<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Er du i starten av din IT-karriere og ønsker å bygge bred teknologikompetanse i et IT-selskap i sterk vekst? Intility

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Ønsker du å jobbe med en tjeneste du vil bli stolt av å representere? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Brenner du for å skape gode kundeopplevelser? Da kan du være midt i blinken for oss! 
 
Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.
 
Hos oss vil du bli del av en gjeng som ønsker å utvikle teknologiske løsninger som betyr noe. Dette gjør vi ved å dele kunnskap og spille hverandre gode. Her det ingen spisse albuer – vi ønsker rett og slett bare å bygge de beste løsningene, samtidig som vi har det gøy sammen. Det betyr at du kommer inn i et miljø der man bryr seg om folka rundt seg, og hvor kunnskapsdeling står i fokus. I Intility jobber vi tverrfaglig og tett sammen og du vil få muligheten til å jobbe med og lære av noen av de flinkeste spesialistene i landet. I tillegg får du ta relevante kurs og sertifiseringer.
 
I Application Services bistår vi våre kunder med å utvikle og ta i bruk nye applikasjoner, og sørger for at kundens applikasjoner og integrasjoner til enhver tid er tilgjengelige og responsive. Dette gjør vi gjennom fokus på datadreven proaktivitet, automasjon og "Everything as Code", kombinert med dyktige mennesker som designer robuste løsninger i samarbeid med tusenvis av applikasjonsleverandører og kunder.

Vi ser nå etter en Junior Application Engineer som vil bli en del av teamet dedikert til å etablere nye kunders applikasjonsporteføljer på Intility-plattformen. Du vil jobbe tett med systemarkitekt, teknisk kundeansvarlig og applikasjonsprosjektleder, samt kunder, leverandører og kollegaer i et tverrfaglig team. Arbeidet innebærer kartlegging og klargjøring av nødvendig infrastruktur, bistand til leverandører under installasjon av applikasjoner, og feilsøking og feilretting i testfasen. Våre kunder har en bred sammensetning av applikasjoner, fra tradisjonelle komponenter som servere med installert programvare levert på Intility-plattformen, til applikasjoner og tjenester i Azure, AWS mm. Sammen skal teamet sikre at alle applikasjoner er installert, testet og klare til bruk til kundens første driftsdag på Intility-plattformen. Du vil i hovedsak fungere som utførende tekniker i prosjektet, men arbeidsoppgaver kan variere fra prosjekt til prosjekt basert på kompleksitet og størrelse av applikasjonsporteføljene. Ansvaret i prosjektene vil øke ettersom du får mer erfaring. Du får frihet til å videreutvikle dine interesser innenfor fagfeltet, samt videreutvikle løsningene vi leverer, og ikke minst deg selv.

Vi ser etter deg som:    

 • Har høyere utdannelse innen IT/teknologi. Relevant erfaring kan kompensere om man ikke har høyere utdannelse. 
 • Er nyutdannet eller har 1-2 års erfaring
 • Har erfaring med, eller ønsker å lære mer om skyplattformer, løsningsarkitektur, systemintegrasjon og kundeforvaltning
 • Er nysgjerrig og ønsker faglige utfordringer
 • Er hardtarbeidende og har et kontinuerlig ønske om å bli bedre
 • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere
 • Har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner i minst ett skandinavisk språk og engelsk

Hos oss: 

 • Vil du bli en del av et sterkt, inhouse fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører
 • Vil du jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere 
 • Får du kontinuerlig faglig påfyll gjennom Intility Academy, og oppfordres til å ta sertifiseringer 
 • Blir du en del av et engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb 
 • Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine 
 • Vil du glede deg til å komme på jobb


Hvordan er det å jobbe i Intility?
I Intility er det mye som skjer. Med sterk vekst følger et høyt tempo, men vi har også et avslappet sosialt miljø hvor folk tar vare på hverandre og spiller hverandre gode. Vi er en uformell og ung organisasjon med flat struktur, hvor du får stor påvirkningskraft på egen arbeidshverdag og utviklingen til selskapet. Hos oss er det ingen spisse albuer, og vi jobber alle sammen mot de samme målene. Sammen jobber vi dedikert og strukturert for å bygge de beste teknologiske løsningene, samtidig som vi har det gøy på jobb.

Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener og et fotballag i bedriftsligaen. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena med familie, venner og kollegaer, eller på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg arrangeres det flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte, og vi lager middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie. Hos oss får du også en ekstra ferieuke i året (til sammen seks uker ferie).

Det er ønskelig med snarest mulig tiltredelse, men vi er fleksible på senere oppstart for riktige kandidater (eksempelvis studenter som fullfører graden sin våren 2022). 
Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter som vedlegg. Søknader behandles fortløpende. Vi gleder oss til å lese søknaden din! 

Nøkkelord Microsoft Azure, Application Enginnering, Amazon Web Services, IT, Applications

Bransjekategori IT / Telekommunikasjon / Internett 

Bransje Drift av applikasjoner og infrastruktur 

Alternativ bransjekategori IT / Telekommunikasjon / Internett 

Alternativ bransje Utvikling av infrastruktur og maskinvare

Kontaktpersoner:

Vibeke Rye Pedersen
Talent Coordinator
vibeke.rye.pedersen@intility.no
+4790637328

Caroline Aaseby
Project Manager, Application Services
caroline.aaseby@intility.no

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten
23.11.2021 Oslo
Ønsker du å starte karrieren din i en bedrift som satser på lærlingene sine, og hvor et vellykket opphold kan
03.02.2022 Oslo
Har du lyst å bruke din test- og utviklerkompetanse på systemer som virkelig gjør en forskjell for både deg selv
20.04.2022 Rana
Har du lyst å bruke din test- og utviklerkompetanse på systemer som virkelig gjør en forskjell for både deg selv
20.04.2022 Trondheim
Skatteetatens løsninger er samfunnskritiske og finansierer velferdssamfunnet vårt. Det er høye krav til stabilitet, sikkerhet og brukervennlighet i våre systemer.
04.05.2022 Flere steder
Vi ser etter to engasjerte og utviklingsorienterte jurister til Søknad og prosessgruppe i Bjørnevatn utenfor Kirkenes. Vi er en del
04.05.2022 Sør-Varanger
Gruppen i Sandefjord søker en ny kollega som vil få som hovedoppgave å utvikle og forbedre vår måte å jobbe på.
04.05.2022 Sandefjord
For å løse alle våre spennende oppgaver trenger vi flere Javautviklere – og ser spesielt etter deg som har sterk
10.05.2022 Flere steder
Vis alle 31.801 ledige stillinger

Bli kjent med Intility

De ansatte
 • Jeg blir stadig eksponert for ny teknologi, noe som gjør arbeidsdagen min veldig spennende. Intility består av faglig dyktige og imøtekommende mennesker som skaper et godt arbeidsmiljø.
  Hans Olav Vogt Myklebust Data Scientist
 • Det er en god blanding av det sosiale og faglige som gjør Intility til en attraktiv og trivelig arbeidsplass. Som nyutdannet var Intility en perfekt plass å starte min utviklerkarriere.
  Linda Tran Utvikler
 • I et selskap som vokser fort dukker det stadig opp nye og spennende muligheter. Dersom du har pågangsmot, nysgjerrighet og omstillingsevne er det et godt utgangspunkt for en karrierevei i Intility.
  Mia Færøvik Johannessen Avdelingsleder
 • Det beste med å jobbe i Intility er å få lov til å være med på å bygge en verdensledende plattform. Sammen med unge og dyktige kollegaer får vi ta i bruk den nyeste teknologien for å levere et helt unikt produkt.
  Daniel Sunde Nettverksadministrator
 • Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å spille hverandre gode, og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen.
  Per Kristian Parken Technical Project Manager

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Ønsker du å jobbe for et av verdens ledende IT-selskaper med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du bli en del av et selskap i sterk vekst hvor du har påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.

Finn ut mer om oss på www.intility.no.

Les mer om Intility

Stillingsbeskrivelse

Ønsker du å jobbe med en tjeneste du vil bli stolt av å representere? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Brenner du for å skape gode kundeopplevelser? Da kan du være midt i blinken for oss! 
 
Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.
 
Hos oss vil du bli del av en gjeng som ønsker å utvikle teknologiske løsninger som betyr noe. Dette gjør vi ved å dele kunnskap og spille hverandre gode. Her det ingen spisse albuer – vi ønsker rett og slett bare å bygge de beste løsningene, samtidig som vi har det gøy sammen. Det betyr at du kommer inn i et miljø der man bryr seg om folka rundt seg, og hvor kunnskapsdeling står i fokus. I Intility jobber vi tverrfaglig og tett sammen og du vil få muligheten til å jobbe med og lære av noen av de flinkeste spesialistene i landet. I tillegg får du ta relevante kurs og sertifiseringer.
 
I Application Services bistår vi våre kunder med å utvikle og ta i bruk nye applikasjoner, og sørger for at kundens applikasjoner og integrasjoner til enhver tid er tilgjengelige og responsive. Dette gjør vi gjennom fokus på datadreven proaktivitet, automasjon og "Everything as Code", kombinert med dyktige mennesker som designer robuste løsninger i samarbeid med tusenvis av applikasjonsleverandører og kunder.

Vi ser nå etter en Junior Application Engineer som vil bli en del av teamet dedikert til å etablere nye kunders applikasjonsporteføljer på Intility-plattformen. Du vil jobbe tett med systemarkitekt, teknisk kundeansvarlig og applikasjonsprosjektleder, samt kunder, leverandører og kollegaer i et tverrfaglig team. Arbeidet innebærer kartlegging og klargjøring av nødvendig infrastruktur, bistand til leverandører under installasjon av applikasjoner, og feilsøking og feilretting i testfasen. Våre kunder har en bred sammensetning av applikasjoner, fra tradisjonelle komponenter som servere med installert programvare levert på Intility-plattformen, til applikasjoner og tjenester i Azure, AWS mm. Sammen skal teamet sikre at alle applikasjoner er installert, testet og klare til bruk til kundens første driftsdag på Intility-plattformen. Du vil i hovedsak fungere som utførende tekniker i prosjektet, men arbeidsoppgaver kan variere fra prosjekt til prosjekt basert på kompleksitet og størrelse av applikasjonsporteføljene. Ansvaret i prosjektene vil øke ettersom du får mer erfaring. Du får frihet til å videreutvikle dine interesser innenfor fagfeltet, samt videreutvikle løsningene vi leverer, og ikke minst deg selv.

Vi ser etter deg som:    

 • Har høyere utdannelse innen IT/teknologi. Relevant erfaring kan kompensere om man ikke har høyere utdannelse. 
 • Er nyutdannet eller har 1-2 års erfaring
 • Har erfaring med, eller ønsker å lære mer om skyplattformer, løsningsarkitektur, systemintegrasjon og kundeforvaltning
 • Er nysgjerrig og ønsker faglige utfordringer
 • Er hardtarbeidende og har et kontinuerlig ønske om å bli bedre
 • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere
 • Har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner i minst ett skandinavisk språk og engelsk

Hos oss: 

 • Vil du bli en del av et sterkt, inhouse fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører
 • Vil du jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere 
 • Får du kontinuerlig faglig påfyll gjennom Intility Academy, og oppfordres til å ta sertifiseringer 
 • Blir du en del av et engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb 
 • Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine 
 • Vil du glede deg til å komme på jobb


Hvordan er det å jobbe i Intility?
I Intility er det mye som skjer. Med sterk vekst følger et høyt tempo, men vi har også et avslappet sosialt miljø hvor folk tar vare på hverandre og spiller hverandre gode. Vi er en uformell og ung organisasjon med flat struktur, hvor du får stor påvirkningskraft på egen arbeidshverdag og utviklingen til selskapet. Hos oss er det ingen spisse albuer, og vi jobber alle sammen mot de samme målene. Sammen jobber vi dedikert og strukturert for å bygge de beste teknologiske løsningene, samtidig som vi har det gøy på jobb.

Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener og et fotballag i bedriftsligaen. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena med familie, venner og kollegaer, eller på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg arrangeres det flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte, og vi lager middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie. Hos oss får du også en ekstra ferieuke i året (til sammen seks uker ferie).

Det er ønskelig med snarest mulig tiltredelse, men vi er fleksible på senere oppstart for riktige kandidater (eksempelvis studenter som fullfører graden sin våren 2022). 
Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter som vedlegg. Søknader behandles fortløpende. Vi gleder oss til å lese søknaden din! 

Nøkkelord Microsoft Azure, Application Enginnering, Amazon Web Services, IT, Applications

Bransjekategori IT / Telekommunikasjon / Internett 

Bransje Drift av applikasjoner og infrastruktur 

Alternativ bransjekategori IT / Telekommunikasjon / Internett 

Alternativ bransje Utvikling av infrastruktur og maskinvare

Kontaktpersoner:

Vibeke Rye Pedersen
Talent Coordinator
vibeke.rye.pedersen@intility.no
+4790637328

Caroline Aaseby
Project Manager, Application Services
caroline.aaseby@intility.no

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 05
  2022
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Fakta om Intility