<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

FUFSR - Sivil rettspl/Namsf Agder-seksj, Agder politidistrikt Ledig stilling som førstekonsulent innen forliksråd

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ved felles enhet for utlending, forvaltning og sivil rettspleie (FUFSR) er det ledig fast stilling som førstekonsulent ved seksjon for sivil rettspleie Namsfogden. Stillingen inngår i avsnitt Midtre for forliksråd og tvangsfullbyrdelse hos Namsfogden.

Arbeidsoppgavene/sakspågangen er stor innen alle saksfelt. Seksjonen har for tiden lang saksbehandlingstid, og derav et høyere press til produksjon og effektivitet enn normalt.

Det forventes fra leder, kollegaer og omgivelser at den som ansettes kan gå inn og fungere godt i arbeidsmiljøet og utføre en effektiv tjeneste innenfor tildelte fagfelt/arbeidsoppgaver.

Ved ledighet i tilsvarende stilling innen driftsenheten, kan samme søkermasse benyttes ved eventuell ansettelsesprosess.

Plettfri vandel er et krav til stillingen. Ved tilbud om stilling må uttømmende og utvidet vandelsattest fremskaffes av søker, jf. Politiloven § 18 og Politiregisterloven §41.

Bekreftede kopier av vitnemål og attester som bekrefter kompetanse og ansiennitet, må fremlegges ved intervju.

Arbeidsoppgaver

  • Håndtere forliksrådssaker i Kristiansand Forliksråd
  • Eventuelt andre aktuelle saksområder i seksjonen
  • Andre oppgaver ved behov

Kvalifikasjoner

Nødvendig:

  • Relevant høyskoleutdanning eller annen relevant utdanning. Lang og relevant realkompetanse kan kompensere for manglende formalkompetanse.
  • Yrkeserfaring, med erfaring fra saksbehandling er et minimumskrav.
  • Gode norskkunnskaper
  • Gode engelskkunnskaper
  • Gode IT-kunnskaper

.Ønskelig:

  • Utdanning innen økonomiske fag, juridiske fag
  • Erfaring fra sivil rettspleie, med saksbehandling/håndtering av saker knyttet til forvaltningsloven, tvangsfullbyrdelsesloven og tvisteloven
  • Språkkunnskaper, utover norsk og engelsk.
  • IT-kunnskaper på et høyere nivå. Bruk av saksbehandlingsverktøyet SIAN er en fordel

Andre krav:

  • Du må ha plettfri vandel og være skikket for tjeneste i politiet. Politiattest (uttømmende og utvidet) må innhentes ved ev. ansettelse, jf. politiloven § 18 og politiregisterloven § 41.
  • Ved å søke stilling i politiet samtykker du til at det foretas en skikkethetsvurdering før et eventuelt intervju.

Personlige egenskaper

  • Effektiv
  • Produktiv
  • God til å samarbeide og samhandle
  • God til å kommunisere
  • Gode sosiale ferdigheter

Som medarbeider i politiet kjennetegnes du som modig og helhetsorientert, du viser respekt og er tett på. I vår vurdering av kandidatene vil vi også vektlegge disse verdiene.

Politiet mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Dersom det er mulig vil vi tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i vår rekrutteringsportal dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i rekrutteringsportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Les mer på https://arbeidsgiver.difi.no/positivsaerbehandling

Vi tilbyr

  • En utfordrende og spennende arbeidsplass for deg som vil være med på å forme fremtidens politi
  • Stillingen lønnes som førstekonsulent (sko 1408) i spennet 454 200 - 491 200 (ltr. 49-54) brutto per år. Lønnsplassering vil være avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse, med blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger ()
  • Lov- og avtalefestet pensjonsordning gjennom Statens Pensjonskasse - en av landets beste pensjonsavtaler. Til fradrag fra lønnen kommer 2 % lovfestet andel til Pensjonskassen.
  • Agder politidistrikt er en IA-bedrift og er tilknyttet en moderne bedriftshelsetjeneste.

Praktisk informasjon

  • Ved elektronisk søknad vil du få en e-post som bekrefter at denne er mottatt.
    I henhold til offentlighetslova § 25 kan opplysninger om søkere bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om å ikke bli ført opp på søkerliste. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Dersom reservasjon ikke blir tatt til følge, vil du bli varslet om dette.
  • Attesterte kopier av vitnemål og attester som bekrefter kompetanse og ansiennitet, må lastes opp i webcruiters portal i forkant av et eventuelt intervju. Webcruiter har samarbeid med vitnemålsportalen og vitnemål kan derfor enkelt overføres mellom løsningene, dersom man har sine vitnemål der. Dersom du etter-registrerer: gå til webcruiter og logg inn - Søknader -- Sendte søknader -- velg søknaden du skal sende vitnemål til -- nederst i CV velger du "legg til vedlegg" -- last ned fra vitnemålsportalen -- og velg "overfør". Ligger ikke dine papirer i vitnemålsportalen, må de stemples med "rett kopi" av godkjent utsteder (notarius publicus) før de lastes opp i pdf-format.
  • Referanser (minimum 2-3 stk.) lastes også opp i webcruiter under sendte søknader. Nederst i CV finner du "vedlegg" og "last opp referanser". Dette må være på plass før et eventuelt intervju.
  • Ansettelse skjer på vilkår fastsatt i statsansatteloven (erstatter tjenestemannsloven) og personalreglementet for politi- og lensmannsetaten.
  • I de første seks måneder er den ansatte tilsatt på prøve. Tilsettingsorganet kan bestemme at slik prøvetid også skal gjelde, selv om den ansatte går direkte over fra annen statsstilling.
  • Etter ansettelse vil arbeidsgiver be den nyansatte om opplysninger om organisasjonstilhørighet, slik at en blir innplassert i riktig lønnstrinn i henhold til riktig Hovedtariffavtale.

Contacts

Anita Andrå Andersen, Seksjonsleder Namsfogd, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Location

Tollbodgata 45
4614 Kristiansand

Apply for position:

Key information:

Employer:Agder politidistrikt

Reference number:Logg inn for å se kontaktinformasjon13Percentage of full-time: 100%Fast stillingApplication deadline: 16.12.2021





Om arbeidsgiveren

Agder politidistrikt er ett av 12 politidistrikter i Norge. Vi dekker hele Vest- og Aust-Agder, bortsett fra Sirdal kommune. Vi har ansvaret for 29 kommuner hvor det bor ca 290.000 mennesker. Agder politidistrikt ledes av politimester Kirsten Lindeberg og visepolitimester Arne Sundvoll.

Agder politidistrikt har ca 680 ansatte. Agder politidistrikt ble 1. januar 2017 det første politidistriktet som organiserte seg etter den nye overordnede organisasjonsmodellen som ble besluttet av Justis- og beredskapsdepartementet i 2016.

  1. mars 2018 gikk Agder politidistrikt live med ny organisering og ny struktur for lensmanns- og politistasjonsdistrikt. Det er nå 11 lensmanns- og politistasjonsdistrikt som inneholder 11 lensmannskontorer og fire politistasjoner. Lensmanns- og politistasjonsdistriktene ligger under tre geografiske driftsenheter (Vestre Agder driftsenhet, Midtre Agder driftsenhet og Østre Agder driftsenhet).

I tillegg til geografiske driftsenheter har politidistriktet fire funksjonelle driftsenheter (felles enhet for påtale, felles enhet for operativ tjeneste, felles enhet for etterretning, forebygging og etterforskning, felles enhet for utlending, forvaltning og sivil rettspleie). I tillegg kommer PST og tre lederstøttestaber (kommunikasjon, virksomhetsstyring og HR/HMS).

Les mer om FUFSR - Sivil rettspl/Namsf Agder-seksj, Agder politidistrikt

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Vil du bli en del av vårt fantastiske team på sikkerhet? Vi er nå på jakt etter en serviceleder som
10.05.2024 Bergen
Ved vårt kontor i Verdal ønsker vi oss flere elektrikere/automatikere som vil bli involvert i og knyttet til vårt FM
Snarest Verdal
Er du klar for en ny utfordring? Vi er på jakt etter en ny serviceleder på rør! Avdelingen vår består
31.05.2024 Bergen
I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi etter flere SERVICETEKNIKER KULDE til vår service avdeling. Avdelingen har 70 medarbeidere og
06.06.2024 Trondheim
I forbindelse med vår satsing på automasjon, søker vi etter Systemutvikler. Avdelingen er en del av Agder som i dag har
01.05.2024 Kristiansand
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
14.05.2024 Kvinnherad
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
12.05.2024 Haugesund
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
12.05.2024 Årdal
Vis alle 41.282 ledige stillinger

Fakta om FUFSR - Sivil rettspl/Namsf Agder-seksj, Agder politidistrikt