<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Er du den som slekt og venner kommer til når de har problemer med teknologi? Kjell & Company

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hei!

Velkommen til å bli med på en fantastisk reise innen retail, Kjell & Company, og ikke minst selgerrollen! - Vi søker akkurat nå etter selgere til vårt fantastiske team på Gulskogen i Drammen på 20% (7,5 t/u).

I kunders øyne har vi førsteplassen i bransjen når det kommer til mest kunnskapsrike og mest fleksible ansatte. Vi er dessuten den virksomheten som gir raskest service ifølge kunders vurderinger - dette tror vi avhenger av våre selgeres evne til å løse kundens problem på beste vis!

I salg, og ikke minst i Kjell & Company, går utviklingen i rask takt. Vi utvikler stadig nye veier for å møte våre kunders nye behov, og har alltid service i verdensklasse som et gitt mål. Dette innebærer at du i selgerrollen på Kjell & Company kommer til å være med på en fantastisk reise der du kommer til å få muligheten til å utvide kompetansen din, og utvikles innom flere spennende områder fremover. Enkelte saker kan du legge til din CV allerede fra dag én, andre saker kommer du til å lære langs veien, men uansett kan vi love deg at du har en skikkelig spennende reise foran deg!

Her under kan du se noen av våre digitale initiativ i Kjell & Company!

 • 1-to-1 meeting! Lever Service i verdensklasse til våre kunder digitalt, og på distanse.
 • Chat! Hjelp våre kunder direkte på hjemmesiden gjennom vår chatsupport.
 • Live shopping! Spre kunnskap og interesse for teknikkløsninger via vår livestream.

Dine primære arbeidsoppgaver vil være

 • Salg og kundeveiledning -- Digitalt og fysisk i butikk.
 • Gi teknisk rådgivning -- Digitalt og fysisk i butikk.
 • Mulighet å lage stream’s - Live-shopping
 • Varepåfylling i butikk og lager

Hvorfor bør vi velge deg:

For å gå hele veien er ser vi etter deg som er genuint opptatt av salg og møtet med kunden. Du ser det som en spennende utfordring at hver kunde skal forlate butikken med et smil om munnen og den løsningen som best dekker kundes problem og behov. I tillegg ser vi i denne stillingen spesifikt etter deg som:

 • Er selvstendig, tar initiativ og liker å sette store og små mål for deg selv
 • Du lytter etter kundens behov og finner riktige løsninger
 • Er resultatorientert og en effektiv problemløser
 • Er utadvendt, ydmyk og fleksibel
 • Erfaring fra varehandel er ønskelig men ikke noe krav

Hva får DU igjen:

 • Engasjerte og gode kolleger
 • Varierte og spennende dager
 • Opplæringsprogram -- ”Kjell Academy”
 • Personlig oppfølging og mulighet for personlig utvikling
 • En mulighet til å vokse med et selskap i vekst
 • Lønn etter tariffavtale
 • Et spennende bonussystem
 • Treningsbidrag
 • Arbeidet er tilpasset for både hverdager og helger.

 • Stillingen starter omgående.

 • Rekruttering skjer løpende, så ikke nøl med å sende inn din søknad allerede i dag (men senest den 12/12).

Les mer om Kjell & Company som arbeidsgiver på vår karriereside: "Er du vår nye vardagshelt?". (https://karriar.kjell.com/?no)

Vi ser frem til å motta søknaden din!
Adresse: Drammen

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Er du vår nye distriktssjef for Skanskas satsning i vekstregionen Drammensområdet? Vår distriktssjef i Drammen søker nye utfordringer internt i
25.01.2022 Drammen
Marine & Ports driver utvikling mot en bærekraftig fremtid. For å lykkes med å være den partneren våre kunder velger
25.01.2022 Bærum
Entelios er et ledende nordisk energiselskap. Vi tilbyr fornybar energi, kunnskap og teknologi som gjør bedrifter i stand til å
25.01.2022 Flere steder
I Agder Energi har vi store ambisjoner. Vi skal levere ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for
25.01.2022 Kristiansand
Entelios er et ledende nordisk energiselskap. Vi tilbyr fornybar energi, kunnskap og teknologi som gjør bedrifter i stand til å
25.01.2022 Flere steder
Er du nyutdannet i 2022 og ønsker å jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? I GK drives vi
25.01.2022 Bergen
Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og personlig assistanse (BPA). Vi
25.01.2022 Vindafjord
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? I GK drives vi av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen
25.01.2022 Flere steder
Vis alle 38.916 ledige stillinger

Med virkelig kunnskapsrike ansatte, er vi koblingen mellom kundens behov og den beste tekniske løsningen. Vi gir førsteklasses service, og tilbyr våre kunder Nordens største utvalg av tilbehør til forbrukerelektronikk.

Høsten 2015 kommer Kjell & Company til å åpne sine første butikker i Norge. Vi kan nå tilby deg sjansen til å få være med fra starten og muligheten til en karriere i en av Skandinavias raskest voksende detaljister.

Kort om Kjell & Company
Kjell & Company selger tilbehør til forbrukerelektronikk via butikker og Internett. Selskapet har 84 butikker på 44 steder i Sverige, hovedkontor i Malmö og et innkjøpskontor i Shanghai. Familien Dahnelius, grunnlegger og aktiv i Kjell & Company, eier 25 prosent av selskapet, og de resterende 75 % eies av FSN Capital. 

Historien om Kjell

Kjell & Company ble grunnlagt i 1988 av Marcus Dahnelius, hans to brødre og pappa Kjell. Drevet av en sterk interesse for elektronikk og tekniske smådingser kombinert med kundeservice. Familien Dahnelius starte grunnlaget for dagens virksomhet i Sundsvall i 1988.

·         Familien flytter til Malmö, og den første butikken ble etablert i 1990

·         Den første, og deretter årlige, Kjell & Company-katalogen publiseres i 1992.

·         Vekst for egen maskin frem til 2005, da Hakon Invest blir deleier og veksten akselererte.

·         Etablering av innkjøpskontor i Shanghai i 2007, og flytting samme år til nytt sentrallager i Malmö.

·         62 av dagens 84 butikker er startet fra 2007 og utover.

·         Norske FSN Capital ny majoritetseier (75 %) fra 2014, med fornyet vekststrategi og mål om omtrent 100 butikker i Sverige og etablering i Norge i 2015

Små butikker, store lagre
Vi vil at handleopplevelsen hos oss hos Kjell & Company skal være noe spesielt. Når våre kunder besøker en av våre butikker, gjør vi alt vi kan for å hjelpe til med spørsmål og løse tekniske problemer. I tillegg til en kunnskapsrik ekspert, vil vi at våre kunder også skal møte en ydmyk og vennlig person som tar seg tid til å hjelpe. Vi stiller opp når andre sier nei!

Vet du allerede hva du skal kjøpe, og vil at besøket skal gå raskere? Da kan du sette sammen en handleliste i vår nettbutikk, med butikkens lagerplass for hver artikkel.

Ekte
Vi vil at handleopplevelsen hos Kjell & Company skal være noe spesielt. Det er ikke vanskeligere enn å spørre seg selv om hvordan man selv ønsker å bli behandlet, så får du et godt svar.

Når du besøker en av våre butikker, kommer vi til å gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med spørsmål du har og løse dine tekniske problemer. Derfor får våre ansatte opplæring på vår egen skole i Malmö, før de begynner å arbeide i butikken. I tillegg til en kunnskapsrik ekspert, mener vi også at det er viktig at du møter en ydmyk og vennlig person som tar seg tid til å hjelpe deg.

Stort utvalg, rimelige produkter
Nordens største utvalg av tilbehør til forbrukerelektronikk, hva mener vi med det?

Akkurat nå er det over 8 000 artikler i vareutvalget. Alt fra mer lettfordøyelige segmenter, som for eksempel består av produkter som iPhone-deksler, mobilladere, klokker, eksterne harddisker, Raspberry Pi, fjernkontroller, USB-minne og MP3-spillere, til mer avansert tilbehør, som spesialkontakter, kabel i meter, motstandssett, sikringer, transistorer, PIC-kretser, tilbehør til antenneinstallasjon og mye, mye mer. Det er med dette vi mener at vi har Nordens største utvalg av tilbehør til forbrukerelektronikk.

Knutepunkt for distribusjon og logistikk består av et logistikksenter i Malmö som er 7 000 kvadratmeter stort. Våre store innkjøp fra de rette leverandørene, gjør at vi kan tilby produkter, tilbehør og komponenter til svært gode priser.

I tillegg til kjente elektronikkvaremerker, har vi også flere egne varemerker: Roxcore, Ledsavers, Texgear, Rubicsson, Nikabe, Arrogant Bastard, Dibotech og Plexgear. Produktene, for eksempel verktøy og lyd- og videotilbehør, har vi selv designet og utviklet. Vi jobber hele tiden for at våre egne varemerker alltid skal være et svært prisgunstig alternativ som du som kunde kan stole på – nøye testet, og nøye utvalgt. 

Det skal være lett å finne rett
Vi vil at det skal være enkelt å finne det du leter etter av tilbehør hos oss. I butikken får du hjelp gjennom personlig kontakt med en av våre dyktige selgere. På kjell.com finner du en hel seksjon med "tilbehør til…", det vil si produkter som vi ikke selger, men som vi har tilbehør til. En unik funksjon som vi tror du vil synes er svært nyttig.

Les mer om Kjell & Company

Stillingsbeskrivelse

Hei!

Velkommen til å bli med på en fantastisk reise innen retail, Kjell & Company, og ikke minst selgerrollen! - Vi søker akkurat nå etter selgere til vårt fantastiske team på Gulskogen i Drammen på 20% (7,5 t/u).

I kunders øyne har vi førsteplassen i bransjen når det kommer til mest kunnskapsrike og mest fleksible ansatte. Vi er dessuten den virksomheten som gir raskest service ifølge kunders vurderinger - dette tror vi avhenger av våre selgeres evne til å løse kundens problem på beste vis!

I salg, og ikke minst i Kjell & Company, går utviklingen i rask takt. Vi utvikler stadig nye veier for å møte våre kunders nye behov, og har alltid service i verdensklasse som et gitt mål. Dette innebærer at du i selgerrollen på Kjell & Company kommer til å være med på en fantastisk reise der du kommer til å få muligheten til å utvide kompetansen din, og utvikles innom flere spennende områder fremover. Enkelte saker kan du legge til din CV allerede fra dag én, andre saker kommer du til å lære langs veien, men uansett kan vi love deg at du har en skikkelig spennende reise foran deg!

Her under kan du se noen av våre digitale initiativ i Kjell & Company!

 • 1-to-1 meeting! Lever Service i verdensklasse til våre kunder digitalt, og på distanse.
 • Chat! Hjelp våre kunder direkte på hjemmesiden gjennom vår chatsupport.
 • Live shopping! Spre kunnskap og interesse for teknikkløsninger via vår livestream.

Dine primære arbeidsoppgaver vil være

 • Salg og kundeveiledning -- Digitalt og fysisk i butikk.
 • Gi teknisk rådgivning -- Digitalt og fysisk i butikk.
 • Mulighet å lage stream’s - Live-shopping
 • Varepåfylling i butikk og lager

Hvorfor bør vi velge deg:

For å gå hele veien er ser vi etter deg som er genuint opptatt av salg og møtet med kunden. Du ser det som en spennende utfordring at hver kunde skal forlate butikken med et smil om munnen og den løsningen som best dekker kundes problem og behov. I tillegg ser vi i denne stillingen spesifikt etter deg som:

 • Er selvstendig, tar initiativ og liker å sette store og små mål for deg selv
 • Du lytter etter kundens behov og finner riktige løsninger
 • Er resultatorientert og en effektiv problemløser
 • Er utadvendt, ydmyk og fleksibel
 • Erfaring fra varehandel er ønskelig men ikke noe krav

Hva får DU igjen:

 • Engasjerte og gode kolleger
 • Varierte og spennende dager
 • Opplæringsprogram -- ”Kjell Academy”
 • Personlig oppfølging og mulighet for personlig utvikling
 • En mulighet til å vokse med et selskap i vekst
 • Lønn etter tariffavtale
 • Et spennende bonussystem
 • Treningsbidrag
 • Arbeidet er tilpasset for både hverdager og helger.

 • Stillingen starter omgående.

 • Rekruttering skjer løpende, så ikke nøl med å sende inn din søknad allerede i dag (men senest den 12/12).

Les mer om Kjell & Company som arbeidsgiver på vår karriereside: "Er du vår nye vardagshelt?". (https://karriar.kjell.com/?no)

Vi ser frem til å motta søknaden din!
Adresse: Drammen

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JAN 31
  2022
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter