<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Helfo kommunikasjon og servicetjenester Har du lyst til å jobbe i et pulserende kontaktsenter med hjerte for digitalisering og gode brukermøter?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon02 Presentasjon av stillingen:

Helfo søker 5 veiledere i 100 prosent faste stillinger til Veiledningstjenesten for helsenorge.no med oppstart 1. juni 2022.

Helfo betjener publikumstjenesten Veiledning helsenorge.no (Logg inn for å se kontaktinformasjon), en tjeneste som betyr mye for den enkelte innbygger. Hit kan privatpersoner ringe for å få brukerstøtte og veiledning om Helfo sine tjenester, og andre tjenester som er tilgjengelige på helseportalen helsenorge.no. Vi er en aktiv samfunnsaktør med engasjerte medarbeidere som har som mål om å skape stadig bedre brukermøter.

Veiledning helsenorge.no er organisert i avdeling Helfo servicetjenester i Tønsberg og sommeren 2022 flytter vi inn i nye lokaler på KJelle. For tiden har avdelingen 68 medarbeidere. Vi er den faglige førstelinjen for Helfo og helsenorge.no på telefon, chat, kontaktskjema og sosiale medier. Vi har ansvar for informasjonstelefonene til Helsedirektoratet og Direktoratet for strålevern og atomberedskap ved en nasjonal krise.

Arbeidsoppgaver som veileder

Hovedoppgaven er å bistå med publikumstjenester som fastlegebytter, Europeisk helsetrygdekort, veiledning knyttet til Helfos frikort- og refusjonsordninger, samt andre tjenester tilgjengelig på helsenorge.no.

Dette innebærer å

  • skape gode brukeropplevelser for innbyggere gjennom informasjon, veiledning og profesjonell brukerstøtte, hovedsakelig på telefon eller i skriftlige kanaler
  • veilede i bruk av selvbetjeningsløsninger
  • bidra til gode resultater, godt arbeidsmiljø og utvikling av våre tjenester
  • tilpasse seg skiftende forventninger både fra brukere og oppdragsgivere
  • håndtere høyt tempo

Helfo er i en utviklingsprosess og endring i arbeidsoppgaver må påregnes.

Kvalifikasjoner

Du må ha

  • 3-årig utdanning fra høyskole eller universitet. Vi gjør oppmerksom på at utdanning fra utenlandsk lærested må være godkjent av NOKUT for å sidestilles med utdanning fra norsk lærested.

  • erfaring fra veiledning og brukermøter

  • god digital kompetanse

  • svært gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk

  • engasjement for Helfo sitt samfunnsoppdrag

    Flere av innringerne våre snakker polsk, derfor er det en fordel om noen av stillingene tilsettes med veiledere som også behersker polsk på et høyt nivå.

Personlige egenskaper

Du er en profesjonell veileder som er

  • kvalitetsbevisst og effektiv
  • selvstendig og stoler på egne avgjørelser
  • planmessig, strukturert og målrettet
  • til stede i brukermøter

Ved tilsetting legger vi stor vekt på kompetanse og vilje til å nå organisasjonens mål.

Vi ønsker at du

  • er relasjonsbyggende og fleksibel ovenfor kolleger, samarbeidspartnere og brukere
  • er arbeidsglad med stor arbeidskapasitet
  • har evne til å bidra til nytenkning og utvikling
  • liker å jobbe i en planlagt hverdag med forutsigbare rutiner og prosedyrer
  • er besluttsom og selvstendig
  • har emosjonell styrke til å møte brukere som er i ulike livssituasjoner

Du har evne til å tilegne deg ny fagkunnskap, og holder deg oppdatert på regelverk og retningslinjer innenfor gjeldende tjenesteområder. Du navigerer trygt mellom ulike fagapplikasjoner samtidig som du har dialog med brukere. Du bidrar aktivt med å skape gode resultater og et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

  • utfordrende og meningsfulle oppgaver i et engasjert og kompetent arbeidsmiljø
  • en arbeidsplass som hele tiden utvikler seg til det beste for brukere og samfunn
  • aktivitet/trening i arbeidstiden
  • gode ordninger for pensjon, lån, og forsikring gjennom Statens pensjonskasse
  • Ansettelse som førstekonsulent (kode 1408) med lønnsspenn fra kr 454 200 -- 499 500 (lønnstrinn 49-55). Rådgiver (kode 1434) kan vurderes for særlig kvalifiserte søkere. Fra lønnen trekkes 2 % til pensjonsordning.

Helfo jobber med prosjektet Ny hverdag der vi vurderer hvordan vi skal bruke erfaringene virksomheten har gjort seg gjennom koronapandemien om bruk av hjemmekontor og digitale møter.

I Helfo mener vi at mangfold gir oss bredere perspektiver, og at medarbeidere med ulik kompetanse og livserfaring bidrar til at vi løser samfunnsoppdraget på en bedre måte. Vi oppfordrer derfor alle til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn. Våre lokaler er universelt utformet, og vi legger forholdene til rette for personer med nedsatt funksjonsevne. Du er også velkommen til å søke selv om du ikke kan vise til en sammenhengende yrkeskarriere.
Hvis du har funksjonsnedsettelse, innvandrerbakgrunn eller hull i CV-en, kan du bli positivt særbehandlet hvis du krysser av for dette når du søker stillingen. Du må i så fall oppfylle visse krav. Les mer om positiv særbehandling på https://arbeidsgiver.difi.no/positivsaerbehandling. Avkrysningen danner grunnlag for anonymisert statistikk for Helfo.
Det er viktig at du viser hvordan din kompetanse fyller kriteriene som er beskrevet i annonsen. Du må laste opp relevante vitnemål og attester når du søker stilling hos oss. Du finner vitnemål og/eller karakterutskrifter fra vitnemålsportalen på jobbnorge.no. Vi utarbeider offentlig søkerliste etter søknadsfristens utløp. Hvis du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette. Du blir varslet om reservasjon ikke tas til følge. Vi gjør oppmerksom på at CV-en din blir benyttet i utvidet søkerliste.

Kontaktinformasjon

Kristin H. Holtan, seksjonssjef, Logg inn for å se kontaktinformasjon, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Kjelleveien 21
3125 Tønsberg

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Helfo

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon02 Stillingsprosent: 100% Fast Startdato: 01.06.2022 Søknadsfrist: 15.12.2021





Om arbeidsgiveren

Helfos samfunnsoppdrag er å ivareta rettighetene til helseaktører og privatpersoner og å gi informasjon og veiledning om helsetjenester.

Helfo er Helsedirektoratets ytre etat og forvalter årlig om lag 36 milliarder kroner. Dette omfatter oppgjør fra folketrygden til behandlere, leverandører og tjenesteytere, samt individuell refusjon av privatpersoners utgifter til blant annet legemidler, tannhelse og helsetjenester i utlandet.

Helfo jobber for å gjøre hverdagen enklere for helseaktører og privatpersoner gjennom tilgjengelige, likeverdige og effektive helsetjenester. Helfo er i en omstillingsprosess for å møte stadig raskere endringer i samfunnet og økte forventninger om brukertilpassede, digitale tjenester.

Helfo kommunikasjon og servicetjenester har ansvar for informasjon om helsetjenester og selvbetjeningsløsninger i digitale kanaler for innbyggere og helseaktører, samt veiledning og brukerstøtte i betjente kanaler. Styringslinjen forvalter også områder og tjenester innenfor fristbruddordningen og fritt behandlingsvalg.

Les mer om Helfo kommunikasjon og servicetjenester

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Helfo kommunikasjon og servicetjenester