<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

CGI Norge AS Director Consulting Expert - Cloud Advisory Lead - GTO

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi ser etter deg som vil lede og bygge opp våre Cloud Advisory tjenester!

Forretningsområdet Global Technology Operations (GTO) i CGI Norge jobber med mange spennende kunder i privat og offentlig sektor. Kundene våre er svært fornøyde med oss; vi får høre at de setter pris på vår evne til snu oss raskt i takt med kundenes behov, samtidig som vi leverer høy kvalitet og stabile leveranser. Vi har store vekstambisjoner og spennende tider foran oss, i et marked vi ser mange muligheter. Vår leveranseorganisasjon har en unik miks av lokale eksperter som jobber tett med våre kunder, og en solid global leveranseorganisasjon med store leveransesentre i Norden, så vel som near- og offshore.

Hvem er du?
Vi ser etter deg som har svært solid kompetanse innen etablering av skytjenester og gjerne på Azure. Du brenner for ditt fagområde og har en faglig autoritet som gjør at dine kollegaer og kunder stoler på deg.

Vi har en egen avdeling spesialisert på skyplattformer og utvikling av Cloud Native applikasjoner. Avdelingen har et sterkt fagmiljø bestående av konsulenter med spisskompetanse innen utvikling på skyløsninger, DevOps og kontinuerlige leveranser. Du vil ta del i et godt arbeidsmiljø som kjennetegnes av høy aktivitet og mange kompetente kollegaer som jobber sammen for å oppnå felles mål.

Dette er arbeidsoppgavene som venter deg:
• Styrke fag-kompetansen og leveranseevnen til Cloud Consulting avdelingen
• Bidra med å bygge opp og lede Cloud Advisory tjenester
• Utarbeide arkitektur for skyløsninger i prosjekter
• Være rådgiver for kunder og CGI medlemmer
• Jobbe i prosjekter ute hos kunder eller internt
• Bidra i salgsarbeid og rekruttering
• Rollen tituleres som Director Consulting Expert

Vi ser etter deg som:
• Har svært god helhetsforståelse for skytjenester
• Public Cloud kompetanse som AWS og GCP er relevant
• Er nysgjerrig og stadig ute etter å lære ny teknologi
• Har erfaring på Kubernetes og Container-teknologier
• Er teamorientert og har stor gjennomføringsevne
• Gode norsk-ferdigheter både muntlig og skriftlig

I tillegg tilbyr vi alle våre ansatte dette:
Du vil ta del i et godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kolleger. Vi har et sterkt fagmiljø på tvers av bransjer og industrier. Vi legger til rette for å møte morgendagens utfordringer ved å tilby ulike kurs, sertifiseringer, fagkvelder og workshops på tvers av teknologier. Du får også en egen karriere og utviklingsplan. Våre konsulenter vet å sette pris på work-life-balanse – det praktiserer vi i CGI Norge. Vi har en rekke sosiale og sportslige tilbud som du kan delta på og engasjere deg i! I tillegg får du subsidiert treningsmedlemsskap. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger og medeierskap i selskapet.

Er dette stillingen for deg? Da håper vi på å høre fra deg!
Klikk på "I'm Interested" på denne siden og send oss din CV og evt. noen ord om deg selv.

Har du spørsmål til stillingen, så er det bare å ta kontakt med oss:
Øystein Tengren Hansen, mobil: 911 06 636 eller Renate Aasen, mobil: 950 17 238.

Vil du tilbake til GTO sin side og se på andre aktuelle stillinger? Klikk her:
cgi.com/no/nb/GTO

Your future duties and responsibilities:

#LI-DNI

Om arbeidsgiveren

CGI arbeider vi bevisst med å skape et miljø der våre ansatte kommer i første rekke. Vi kaller medarbeiderne for medlemmer for å understreke at alle som jobber hos oss oppfordres og tilbys å bli medeiere i selskapet. På den måten ønsker vi at hver enkelt skal ta del i verdien ved å bygge en virksomhet i verdensklasse.

Som en av verdens største leverandører av IT- og forretningsprosesstjenester er våre medlemmer avgjørende for videre fremgang. Gjennom vår nære dialog med kundene vet vi at de har mange utfordringer som skal løses, og store forventninger til at CGI ikke bare skal bistå, men være en proaktiv innovasjonspartner.

Vi trenger derfor talenter innen forretningsrådgivning, forretningsutvikling, prosjektledelse og nye teknologier og trender!

Vi kan tilby et utfordrende og givende arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. CGI er alltid på jakt etter kunnskapsrike, kreative og engasjerte personer som er innstilt på å utvikle seg videre sammen med oss og våre kunder.

Les mer om CGI Norge AS

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger