<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Er du Intilitys nye IT-tekniker? Intility

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Brenner du for IT og ønsker å bygge en langsiktig karriere innen teknologi, er dette en mulighet du ikke vil gå glipp av. Intility er i sterk vekst og søker flere dyktige medarbeidere til vår supportavdeling, Technical Services. Ønsker du å jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere? Da kan det være nettopp deg vi leter etter!  

Vi i Intility søker etter deg som er flink til å prate for seg, og har en profesjonell tilnærming til kunder og medarbeidere både via telefon, chat og e-post. Har du interesse av å lære deg nye ting, ønsker å bygge en langsiktig karriere innenfor IT, samtidig som du bygger videre på din tekniske forståelse, så bør du fortsette å lese. 
 
Teknikere i Technical Services håndterer store deler av våre kunders IT-miljøer 24/7/365, noe som sørger for en stor variasjon i utfordringer, som igjen gir en solid og grunnleggende IT-kompetanse og forståelse av Intilitys plattformtjeneste. Hos oss står kunnskapsdeling i fokus, og i Technical Services samarbeider vi tett med spesialiserte avdelinger som vil gi deg en bratt læringskurve. Vi har ingen tradisjonell 1. linje, hos oss får man bryne seg på tekniske utfordringer fra dag én sammen med gode kollegaer. På den måten sørger vi for teknisk utvikling, noe som er positivt både for deg og for kunden. 

Hva blir du en del av?
 
Intility leverer en komplett teknologiplattform fordelt på 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden, og benyttes i dag av over 600 selskaper. Intility består av mer enn 400 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Med en snittalder på 28 år, blir du en del av et ungt og dynamisk miljø, hvor vi jobber sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte.

I Intility verdsetter vi våre ansatte høyt ettersom det er vår viktigste ressurs. I løpet av den første tiden som ansatt vil du få grundig opplæring i våre systemer og tjenester, slik at du får en god start og kommer raskt inn i gode rutiner. Vi legger også til rette for at dyktige kandidater skal få spesialisere seg i ulike fagområder, og bygge en lang karriere hos Intility. Over 70 % av våre spesialiserte teknikere har startet i Technical Services, og vi har alltid et langsiktig perspektiv når vi rekrutterer. 
 

En fornøyd medarbeider er en god medarbeider! Derfor er vi opptatt av trivselen til våre ansatte, og legger best mulig til rette for at hverdagen, både profesjonelt og privat, skal flyte best mulig. I løpet av arbeidshverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie. Vi tilbyr blant annet treningsgrupper som løpegruppe med profesjonell løpetrener, fotballag i bedriftsligaen m.m. Du kan også ta med familie, venner eller kollegaer på fotballkamp på Intility Arena, eller dra på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. 
 

Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Fagbrev, fagskole eller høyere utdannelse innen IT/teknologi
 • Har en stor interesse for IT og et sterkt ønske om å lære deg nye ting
 • Trives med å prate med kunder over telefon, chat og epost 
 • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Er til å stole på, har god prioriteringsevne og trives i et hektisk miljø
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper i et skandinavisk språk og engelsk.


Vi tilbyr:

 • Et konsept du vil bli stolt av å representere
 • Dyktige kollegaer som gleder seg til å dele kunnskapen sin med deg
 • Muligheten for å ta relevante sertifiseringer
 • Kurs og opplæring gjennom Intility Academy
 • Utfordrende arbeidsoppgaver fra dag én
 • Et energisk miljø med mange sosiale happenings
 • Hard jobbing og mye moro som gjør at du vil glede deg til å gå på jobb
 • Kjernetid: 08.00 - 16.00, med muligheter til å jobbe tidlig-, sen-, natte- og helgevakter
 • Mulighet til å etter hvert kunne jobbe en periode på et av våre avdelingskontorer i Trondheim, Bergen eller Stockholm.   


Send oss din søknad, CV og karakterutskrifter/vitnemål.

Søknader vil bli behandlet fortløpende. Vi gleder oss til å lese søknaden din! 

Nøkkelord Support, IT, IT servicedesk, AD, Office365, IT-Tekniker, AD Active Directory, IT helpdesk, Active Directory

Bransjekategori IT / Telekommunikasjon / InternettBransjeSupport

Alternativ bransjekategori IT / Telekommunikasjon / Internett

Alternativ bransje Drift av applikasjoner og infrastruktur

Kontaktperson:

Vibeke Rye Pedersen
Talent Coordinator
vibeke.rye.pedersen@intility.no
+4790637328

Om arbeidsgiveren

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Ønsker du å jobbe for et av verdens ledende IT-selskaper med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du bli en del av et selskap i sterk vekst hvor du har påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.

Finn ut mer om oss på www.intility.no.

Les mer om Intility

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker deg som ønsker å jobbe i et spennende og bredt fagmiljø med private og offentlige pasienter.  Du er
16.08.2022 Tromsø
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag
16.08.2022 Oslo
Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap med et viktig samfunnsoppdrag. Som business controller blir du en
02.08.2022 Stavanger
Er du en av de som ikke alltid følger flokken?
11.08.2022 Flere steder
Vi søker dyktig og engasjert hands-on innkjøpsansvarlig til vårt hovedkontor, lokalisert sentralt på Frogner i Oslo. Som ansvarlig for innkjøp
11.08.2022 Oslo
RSM Advokatfirma er en integrert del av RSM Norge. Sammen går vi hver dag på jobb med et mål om
11.08.2022 Oslo
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Bodø
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Tromsø
Vis alle 29.236 ledige stillinger

Bli kjent med Intility

De ansatte
 • Jeg blir stadig eksponert for ny teknologi, noe som gjør arbeidsdagen min veldig spennende. Intility består av faglig dyktige og imøtekommende mennesker som skaper et godt arbeidsmiljø.
  Hans Olav Vogt Myklebust Data Scientist
 • Det er en god blanding av det sosiale og faglige som gjør Intility til en attraktiv og trivelig arbeidsplass. Som nyutdannet var Intility en perfekt plass å starte min utviklerkarriere.
  Linda Tran Utvikler
 • I et selskap som vokser fort dukker det stadig opp nye og spennende muligheter. Dersom du har pågangsmot, nysgjerrighet og omstillingsevne er det et godt utgangspunkt for en karrierevei i Intility.
  Mia Færøvik Johannessen Avdelingsleder
 • Det beste med å jobbe i Intility er å få lov til å være med på å bygge en verdensledende plattform. Sammen med unge og dyktige kollegaer får vi ta i bruk den nyeste teknologien for å levere et helt unikt produkt.
  Daniel Sunde Nettverksadministrator
 • Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å spille hverandre gode, og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen.
  Per Kristian Parken Technical Project Manager

Fakta om Intility