<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Bouvet Vil du jobbe med noe som faktisk utgjør en verdi for samfunnet?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Tenk om du kunne vært med å bidra til et raskere svar på en prøve om kreft? Eller om du kunne laget et app som hjelper barn og unge som har opplevd mobbing? Kanskje også bidratt til et verktøy som gjør det enklere for voksne å finne veien til fullført utdanning?

Sammen med våre kunder skaper Bouvet digitale løsninger med stor betydning for samfunnet. Bouvet i Trondheim har de største aktørene i midtnorsk næringsliv og forvaltning som sine kunder. Våre prosjekter er teknisk orientert, med fokus på brukskvalitet, systemutvikling og prosjektmetodikk.

Som konsulent hos oss har du påvirkningskraft på hva du skal jobbe med ut i fra din styrke, interesse og ønsker om utvikling. Sterk faglig kompetanse er det vi leverer og alle Bouvetere har individuelle utviklingsplaner i tillegg til fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne for å nevne noe. Vi har også en godt utstyrt Lab for utforskning og lek med ny og framtidsrettet teknologi. Det skal selvfølgelig også være godt å jobbe hos oss. Les om våre goder og betingelser her.

Arbeidsoppgaver

Hos oss finner du det største fagmiljøet i Midt-Norge innen systemutvikling, og med en åpen og sterk delingskultur vil du kunne videreutvikle dine kunnskaper og lære av mange av de beste i bransjen. Du får muligheten til å jobbe innen alle typer av bransjer, med alle typer av kunder og prosjekter. Vi utvikler innenfor alle moderne plattformer og programmeringsspråk. Uansett hvor i stacken du trives best, har vi utfordrende prosjekter til deg!

Har du interesse for app-utvikling kan du bryne deg på spennende prosjekter og lære ny teknologi. Vi jobber med noen av Norges mest fremoverlente virksomheter og sammen skaper vi digitale løsninger med stor betydning for enkeltmennesket og samfunnet. Som App-utvikler i Bouvet, vil du bli en del av et erfarent app-utviklingsmiljø, som jobber med ulike app-utviklingsprosjekter for kunder innen bla. utdanning, offentlig forvaltning eller samferdsel/kollektiv. Du vil jobbe med både videreutvikling og forvaltning av eksisterende løsninger, men også nyutvikling i nye app-prosjekter.

Som devops-er kan du få muligheten til å jobbe i skjæringsområdet mellom dev og ops, og se hele bildet i komplekse løsninger. Arbeidshverdagen vil i hovedsak bestå av å sette seg inn i og forstå kundens behov, og ut ifra dette designe gode løsninger basert på riktig teknologi i forhold til behov og krav. Vi vektlegger at våre konsulenter i tillegg til å utvikle og sette opp løsningene, også har forretningsforståelse og dermed kan delta i rådgivende rolle opp mot resten av teamet og kunden.

Vi søker deg som

  • IT-faglig utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Kan vise til relevant erfaring eller egne prosjekter som tydeliggjør din kompetanse
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk

Videre ser vi etter deg som er evner å ikle deg konsulentrollen, og kommuniserer og samarbeider godt med både kunder og kolleger. Du trives med teamarbeid, og tar ansvar for egne og felles oppgaver, og møter tekniske utfordringer med engasjement og iver til å finne løsninger. . Du er nysgjerrig og villig til å lære mer og dele din kunnskap med dine kolleger.

Høres dette ut som noe for deg? Send inn en søknad, CV og vitnemål innen fristen 26.01 ! Denne rekrutteringen gjennomføres av Academic Work, men du vil bli fast ansatt hos Bouvet. Alle søknader og henvendelser skal derfor rettes til Mari Helland i Academic Work.




Adresse: Trondheim

Om arbeidsgiveren

Bouvet er et norsk konsulentselskap som jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen.

Bouvet designer, utvikler og forvalter IT-løsninger og digital kommunikasjon – og gir råd om bruken av slike løsninger. Vi er 1000 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger og antropologer. Og du finner oss i de fleste bransjer, på langsiktige avtaler eller i prosjekt.
- See more at: http://www.bouvet.no/om/#sthash.ieiKjzju.dpuf

 

Forretningsidé
Bouvet skaper muligheter og effektiviserer forretningsprosesser i tett samarbeid med kunden ved hjelp av nye idéer og ny teknologi.

 

Ambisjon og mål

 

  • Bouvets ambisjon er å være det mest troverdige konsulentselskapet med de mest fornøyde kundene og medarbeiderne
  • Bouvet skal være det ledende norske konsulentselskapet innen sine tjenesteområder
  • Bouvet fokuserer på langsiktige relasjoner med kundene
  • Bouvet tilbyr et tjenestespekter der etterspørselen er økende
  • Bouvet skal kombinere organisk vekst med strategiske oppkjøp
  • Bouvet skal forsterke posisjonen ved å tiltrekke seg de riktige medarbeiderne

 

Tjenesteområder
Bouvet leverer et integrert tjenestespekter bestående av områdene portaler, systemutvikling, systemintegrasjon, SAP, Business Intelligence, applikasjonsforvaltning, Teknisk Infrastruktur og kurs.

 

Kunder
Bouvet har en meget solid kundebase. Blant våre kunder finnes Norges største virksomheter innen privat og offentlig sektor. Vi søker langvarige forhold med kundene våre. 2/3 av kundene har vært med oss i mer enn tre år.

 

Medarbeidere

 

  • Snittalder: 37 år
  • Gjennomsnittlig arbeidserfaring: 12,4 år
  • Andel høyskole/universitetsutdannelse: >95%

 

 

 

Les mer om Bouvet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Bouvet