<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Siemens Forretningsutvikler Ettermarked- Salg og Portefølje ansvarlig innenfor Automasjon

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Forretningsutvikling Ettermarked - Salg og Portefølje ansvarlig innenfor Automasjon

 

Ønsker du å jobbe for det markedsledende teknologiselskapet innen automatisering, motion control og digitalisering?

Siemens Digital Industries søker en erfaren kollega innenfor salg av tjenester, løsninger, systemer og prosjekt for vårt marked som inkluderer industrielle sluttkunder, systemintegratorer og maskinbyggere. Du vil være en nøkkelperson for oppbygging av portefølje og kompetanse. Du vil arbeide tett med Siemens HQ for identifisering og utrulling av portefølje samt at du vil ha ansvar for å utvikle forretningsmuligheter innenfor området. I denne rollen blir du en del av forretningsenheten, innenfor Siemens DI, som har ansvar for service og prosjekt for industrien i Norge.

I ditt daglige arbeide kommer du til å ha en aktiv og relasjonsskapende rolle hvor mye av din tid går med til fysiske og digitale kundebesøk for å posisjonere vår portefølje. I rollen inngår tilbuds- og kontraktsarbeid for alt fra service, til små og store oppgraderings-/moderniseringsprosjekt. Du vil ha kunde- og budsjettansvar samtidig som du også bidrar med kompetanseløft internt.

Siemens DI jobber i partnerskap med kundene for å utvikle og effektivisere virksomhetene. Siemens DI tilbyr et spekter av teknologi hvor vi skaper verdi sammen med våre kunder. Vi leverer prosjekter, service og tjenester basert på egne produkter: Simatic, WinCC/Scada, PCS7/PCS neo, TIA-portal.

Vil du være med på denne reisen og bli en del av Siemens Digital Industries Services Norge?

For å lykkes i rollen bør du ha erfaring og kunnskap fra industri, produksjon og prosess samtidig som du har en stor interesse for automatisering, digitalisering og forretningsmodeller. Du må ha utdanning innen automatisering eller kybernetikk og du må ha erfaring med salg.

 

Som person har du et forretningsorientert tankesett (kremmerånd), er nysgjerrig og trives med å sette deg inn i den nyeste teknologien. Du er service minded, har gode kommunikasjonsevner og du kan formidle kunnskap og erfaring på en motiverende måte. Du trives i tett samarbeid med både kunder og kolleger. Du evner raskt å tilegne deg ny kompetanse og stiller krav til kvalitet og pålitelighet både hos deg selv og dine kolleger. Du er selvgående, målbevisst og kundeorientert med åpen og fleksibel tilnærming. Du må kunne beherske godt norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr et utfordrende og spennende arbeidsmiljø preget av innovasjon, samarbeid og faglig dyktighet hvor du gis mulighet for å forme din egen hverdag. Det er gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. Vi har gode pensjons- og velferdsordninger og en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.
Hos Siemens kan alle ta med seg hele seg selv på jobb. Vi er en likestillingsarbeidsgiver og verdsetter mangfold i selskapet vårt. Vi diskriminerer ikke på noen grunnlag. Vi vil sørge for at personer med nedsatt funksjonsevne gis rimelig tilrettelegging der det er nødvendig. Vi utfordrer alltid oss ​​selv for å bygge en bedre fremtid. Vi trenger de mest innovative og mangfoldige digitale sinnene for å utvikle morgendagens virkelighet.

Den viktigste grunnen til å velge vårt team, er at du lar deg engasjere og ønsker å bidra. Du søker utfordringen med å utvikle et forretningsområde med ledende teknologi som påvirker mennesker og deres miljø og hverdag. Du ønsker å være med på å skape fremtiden. 

Føler du at dette treffer deg, og synes du dette høres spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en CV sammen med en kort beskrivelse av deg selv og hvorfor du vil bli med på laget vårt. Ta gjerne kontakt med oss for en prat dersom du har spørsmål rundt stillingen. 

Vi bruker bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess.

 

Arbeidssted: Hovedkontoret er i Oslo og arbeidssted vil være en av våre 7 lokasjoner i Bergen, Mo i Rana, Oslo, Porsgrunn, Stavanger, Trondheim eller Østfold.

 

Kontaktperson: Head of Business Unit, Erik Gravermoen, tlf 92451028/

HR konsulent, Tharani Thavapalan, tlf. 95227393

 

Søknadsfrist: 01.12.21

 

 

Organization: Digital Industries

Company: Siemens AS

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

Om arbeidsgiveren

Visste du at det kun er FIFA, den katolske kirke og Coca Cola som er til stede i flere land enn Siemens?

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Vi er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over en tredjedel av omsetningen kommer fra vår grønne portefølje. I snart 170 år har vi satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 350.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller vi en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. I Norge er vi rundt 1600 ansatte fordelt på 14 lokasjoner.

 

Visjon

Vi skaper bærekraftige løsninger for morgendagens samfunn. 

Menneskene som gjør det mulig

I Siemens jobber vi med å finne smarte løsninger på vanskelige spørsmål. De viktigste spørsmålene akkurat nå handler om å skape en mer bærekraftig fremtid.

 

Les mer om Siemens

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
Lærlinger

 
Smart Student Challenge er en studentkonkurranse for bachelor- og mastergradsstudenter i regi av Siemens AS, hvor vinneren får et internship hos oss. Les mer her

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Siemens