<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Brenner du for å transformere/optimalisere prosesser ved bruk av intelligent automasjonsteknologi? EY

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Brenner du for å transformere/optimalisere prosesser gjennom bruk av intelligent automasjonsteknologi?

Drives du av å løse komplekse utfordringer med moderne teknologi? Brenner du for å hjelpe selskaper utnytte moderne teknologi til å transformere seg, og har du lyst til å være med på å løse noen av Nordens mest spennende teknologiutfordringer? Har du erfaring fra rådgivning eller implementering innen RPA, chatbots, process mining og annen automasjonsteknologi? Da søker vi deg!

Muligheten

Til vår rådgivningsavdeling Data & Analytics i EY, som teller over 40 konsulenter, ser vi etter automasjonsarkitekter til vår satsning på Intelligent Automation. Vi ser etter deg som har 3-5 års erfaring med å rådgi og støtte kunder i sin endringsreise knyttet til implementering av intelligent automasjonsteknologi. Vi ser etter deg som har praktisk erfaring med implementering av automasjonsteknologi, og ledet utviklerteam innenfor faget. Du har erfaring med installering av teknisk miljø og oppsett av infrastruktur, og har inngående kunnskap om forskjellige IA-løsninger og leverandører, og kan skille disse basert på kundens behov.

Vi ser etter deg som ønsker å være med på å optimalisere og effektivisere våre kunders kjerne- og støtteprosesser ende-til-ende gjennom bruka av rett teknologi på rett sted.

Vår satsning på Intelligent Automation bygges etter en rekke vellykkede prosjekter de siste årene, og vi har nylig ansatt en ny leder for området. Vi

 • fokuserer på prosessforbedring og -effektivisering ved å se automatisering i kombinasjon med prosessmetodikk som for eksempel Lean

 • syns det er utrolig gøy å løse komplekse utfordringer med moderne teknologi

 • er opptatt av å være gode rådgivere, og sikre at det vi lager gir mest mulig verdi

 • jobber ende-til-ende, fra strategi, prosesskartlegging, innhenting av behov, og utarbeidelse av løsningsdesign, til implementering av løsninger og opplæring av organisasjonen

Som konsulent i EY vil du jobbe på våre kundeprosjekter i tett samarbeid med kollegaer både i avdelingen og på tvers av EY. Din hverdag hos oss vil i stor grad bestå av å løse komplekse problemer ved hjelp av teknologi, og vil variere avhengig av din bakgrunn og dine ønsker.

Noen eksempler på prosjekter vi har gjennomført nylig:

 • Vi har bistått en av våre kunder med en helhetlig prosessforbedrings- og automatiseringstransformasjon. Dette ble gjort med et bredt spekter av tverrfaglig personell og teknologi. Med utgangspunkt i Lean-metodikk ble alt fra RPA til Azure-baserte applikasjoner implementert for å understøtte transformasjonen. Endringene har allerede medført besparelser på flere titalls årsverk og en vesentlig økt kvalitet i arbeidet.

 • Tilsvarende leverte teamet vårt nylig et prosessforbedringsprosjekt for et flyselskap, der vi brukte Lean-metodikk for å identifisere og gjennomføre prosessforbedringer for vedlikehold av flyparken. Her brukte vi blant annet dataanalyse til å identifisere gjengangerfeil som et element i forbedringsarbeidet.

 • For et norsk helseforetak gjennomført vi en større automasjonsanalyse ved å bruke rammeverket Digital Lean, som hensyntar fokus på standardisering av prosesser, utnyttelse av eksisterende teknologiportefølje og mulighetsrommet som ny teknologi gir. Analysen resulterte i en rapport med tydelige anbefalinger og tiltak knyttet til kontinuerlig forbedring, innsiktsbasert rapportering, og integrasjonsplattform.

 • Vi har også bistått et internasjonalt telekomselskap med automatisering av kundeservice, og hadde ansvaret for implementering av over 1 500 roboter. Dette resulterte i en kostnadsreduksjon på 40 %.

Kvalifikasjoner og egenskaper for å lykkes i rollen

Den rette kandidaten

 • har relevant utdanning innen teknologi, økonomi, ingeniør, matematikk eller lignende

 • har mer enn 3 års relevant erfaring fra arbeid innen eksempelvis automatisering, low-code utvikling, prosessforbedring, process mining, RPA, prosesskartlegging eller prosjektledelse innenfor automatiseringsfeltet

 • liker å sette seg inn i ny teknologi og analysere ulike bruksområder

 • er flytende skriftlig og har muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk

 • er en naturlig lagspiller, og liker å jobbe i og lede team

 • kommuniserer godt med alle typer mennesker

 • trives med høyt tempo og en svært variert arbeidshverdag

 • er initiativrik og engasjert

Hva vi tilbyr

Som konsulent i EY får du jobbe med inspirerende og meningsfulle prosjekter med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Fra første dag vil du få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av kunder og bransjer, både i offentlig og privat sektor. Vi legger til rette for god opplæring, personlig utvikling og tilbakemelding, samt sertifisering og hyppig kursing for å sikre kompetanseutvikling. Se informasjon om personlig karriereutvikling i EY her [https://www.ey.com/en_gl/careers/personalized-career-development]

I tillegg vil du, i Data & Analytics, være en del av et engasjert miljø som legger stor vekt på kunnskapsdeling og teamarbeid. Vi verdsetter det sosiale miljøet i avdelingen, og har det siste året blant annet arrangerer aktiviteter som frisbeegolf, quiz, vinsmaking og firestjerners middag hjemme hos kollegaer.

Interessert?

Hvis dette høres spennende ut vil vi gjerne at du laster opp din CV så snart som mulig. Dersom du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte Ida Aspaas Karlsen på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.

EY | Building a better working world EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets. Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate. Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.
Adresse: Oslo

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Er du en kvalitetsbevisst, resultatorientert og motivert tømrer? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi søker flere dyktige tømrere
22.11.2021 Hele Norge
Hydro Energy har mer enn 100 års erfaring fra produksjon av fornybar energi. I dag er vi en av de
09.12.2021 Oslo
Hydro Global Business Services (GBS) is an organizational area that operates as an internal service provider for the Hydro group.
13.12.2021 Flere steder
Skanska Industrial Solutions er en nordisk enhet i Skanska-konsernet som både jobber med løsninger, og har en industriell produksjon av ulike
13.12.2021 Indre Østfold
Hydro Global Business Services (GBS) is an organizational area that operates as an internal service provider for the Hydro group.
15.12.2021 Oslo
Boklok er et boligkonsept eiet og utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige hjem for alle. Takket være våre
22.12.2021 Oslo
BoKlok er et boligkonsept eiet og utviklet av Skanska og IKEA. Vi bygger bærekraftige hjem for alle. Takket være våre
22.12.2021 Oslo
Læreplass i AF Anlegg – Kan du se det for deg? Vi søker lærlinger som deler våre verdier og vil
22.12.2021 Hele Norge
Vis alle 35.088 ledige stillinger

EY er den mest globale organisasjonen innen revisjon, skatt og avgift, forretningsjus, transaksjoner og rådgivning. Med 175.000 ansatte i 150 land - 1.700 av dem fordelt på 39 kontorer i Norge - bidrar våre tjenester og vår kunnskap til å bygge tillit og skape bærekraftig vekst i finansmarkedene og i økonomier rundt om i verden. Vi vil at alt vi gjør skal bidra til at offentlige og private virksomheter fungerer bedre – for våre medarbeidere, kunder og samfunnet vi opererer i. 

EY har de siste 10 årene blitt kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver blant økonomistudenter. Ved å være markedsleder innenfor vår bransje i Norge, kan EY tilby deg som nyutdannet et bredt spekter av utfordringer og muligheter. 

Kundeporteføljen som betjenes av kjernevirksomheten vår Revisjon | Assurance er et speilbilde av norsk næringsliv. EY reviderer mer enn en tredjedel av antallet selskaper notert på Oslo Børs. Å arbeide tett med denne typen selskaper hver dag byr på en bredde du ikke vil finne noe annet sted, og åpner samtidig en rekke dører for deg.

Rådgivning | Advisory er unikt posisjonert mellom IT- og strategihusene. I Norge har EY over 300 konsulenter fordelt mellom byene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Tjenestespekteret strekker seg fra effektivisering og prosessforbedring, via gevinstrealisering og risikohåndtering til IT-sikkerhet, noe som stiller store krav til både bredde og spisskompetanse.

Revisjon | Assurance EY reviderer mage av verdens ledende og raskest voksende virksomheter med støtte i en global metodikk og moderne verktøy. Målet er å holde samme høye kvalitet, uansett hvor i verden våre revisjonstjenester leveres. Våre revisorer har bred fagkompetanse og bransjeerfaring og bistår ledelsen med å identifisere både risiko og muligheter.

Transaksjonsrådgivning | Transactions bistår sine kunder med å gjøre den riktige handelen til den riktige prisen, til rett tid – være det seg i forbindelse meg fusjoner, oppkjøp, strategiske allianser, salg, nyemisjoner eller restruktureringer.

Skatt og avgift | Tax er ledende innen sitt fagfelt. Våre fagområder er selskapsskatt, internasjonal skatt, transaksjonsrådgivning, personskatt og indirekte skatt. Vi bistår alt fra de største internasjonale konsern til mindre norske selskap. Med over 200 medarbeidere er vi ett av Norges største private kompetansemiljø innenfor skatt og avgift. Tax er representert ved 16 av våre kontorer i Norge. Ledende globale juridiske ratingselskaper som Legal 500, Chambers, International Tax Review og Tax Directors Hanbook rangerer oss i 1. divisjon innen skatt og avgift i Norge.

Antall ansatte

Over 175.000 globalt og 1.700 i Norge 

Les mer om EY

Stillingsbeskrivelse

Brenner du for å transformere/optimalisere prosesser gjennom bruk av intelligent automasjonsteknologi?

Drives du av å løse komplekse utfordringer med moderne teknologi? Brenner du for å hjelpe selskaper utnytte moderne teknologi til å transformere seg, og har du lyst til å være med på å løse noen av Nordens mest spennende teknologiutfordringer? Har du erfaring fra rådgivning eller implementering innen RPA, chatbots, process mining og annen automasjonsteknologi? Da søker vi deg!

Muligheten

Til vår rådgivningsavdeling Data & Analytics i EY, som teller over 40 konsulenter, ser vi etter automasjonsarkitekter til vår satsning på Intelligent Automation. Vi ser etter deg som har 3-5 års erfaring med å rådgi og støtte kunder i sin endringsreise knyttet til implementering av intelligent automasjonsteknologi. Vi ser etter deg som har praktisk erfaring med implementering av automasjonsteknologi, og ledet utviklerteam innenfor faget. Du har erfaring med installering av teknisk miljø og oppsett av infrastruktur, og har inngående kunnskap om forskjellige IA-løsninger og leverandører, og kan skille disse basert på kundens behov.

Vi ser etter deg som ønsker å være med på å optimalisere og effektivisere våre kunders kjerne- og støtteprosesser ende-til-ende gjennom bruka av rett teknologi på rett sted.

Vår satsning på Intelligent Automation bygges etter en rekke vellykkede prosjekter de siste årene, og vi har nylig ansatt en ny leder for området. Vi

 • fokuserer på prosessforbedring og -effektivisering ved å se automatisering i kombinasjon med prosessmetodikk som for eksempel Lean

 • syns det er utrolig gøy å løse komplekse utfordringer med moderne teknologi

 • er opptatt av å være gode rådgivere, og sikre at det vi lager gir mest mulig verdi

 • jobber ende-til-ende, fra strategi, prosesskartlegging, innhenting av behov, og utarbeidelse av løsningsdesign, til implementering av løsninger og opplæring av organisasjonen

Som konsulent i EY vil du jobbe på våre kundeprosjekter i tett samarbeid med kollegaer både i avdelingen og på tvers av EY. Din hverdag hos oss vil i stor grad bestå av å løse komplekse problemer ved hjelp av teknologi, og vil variere avhengig av din bakgrunn og dine ønsker.

Noen eksempler på prosjekter vi har gjennomført nylig:

 • Vi har bistått en av våre kunder med en helhetlig prosessforbedrings- og automatiseringstransformasjon. Dette ble gjort med et bredt spekter av tverrfaglig personell og teknologi. Med utgangspunkt i Lean-metodikk ble alt fra RPA til Azure-baserte applikasjoner implementert for å understøtte transformasjonen. Endringene har allerede medført besparelser på flere titalls årsverk og en vesentlig økt kvalitet i arbeidet.

 • Tilsvarende leverte teamet vårt nylig et prosessforbedringsprosjekt for et flyselskap, der vi brukte Lean-metodikk for å identifisere og gjennomføre prosessforbedringer for vedlikehold av flyparken. Her brukte vi blant annet dataanalyse til å identifisere gjengangerfeil som et element i forbedringsarbeidet.

 • For et norsk helseforetak gjennomført vi en større automasjonsanalyse ved å bruke rammeverket Digital Lean, som hensyntar fokus på standardisering av prosesser, utnyttelse av eksisterende teknologiportefølje og mulighetsrommet som ny teknologi gir. Analysen resulterte i en rapport med tydelige anbefalinger og tiltak knyttet til kontinuerlig forbedring, innsiktsbasert rapportering, og integrasjonsplattform.

 • Vi har også bistått et internasjonalt telekomselskap med automatisering av kundeservice, og hadde ansvaret for implementering av over 1 500 roboter. Dette resulterte i en kostnadsreduksjon på 40 %.

Kvalifikasjoner og egenskaper for å lykkes i rollen

Den rette kandidaten

 • har relevant utdanning innen teknologi, økonomi, ingeniør, matematikk eller lignende

 • har mer enn 3 års relevant erfaring fra arbeid innen eksempelvis automatisering, low-code utvikling, prosessforbedring, process mining, RPA, prosesskartlegging eller prosjektledelse innenfor automatiseringsfeltet

 • liker å sette seg inn i ny teknologi og analysere ulike bruksområder

 • er flytende skriftlig og har muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk

 • er en naturlig lagspiller, og liker å jobbe i og lede team

 • kommuniserer godt med alle typer mennesker

 • trives med høyt tempo og en svært variert arbeidshverdag

 • er initiativrik og engasjert

Hva vi tilbyr

Som konsulent i EY får du jobbe med inspirerende og meningsfulle prosjekter med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Fra første dag vil du få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av kunder og bransjer, både i offentlig og privat sektor. Vi legger til rette for god opplæring, personlig utvikling og tilbakemelding, samt sertifisering og hyppig kursing for å sikre kompetanseutvikling. Se informasjon om personlig karriereutvikling i EY her [https://www.ey.com/en_gl/careers/personalized-career-development]

I tillegg vil du, i Data & Analytics, være en del av et engasjert miljø som legger stor vekt på kunnskapsdeling og teamarbeid. Vi verdsetter det sosiale miljøet i avdelingen, og har det siste året blant annet arrangerer aktiviteter som frisbeegolf, quiz, vinsmaking og firestjerners middag hjemme hos kollegaer.

Interessert?

Hvis dette høres spennende ut vil vi gjerne at du laster opp din CV så snart som mulig. Dersom du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte Ida Aspaas Karlsen på tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon.

EY | Building a better working world EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets. Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate. Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.
Adresse: Oslo

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JAN 19
  2022
  10 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Internship / Praktikanter