<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Abmarketing Salgsjobb med høy provisjon!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vår visjon

Vår visjon er å tilby en arbeidsplass med integrert salgsskole for de som ikke bare ønsker å tjene godt, men også fordype seg i salgsfaget. 
Vi ønsker å utfordre salgsbransjens typiske metoder, og lage en arbeidsplass hvor alle føler seg like mye verdt, uavhengig av stilling, erfaring eller ansiennitet. Vi skal garantere:
  • Opplæringsplan med effektiv struktur.
  • Bransjens beste provisjonsordninger.
  • Fleksibel hverdag og transparent dialog mellom medarbeider og ledelse.

Hos oss vil du lære deg

  • Salgspsykologi - Salg ligger i menneskets natur. Du skal lære deg å bruke salg effektivt i alle situasjoner i livet (noe du allerede gjør, kanskje ubevisst). Kjærlighet, jobbintervjuer, overbevise venner og familie, etc.
  • Å analysere forskjellige mennesketyper og kartlegge deres grunnleggende væremåter på under 5 sekunder ( med stor treffsikkerhet)!
  • Effektive og dagsaktuelle salgsteknikker. Disse forandrer seg hele tiden med årene.
Type jobb og bransje:
Jobben består av å selge talkmore's telefonabbonement-tjenester ute i felt. Dette er en jobb på provisjon og man får betalt ut i fra innsats. Jobben er perfekt for mennesker som ikke er redd for å ta i ett tak på kveldstid og som ønsker rettferdige provisjonssatser.

Hvorfor Søke?:  Dette er en stilling hvor man virkelig kan tjene mye godt basert på egen innsats hvis man ikke er redd for å jobbe for pengene. Har du jobbet med dørsalg tidligere og følt at provisjonen ikke var bra nok så er det godt mulig du ønsker å legge inn en søknad her. Eller kanskje du bare er lei av butikkjobben din og ønsker å tjene bedre. Hos oss er gjennomsnittslønnen på våre selgere 38.479,- i mnd. Dette er tall vi er stolte av og kunne presentere. Fyller du en eller flere av disse kriteriene så anbefaller vi å søke:

  • Har et ønske og driv til å jobbe med salg
  • Ikke redd for å jobbe i vått og/eller kaldt vær
  • Er en sjarmør
  • Har en ståpåvilje

    Har du salgserfaring er det en fordel men ikke et krav, vi oppfordrer alle som ønsker å jobbe med salg til å søke.

Ved å søke vil du kunne:

  • Ta del av opplæringsprogrammet til ABmarketing
  • Bli en del av et supersalgsteam
  • Få lønnen du fortjener
  • Ha det gøy på jobb

Høres dette ut som noe for deg? Start søkeprosessen ved å trykke på 'Søk'-knappen og følg stegene der. 

Vi vurderer alle CV'er fortløpende og oppfordrer deg til å sende din allerede i dag. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt på telefon eller epost Vi ser frem til å motta din søknad!



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
OM AB MARKETING AS Historien til AB Marketing går tilbake til den gang da to unge mennesker jobbet hos anerkjente og gode salgsbyråer hvor jobbet på stands og med dørsalg. Begge hadde sine parallelle karrierer, frem til deres veier krysset i 2018. Begge hadde store ambisjoner innenfor salg, og hadde allerede i 20-årene blitt tilegnet lederroller i deres respektive firmaer. Etter tusenvis av våte timer ute i felt, konkluderte de med at det var noe fryktelig feil med driftsmetoden. Deres arbeid ble ikke satt pris på av ledelsen. De ble ikke hørt, de ble heller ikke sett. Ikke før de hadde sine nedgangsperioder (som alle har) og gjorde det dårlig, selvsagt. De klarte ikke å forstå hvorfor ledelsens strategi baserte seg på skremsel og trusler, og hvordan alle ble behandlet som tall, men ikke mennesker med egne mål, ambisjoner og karrierer. Som respons, stiftet de AB MARKETING. De ønsket å utfordre de store selskapene med en jordnær tilnærming. Alle som er på jobb i en virksomhet, skal jobbe sammen om samme mål. De mente at ufiltrert, åpen og ærlig kommunikasjon ville skape suksess for alle parter. Alle skulle bli sett, og alle skulle bli hørt. De ville skape en arbeidsplass du vil være en del av. Disse to unge menneskene er Andreas og Behzad. Ja, derfor AB Marketing. Den dag i dag er vi et mellomstort vekstselskap bestående av over 15 medarbeidere med hver sine styrker, som sammen har skapt markedets største utfordrer innenfor salg og digital markedsføring. Vi tror at gode resultater kommer som en bivirkning av godt arbeidsmiljø. Les mer om Abmarketing

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 25
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
5 ledige stillinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Abmarketing