<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rambøll Avdelingsleder VANN

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Hvordan skaper vi bærekraftige bygg, anlegg og byområder som kan håndtere framtidige klimaendringer, som ikke skaper forurensning til resipienter i vann og i jorden og som har en infrastruktur som sikrer transport av trygt vann fram til innbyggerne?

 Vi ser etter en person som deler vårt engasjement for å skape løsninger som hjelper våre kunder og samfunnet til å svare på disse spørsmålene. Vi har allerede medarbeidere med et stort spenn av kompetanse innen alle deler av vannfaget. Som vår nye avdelingsleder vil du være med på å styrke Rambølls satsning på klimatilpasning, infrastruktur for vann og avløp, forvaltning av vannressurser og rensing av drikke- og avløpsvann.

 Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

 Bli en del av vår Enhet for Vann

Som vår nye avdelingsleder Vann blir du en del av et kompetent fagmiljø med ansatte i Trondheim, Oslo, Drammen, Tønsberg, Bergen og Alta. I tillegg vil du bli en del av vårt globale team med mer enn 1100 vann-eksperter globalt i Rambøll. 

 Som avdelingsleder vil du lede et engasjert team med nærmere 30 medarbeidere, med stor takhøyde og som jobber bredt med vannfaglige problemstillinger. Noen eksempler på prosjekter vi er engasjert i er Campus NTNU, E6 Ranheim-Værnes, Ocean Space Center, Vannverk for Verdal kommune og FREVAR avløpsrenseanlegg. Vi jobber mot offentlige kunder gjennom rammeavtaler, som Trondheim kommune, men har også en portefølje innen næringsmiddelindustri og grønn energi. Din oppgave blir å videreutvikle det beste fagmiljøet innen VANN i Trondheim og sørge for vekst i oppdrag og i antall medarbeidere.  Du vil rapportere til direktør for Vann i Norge og vil samarbeide med kollegaer ved flere kontorer i Norge, i Norden og i andre deler av verden. Du får anledning til å bli involvert og lede mange spennende og miljøambisiøse prosjekter som inkluderer det nyeste inne best tilgjengelig teknologi.         

 Dine hovedoppgaver og ansvarsområde vil være:

  • Ledelse og personalansvar for avdelingen
  • Resultat- og salgsansvar
  • Delta i VANN Norge sin ledergruppe med forbedringer, innovasjon og markedsstrategi
  • Delta i VANN Norden sin ledergruppe
  • Drive utvikling av avdelingens og den enkelte medarbeiders kompetanse
  • Rekruttere for å møte behov for kompetanse innen VANN

 Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du den støtten du trenger for å videreutvikle dine lederegenskaper. For denne rollen ser vi etter deg som er en engasjert og inkluderende leder og som har evne til å samarbeide med oppdragsgivere, partnere og kollegaer i andre kompetansemiljø i Rambøll. Utover dette vil det faglige utgangspunktet ditt være:

  • Relevant faglig kompetanse med universitets- eller høyskoleerfaring i bunn
  • Erfaring som leder og interesse for å utvikle deg videre
  • Markeds- og forretningsorientert
  • Kontaktnett mot kunder og samarbeidspartnere

 Bærekraft i Rambøll

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA helt siden selskapet ble grunnlagt 1945 med en visjon om et selskap som både tar vare på mennesker og natur. I dag er Rambøll er et ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design og i Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1600 eksperter som jobber flerfaglig på store og små prosjekter. Våre forpliktelser for å skape bedre samfunn står fortsatt sterkt og som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er vi sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

 Veien videre

Hvis du lurer på noe om denne stillingen kan du gjerne kontakte direktør for VANN, Turid P Ødegaard, for en trivelig prat. Mobil 930 36 535.

 Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist:  09.01.2022

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 22
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAR 24
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Rambøll