<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prosjektingeniør - disiplinansvar generatorer Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Energy har mer enn 100 års erfaring fra produksjon av fornybar energi. I dag er vi en av de tre største vannkraftprodusentene i Norge og en betydelig markedsaktør i Norden og Brasil. Vi er ansvarlig for å utvikle nye forretningsmuligheter for Hydro innen både fornybar energi, hydrogen og batterier, og vi støtter alle Hydros forretningsområder innen kontrakter, forsyningssikkerhet og rammevilkår for energi.


Forretningsområdet Hydro Energi har tre hovedoppgaver: Å produsere elektrisk kraft på en effektiv og markedsoptimalisert måte; å bistå det globale Hydro-systemet med å skaffe kostnadseffektive energiløsninger; og å drive frem nye forretningsmuligheter for Hydro knyttet til energiteknologi.  
Hydro Energi har operatørskap for 40 vannkraftverk og en vindpark i Norge, med en total produksjon på 14 TWh. Kraftverkene ligger i områdene Røldal-Suldal, Sogn, Telemark, Vennesla, Stavanger og en vindpark på Tonstad. 

Helse, miljø og sikkerhet er vår viktigste prioritet. Vi arbeider hardt for en skadefri arbeidsplass og kontinuerlig forbedring av alle våre aktiviteter og prosesser.


For å styrke vår kompetanse innen prosjektledelse og generator fagfeltet søker vi nå etter en sivilingeniør
 

Ansvar og arbeidsoppgaver

 • Komponentansvarlig generatorer og leder av internt komponentnettverk for generatorer
 • Prosjektoppgaver i tidlig- og gjennomføringsfase av vannkraftprosjekter innenfor rehabilitering og utbygging
 • Levere ingeniørtjenester og analysearbeid innenfor vedlikeholds- og prosjektprosessen
 • Gjennomføre utvidede tilstandsanalyser, utvikle- og benytte system for kontinuerlig tilstandsovervåkning og bistå under spesielle vedlikeholdsaktiviteter på generatorer.
 • Aktiv pådriver i arbeidet med kontinuerlig forbedring og digitalisering
 • Arbeid med tekniske standarder og prosedyrer innenfor eget fagområde
 • Utarbeidelse av teknisk og forretningsmessig beslutningsunderlag for større tverrfaglige prosjekter, herunder teknisk forespørsel og evaluering av tilbud.


Kvalifikasjoner

 • Master/sivilingeniør elkraft, maskin eller tilsvarende. Lang relevant erfaring kan kompensere for utdanning på lavere nivå.
 • Gode lederegenskaper innen prosjekt- og teknologiledelse
 • Erfaring fra kraftproduksjonsmiljø, FoU eller konstruksjon-, design-, prosjektering-, vedlikehold av vannkraftmaskiner
 • Mobilitet, fleksibilitet og kapasitet til å håndtere flere oppgaver på tvers av vann- og vindkraftlokasjoner
 • Kompetanse innen konsekvensutredning, risikoanalyser og teknisk sikkerhet/maskinsikring
 • Sterk analytisk kapabilitet med en løsningsorientert og systematisk tilnærming
 • God kjennskap til forskrifter, normer og standarder
 • Prosjektfaglig forståelse, herunder styring og ledelse
 • Kunnskap og interesse for nyvinning og digital utvikling
 • Dokumentere arbeid og formulere seg godt på både norsk og engelsk


Av personlige egenskaper ser vi etter en fremoverlent, handlekraftig og resultatorientert person. Vi vektlegger initiativ, selvstendig holdning, tilpasningsdyktighet samt gode samarbeids- og gjennomføringsevner.


Annen informasjon
Vi tilbyr en meget variert og ansvarsfull stilling med gode utsikter for faglig og personlig utvikling i et høykompetent faglig miljø. Utgangspunkt for stillingen er oppmøte ved ett av våre fire kraftverksområder (Sogn, Telemark, Røldal-Suldal eller Stavanger), med fantastiske muligheter for å dyrke friluftsinteresser i storslått natur på Vestlandet eller i Telemark.

Det må påregnes en god del reisevirksomhet mellom de ulike kraftverksstedene og vindkraftanlegg, da vår filosofi er en effektiv utnyttelse av våre spesialister på tvers av enheter og lokasjoner.

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.
I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
 

Søknadsfrist: 23.01.2022

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Erik Frantzen
E-post: Erik.Frantzen@hydro.com 
Mobil: (Norway +47) 41218059

 

Rekrutterer
Birgitta Sanden
E-post: Birgitta.Sanden@hydro.com 
Mobil: (Norway +47) 97031556

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten
23.11.2021 Oslo
Ønsker du å starte karrieren din i en bedrift som satser på lærlingene sine, og hvor et vellykket opphold kan
03.02.2022 Oslo
Har du lyst å bruke din test- og utviklerkompetanse på systemer som virkelig gjør en forskjell for både deg selv
20.04.2022 Rana
Har du lyst å bruke din test- og utviklerkompetanse på systemer som virkelig gjør en forskjell for både deg selv
20.04.2022 Trondheim
Skatteetatens løsninger er samfunnskritiske og finansierer velferdssamfunnet vårt. Det er høye krav til stabilitet, sikkerhet og brukervennlighet i våre systemer.
04.05.2022 Flere steder
Vi ser etter to engasjerte og utviklingsorienterte jurister til Søknad og prosessgruppe i Bjørnevatn utenfor Kirkenes. Vi er en del
04.05.2022 Sør-Varanger
Gruppen i Sandefjord søker en ny kollega som vil få som hovedoppgave å utvikle og forbedre vår måte å jobbe på.
04.05.2022 Sandefjord
For å løse alle våre spennende oppgaver trenger vi flere Javautviklere – og ser spesielt etter deg som har sterk
10.05.2022 Flere steder
Vis alle 31.801 ledige stillinger

Internship i Hydro

Diversitet og inkludering i Hydro

De ansatte
 • Jeg liker meg veldig godt i Hydro, og får lære mye av arbeidsoppgavene og kollegene mine. Lederne mine er også veldig støttende. Jeg kan alltid stille spørsmål når jeg lurer på noe.
  Min Jin (27) Intern i Energimarked
 • Arbeidsoppgavene i Hydro har stimulert min strategiske tenkning, kreativitet, beslutningstaking og forståelse for hvordan en virksomhet fungerer. Jeg får også jobbet med skrive- og presentasjonsferdighetene mine.
  Paulina Beck (25) Paulina Beck (25)
 • Det har vært både hyggelig og lærerikt å kunne delta i et internship der vi er involvert og har fått lov til å bruke mye tid på vårt eget prosjekt, der vi har kunnet lære om og analysere alle deler av Hydros aktiviteter på sosiale medier.
  Mohammed Al-Dekany (24) Intern
Lederne
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • Vi vil lede an i arbeidet for å lage aluminium med null utslipp, og levere de første kommersielle volumene med nær null utslipp i 2022.
  Bjørn Kjetil Mauritzen Leder for Bærekraft
Hva er formålet vårt? Visjon og målsettinger
 • Vi vil lede an blant industrier som betyr noe for å bidra til en mer bærekraftig fremtid
  Hilde Merethe Aasheim CEO

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Energy har mer enn 100 års erfaring fra produksjon av fornybar energi. I dag er vi en av de tre største vannkraftprodusentene i Norge og en betydelig markedsaktør i Norden og Brasil. Vi er ansvarlig for å utvikle nye forretningsmuligheter for Hydro innen både fornybar energi, hydrogen og batterier, og vi støtter alle Hydros forretningsområder innen kontrakter, forsyningssikkerhet og rammevilkår for energi.


Forretningsområdet Hydro Energi har tre hovedoppgaver: Å produsere elektrisk kraft på en effektiv og markedsoptimalisert måte; å bistå det globale Hydro-systemet med å skaffe kostnadseffektive energiløsninger; og å drive frem nye forretningsmuligheter for Hydro knyttet til energiteknologi.  
Hydro Energi har operatørskap for 40 vannkraftverk og en vindpark i Norge, med en total produksjon på 14 TWh. Kraftverkene ligger i områdene Røldal-Suldal, Sogn, Telemark, Vennesla, Stavanger og en vindpark på Tonstad. 

Helse, miljø og sikkerhet er vår viktigste prioritet. Vi arbeider hardt for en skadefri arbeidsplass og kontinuerlig forbedring av alle våre aktiviteter og prosesser.


For å styrke vår kompetanse innen prosjektledelse og generator fagfeltet søker vi nå etter en sivilingeniør
 

Ansvar og arbeidsoppgaver

 • Komponentansvarlig generatorer og leder av internt komponentnettverk for generatorer
 • Prosjektoppgaver i tidlig- og gjennomføringsfase av vannkraftprosjekter innenfor rehabilitering og utbygging
 • Levere ingeniørtjenester og analysearbeid innenfor vedlikeholds- og prosjektprosessen
 • Gjennomføre utvidede tilstandsanalyser, utvikle- og benytte system for kontinuerlig tilstandsovervåkning og bistå under spesielle vedlikeholdsaktiviteter på generatorer.
 • Aktiv pådriver i arbeidet med kontinuerlig forbedring og digitalisering
 • Arbeid med tekniske standarder og prosedyrer innenfor eget fagområde
 • Utarbeidelse av teknisk og forretningsmessig beslutningsunderlag for større tverrfaglige prosjekter, herunder teknisk forespørsel og evaluering av tilbud.


Kvalifikasjoner

 • Master/sivilingeniør elkraft, maskin eller tilsvarende. Lang relevant erfaring kan kompensere for utdanning på lavere nivå.
 • Gode lederegenskaper innen prosjekt- og teknologiledelse
 • Erfaring fra kraftproduksjonsmiljø, FoU eller konstruksjon-, design-, prosjektering-, vedlikehold av vannkraftmaskiner
 • Mobilitet, fleksibilitet og kapasitet til å håndtere flere oppgaver på tvers av vann- og vindkraftlokasjoner
 • Kompetanse innen konsekvensutredning, risikoanalyser og teknisk sikkerhet/maskinsikring
 • Sterk analytisk kapabilitet med en løsningsorientert og systematisk tilnærming
 • God kjennskap til forskrifter, normer og standarder
 • Prosjektfaglig forståelse, herunder styring og ledelse
 • Kunnskap og interesse for nyvinning og digital utvikling
 • Dokumentere arbeid og formulere seg godt på både norsk og engelsk


Av personlige egenskaper ser vi etter en fremoverlent, handlekraftig og resultatorientert person. Vi vektlegger initiativ, selvstendig holdning, tilpasningsdyktighet samt gode samarbeids- og gjennomføringsevner.


Annen informasjon
Vi tilbyr en meget variert og ansvarsfull stilling med gode utsikter for faglig og personlig utvikling i et høykompetent faglig miljø. Utgangspunkt for stillingen er oppmøte ved ett av våre fire kraftverksområder (Sogn, Telemark, Røldal-Suldal eller Stavanger), med fantastiske muligheter for å dyrke friluftsinteresser i storslått natur på Vestlandet eller i Telemark.

Det må påregnes en god del reisevirksomhet mellom de ulike kraftverksstedene og vindkraftanlegg, da vår filosofi er en effektiv utnyttelse av våre spesialister på tvers av enheter og lokasjoner.

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.
I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
 

Søknadsfrist: 23.01.2022

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Erik Frantzen
E-post: Erik.Frantzen@hydro.com 
Mobil: (Norway +47) 41218059

 

Rekrutterer
Birgitta Sanden
E-post: Birgitta.Sanden@hydro.com 
Mobil: (Norway +47) 97031556

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 29
  2022
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 31
  2022
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JUN 02
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 03
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
13 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Fakta om Hydro