<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

ATEA Har du lyst til å bli en del av Norges heftigste nettverksmiljø?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Dette er tiden for oss som elsker teknologi!

Konsulent Nettverk & Infrastruktur er i kraftig vekst og trenger flere Aruba konsulenter med på laget. I Atea finner du et sterkt faglig og fremtidsrettet konsulenthus som støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter ved å tilby bredde og spisskompetanse. Hos oss har vi fokus på tett samarbeid mellom kunder og konsulenter for å finne riktig oppdrag til riktig konsulent. Vi søker deg som ønsker å spesialisere deg på Aruba løsninger, og som har et brennende ønske om å utvikle deg blant Norges fremste nettverksspesialiser.

Hva gjør du som konsulent i Atea?
Som nettverkskonsulent vil du bli en del av konsulentdivisjonen i Atea. Du vil inngå i et mangfoldig team av nettverksentusiaster med varierende etnisk bakgrunn, utdanning, kjønn og alder. Vi har satt det fagsosiale i fokus og legger opp til flere treff i året, hvor vi kan bygge og dele kunnskap, tette eksisterende relasjoner og etablere nye.
Du vil blant annet kunne jobbe med forskjellige områder innen Arubabaserte nettverk som kan inkludere Clearpass og CX, både kjerne og kant switcher, oppsett av Aruba servicer og rollebaserte tilganger. WAN, LAN, dynamisk ruting, programmering av switcher og rutere via GUI og CLI, samt sette opp WLC i High Availability løsning. Du vil jobbe i fakturerbare prosjekter og oppdrag ute hos våre kunder. Derfor verdsetter vi høyt dine evner til å finne kvalitetsløsninger som vil gi våre kunder økt verdi og en bedre arbeidshverdag.

Hvem er så du? Det vet du bedre enn oss, og vi ønsker å bli bedre kjent med deg!

Som din leder tar jeg ansvar for at du får utfordringer som stimulerer til faglig vekst og utvikling. Jeg har også som mål om å skape et inkluderende fagmiljø som gir fornøyde medarbeidere og kunder. Videre vil jeg som din leder sørge for god oppfølgning for å sikre trivsel, trygghet og tilhørighet. Hos oss er takhøyden stor, og vi har et miljø som er preget av en sterk tilbakemeldingskultur. Jeg er også selvsagt klar over at du har et liv utenom jobben din i Atea.

Vi setter stor pris på om du har:
• Bachelorgrad innen IT, evt. fagskole utdanning
• Relevante Aruba sertifiseringer, for eks ACCA, ACCP, ACSA, ACSP, ACMA, ACMP,ECS, EDS • Sterk generell nettverkskompetanse og erfaring fra forskjellige miljøer • Hands-on erfaring på WLAN, WAN, LAN, R&S • Minimum 3 års relevant arbeidserfaring • Gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig • Er/Kan sikkerhetsklareres

Atea skal være TP2B, og hva betyr dette for deg?
Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere, hvor selvsagt ansatte står i første rekke. Vår visjon er The Place 2 Be (TP2B), som er utformet av de ansatte. Du vil bli en del av en herlig gjeng som er noen av Norges fremste i sine fagfelt.
Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi bruker tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, mange ulike idrettsinitiativ, Gaming kvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med:

  1. Høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning.
  2. En super pensjonsordning, topp reise-, helse- og behandlingsforsikringer
  3. Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser
  4. Flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper, og mye annet. P.s visste du at hos oss får du en ekstra fridag hvert år for å gjøre andres hverdag bedre? #Frivillighetsdagen Du får også selvsagt full lønn ved foreldrepermisjon.

Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekraftsmål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet. Vi tar sikte på å være 100% sirkulær, likeverdig og ha en positiv innvirkning på samfunnet innen 2030.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Søk da vel!
Vi er klare for å høre fra deg så snart som mulig og behandler søknader fortløpende. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Konsulentleder Álfrún Sigurgeirsdóttir: Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Konsulentleder Per-Øystein Pettersen: Logg inn for å se kontaktinformasjon. Vi har landsdekkende kontorer, og om du ønsker å sitte i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim eller Kristiansand er helt opp til deg!

Av hensyn til GDPR kan vi ikke motta søknad på epost. Vi ber deg derfor om å klikke søk i annonsen, eller sende oss en e-post dersom du er interessert så tar vi kontakt.




Adresse: 7010 Trondheim,4005 Stavanger,5003 Bergen,4608 Kristiansand S

Om arbeidsgiveren

Vi lever i en fantastisk spennende tid. Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Ved å sette mennesket i sentrum for utviklingen av tjenester og teknologi, kan vi skape produkter og tjenester som gjør at vi kan skape en enda bedre verden for oss og kommende generasjoner. Det er derfor vi i Atea med jobber med teknologi. Teknologi -av og for mennesker. For meg og deg.

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og i Norge er vi totalt 1750 ansatte - som alle jobber for en bedre fremtid hvor Norge bygges med IT. Vi jobber med utvikling av smarte byer, utdannings- og velferdsteknologi, havbruk og kraft. Atea er markedsleder der vi har kontorer og er den tredje største leverandøren av sitt slag i Europa.

Les mer om ATEA

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Traineeprogram

Se flere annonser

Stangeland Maskin er ikke bare en vanlig arbeidsplass, det er et sted der visjoner blir virkelighet og der dine ferdigheter
29.04.2024 Sola
Miljødirektoratet jobber for et rent og rikt miljø. Våre hovedoppgaver er å redusere klimagassutslipp, forvalte norsk natur og hindre forurensning. Det
05.05.2024 Trondheim
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
29.04.2024 Evenes
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
02.05.2024 Evenes
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
25.04.2024 Evenes
Sidan festningane si tid har operative og funksjonsdyktige bygningar og anlegg vore avgjerande for Noreg si forsvarsevne. Det er Forsvarsbygg
30.04.2024 Elverum
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
29.04.2024 Stjørdal
Helt siden festningenes tid har operative og funksjonsdyktige bygg og anlegg vært avgjørende for Norges forsvarsevne. Det er Forsvarsbyggs ansvar
29.04.2024 Bergen
Vis alle 36.084 ledige stillinger

Fakta om ATEA