordan du og andre kan jobbe smartere og ha enda større påvirkning.

For en jobb i Atea innebærer at hver og en av oss tar ansvar for jobben vår og fremtiden til selskapet -- og vi vet at vi er gode alene, men aller best sammen.

Du er strukturert, punktlig, ansvarlig og brenner for at teknologi skal gjøre hverdagen til kunder og kolleger bedre. Gode kommunikasjonsegenskaper både muntlig og skriftlig

Vi setter stor pris på om du:

  • Har erfaring med datainnsamling fra ulike typer kilder, lage data-pipelines for prosessering og transformering av data (ETL)
  • Har erfaring med implementering av integrasjoner via for eksempel REST
  • Har kjennskap til C# eller Golang, eller et annet språk
  • Har erfaring med scripting, men ikke er krav
  • Har en interesse for å automatisere
  • Har erfaring med bruk av versjoneringssystemer som Git/GitHub, men ikke er krav

Gode grunner til å velge oss

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be, som er utformet av de ansatte. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Som ansatt i Atea vil du få opplæring i bærekraft og bli en del av en gjeng som brenner for å gjøre samfunnet bedre hver eneste dag. Du kan lese mer om hvordan Atea jobber med samfunnsansvar på vår nettside.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!

Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med oss! I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel.




Adresse: Drammen

Om arbeidsgiveren

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea med jobber med teknologi. Teknologi -av og for mennesker. For meg og deg.

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi totalt 1750 ansatte - som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Les mer om ATEA

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Traineeprogram

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om ATEA