<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Head of Cyber Security Services Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Global Business Services (GBS) is an organizational area that operates as an internal service provider for the Hydro group. Its ultimate purpose is to deliver relevant IT, financial and HR business services to all business areas within the company.

 

Responsibilities:

 

 • Represent GBS Cyber Security Services Organization in Hydro’s Cyber Security Governance Framework
 • Provide regular reporting on quarterly status of the cyber security to enterprise risk teams, senior business leaders as part of a strategic enterprise risk management
 • Develop and enhance an information security management framework based on the ISO27000 series standard and close collaboration with the Hydro Group CISO
 • Manage the enterprise's information security operations organization, consisting of direct reports and indirect reports (such as individuals in business continuity and IT operations). This includes hiring, training, staff development, performance management and annual performance reviews
 • Coordinate the use of external resources involved in the information security program, including, but not limited to, interviewing, negotiating contracts and fees, and managing external resources
 • Execute, communicate and implement a risk-based process for vendor risk management, including the assessment and treatment for risks that may result from partners, consultants and other service providers
 • Develop and manage information security budgets and monitor them for variances.
 • Create and manage information security and risk management awareness training programs for all employees, contractors and approved system users.
 • Provide strategic risk guidance for IT projects, including the evaluation and recommendation of technical controls
 • Support cyber security and risk management projects with resources from the IT organization and business unit teams
 • Define and facilitate the information security risk assessment process, including the reporting and oversight of treatment efforts to address negative findings
 • Manage security incidents and events to protect corporate IT assets, including intellectual property, regulated data and the company's reputation
 • Facilitate a metrics and reporting framework to measure the efficiency and effectiveness of cyber security, facilitate appropriate resource allocation, and increase the maturity of the security
 • Work closely with Hydro CISO; Corporate Security office and Business Area Security organizations
 • Creation and execution of IT and Data Security strategies that will enhance and increase the reliability and security of the IT systems and projects at your organization
 • Oversee the planning and execution of any required vulnerability audits, penetration tests and forensic IT investigations, ensuring that any outcomes improve the organizations overall IT Security.
 • Ensuring the integration of IT Systems Development with the organizations overall security policies, IT and data protection strategies.

 

Requirements:

 

 • Master’s degree in IT/engineering
 • Minimum 10 years of experience in IT Security field
 • Fluency in English
 • Advanced knowledge of IT processes
 • Excellent communication and negotiation skills
 • Experience in people- and project management
 • Confident in the implementation of policies and processes
 • Experienced with vendor management/outsourcing
 • ITIL, COBIT certification


If you have any questions, please contact: 


Recruiter
Peter Odrobina
Email: peter.odrobina@hydro.com 

 

Department:  Cyber Defense Center
Business Area:  Global Business Services(HGBS)
Legal Entity:  Hydro Extrusion Hungary Kft
Job Type:  Permanent
Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten
23.11.2021 Oslo
Ønsker du å starte karrieren din i en bedrift som satser på lærlingene sine, og hvor et vellykket opphold kan
03.02.2022 Oslo
Har du lyst å bruke din test- og utviklerkompetanse på systemer som virkelig gjør en forskjell for både deg selv
20.04.2022 Rana
Har du lyst å bruke din test- og utviklerkompetanse på systemer som virkelig gjør en forskjell for både deg selv
20.04.2022 Trondheim
Skatteetatens løsninger er samfunnskritiske og finansierer velferdssamfunnet vårt. Det er høye krav til stabilitet, sikkerhet og brukervennlighet i våre systemer.
04.05.2022 Flere steder
Vi ser etter to engasjerte og utviklingsorienterte jurister til Søknad og prosessgruppe i Bjørnevatn utenfor Kirkenes. Vi er en del
04.05.2022 Sør-Varanger
Gruppen i Sandefjord søker en ny kollega som vil få som hovedoppgave å utvikle og forbedre vår måte å jobbe på.
04.05.2022 Sandefjord
For å løse alle våre spennende oppgaver trenger vi flere Javautviklere – og ser spesielt etter deg som har sterk
10.05.2022 Flere steder
Vis alle 32.018 ledige stillinger

Internship i Hydro

Diversitet og inkludering i Hydro

De ansatte
 • Jeg liker meg veldig godt i Hydro, og får lære mye av arbeidsoppgavene og kollegene mine. Lederne mine er også veldig støttende. Jeg kan alltid stille spørsmål når jeg lurer på noe.
  Min Jin (27) Intern i Energimarked
 • Arbeidsoppgavene i Hydro har stimulert min strategiske tenkning, kreativitet, beslutningstaking og forståelse for hvordan en virksomhet fungerer. Jeg får også jobbet med skrive- og presentasjonsferdighetene mine.
  Paulina Beck (25) Paulina Beck (25)
 • Det har vært både hyggelig og lærerikt å kunne delta i et internship der vi er involvert og har fått lov til å bruke mye tid på vårt eget prosjekt, der vi har kunnet lære om og analysere alle deler av Hydros aktiviteter på sosiale medier.
  Mohammed Al-Dekany (24) Intern
Lederne
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • Vi vil lede an i arbeidet for å lage aluminium med null utslipp, og levere de første kommersielle volumene med nær null utslipp i 2022.
  Bjørn Kjetil Mauritzen Leder for Bærekraft
Hva er formålet vårt? Visjon og målsettinger
 • Vi vil lede an blant industrier som betyr noe for å bidra til en mer bærekraftig fremtid
  Hilde Merethe Aasheim CEO

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Global Business Services (GBS) is an organizational area that operates as an internal service provider for the Hydro group. Its ultimate purpose is to deliver relevant IT, financial and HR business services to all business areas within the company.

 

Responsibilities:

 

 • Represent GBS Cyber Security Services Organization in Hydro’s Cyber Security Governance Framework
 • Provide regular reporting on quarterly status of the cyber security to enterprise risk teams, senior business leaders as part of a strategic enterprise risk management
 • Develop and enhance an information security management framework based on the ISO27000 series standard and close collaboration with the Hydro Group CISO
 • Manage the enterprise's information security operations organization, consisting of direct reports and indirect reports (such as individuals in business continuity and IT operations). This includes hiring, training, staff development, performance management and annual performance reviews
 • Coordinate the use of external resources involved in the information security program, including, but not limited to, interviewing, negotiating contracts and fees, and managing external resources
 • Execute, communicate and implement a risk-based process for vendor risk management, including the assessment and treatment for risks that may result from partners, consultants and other service providers
 • Develop and manage information security budgets and monitor them for variances.
 • Create and manage information security and risk management awareness training programs for all employees, contractors and approved system users.
 • Provide strategic risk guidance for IT projects, including the evaluation and recommendation of technical controls
 • Support cyber security and risk management projects with resources from the IT organization and business unit teams
 • Define and facilitate the information security risk assessment process, including the reporting and oversight of treatment efforts to address negative findings
 • Manage security incidents and events to protect corporate IT assets, including intellectual property, regulated data and the company's reputation
 • Facilitate a metrics and reporting framework to measure the efficiency and effectiveness of cyber security, facilitate appropriate resource allocation, and increase the maturity of the security
 • Work closely with Hydro CISO; Corporate Security office and Business Area Security organizations
 • Creation and execution of IT and Data Security strategies that will enhance and increase the reliability and security of the IT systems and projects at your organization
 • Oversee the planning and execution of any required vulnerability audits, penetration tests and forensic IT investigations, ensuring that any outcomes improve the organizations overall IT Security.
 • Ensuring the integration of IT Systems Development with the organizations overall security policies, IT and data protection strategies.

 

Requirements:

 

 • Master’s degree in IT/engineering
 • Minimum 10 years of experience in IT Security field
 • Fluency in English
 • Advanced knowledge of IT processes
 • Excellent communication and negotiation skills
 • Experience in people- and project management
 • Confident in the implementation of policies and processes
 • Experienced with vendor management/outsourcing
 • ITIL, COBIT certification


If you have any questions, please contact: 


Recruiter
Peter Odrobina
Email: peter.odrobina@hydro.com 

 

Department:  Cyber Defense Center
Business Area:  Global Business Services(HGBS)
Legal Entity:  Hydro Extrusion Hungary Kft
Job Type:  Permanent

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 29
  2022
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 31
  2022
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 02
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 03
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
13 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Fakta om Hydro