<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Communications Manager, Media Relations Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Do you want to shape a sustainable future?
We are Hydro, a global family of 30,000 people, present in a broad range of market segments for aluminum and metal recycling, energy, batteries and renewables, offering a unique wealth of knowledge and competence.
We have a proud history and are committed to leading the way in shaping a sustainable future by developing natural resources into innovative products and solutions. In doing so, we truly believe that our People matter the most to make the difference.

 

We are now looking for a communication professional to join us, to work particularly within media relations and emergency preparedness. The position is a part of our Group Communication and Public Affairs team that works to strengthen Hydro’s global reputation by delivering world-class internal and external strategic communication services.

 

In this truly global position, you will support, develop, plan, and execute activities, reporting to Head of Group Communication. You will have external and internal interfaces, with all parts and levels of our global organization. 

 

Area of Responsibility

 • Proactive media work to position Hydro in the external landscape in Norway and internationally
 • Managing media relations and handling media requests
 • Developing content for press releases, news stories, briefings, and more
 • Emergency preparedness planning and participation in preparedness situations
 • Conducting training sessions
 • Being part of the press officer on-call roster

 

We offer
You will be a part of a highly competent, dedicated, and inclusive team. The position is vital for our media relations and gives you a unique opportunity to gain insight into and become part of Hydro’s operations both locally and globally, with great possibilities for professional learning, development and exposure.  

 

Qualifications

 • Master’s degree within a relevant discipline
 • Minimum 8-10 years’ experience in journalism and/or media handling
 • Excellent communication, presentation, and public speaking skills
 • Ability to consistently and efficiently produce high quality content
 • Fluency in English, written and spoken. Professional working proficiency in Norwegian is an asset
 • Experience with photography and/or video is an advantage
 • Driver’s license and flexibility to travel

 

As a person, you are service minded, collaborative, and trustworthy. You combine an analytical mindset with a hands-on approach and great attention to details and stay calm even when working under pressure. 


Additional Information 
Hydro’s Group Communication & Public affairs department is a diversified team, with a balance of experienced and young talents. You will join the unit in Oslo, which consists of close to 20 people. 
The position will require some business travel in Norway and internationally.

 

Please enclose all relevant transcripts with your application (academic records/diplomas, certificates etc.). Only applications received through our online system will be considered, not via email.
As part of our recruitment process, we use Semac for background check.

 

Apply before: 23.01.2022

 

If you have any questions, please contact: 

Hiring manager
Halvor Molland
Email: Halvor.Molland@hydro.com

Phone: +47 92979797

 

 

Recruitment partner Jefferson Wells - 
Senior Advisor Dag Haavardsen, tel. 970 78 748 / email dag.haavardsen@jeffersonwells.no

Location:  

Oslo, NO, 0283

Department:  Group Communication
Business Area:  Corporate Management(NHCM)
Legal Entity:  Norsk Hydro ASA
Job Type:  Permanent

 

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Vi  søker etter dyktig sivilingeniør /ingeniør til vårt kontor i Tromsø! Tromsø-kontoret består av ca. 50 ansatte som omfavner et tverrfaglig
16.05.2022 Tromsø
Brenner du, som oss, for å skape et profesjonelt og kundeorientert HR-faglig miljø som fokuserer på å få det beste
16.05.2022 Bærum
Vi ønsker å utvide vår VA-gruppe med en dyktig og erfaren sivilingeniør/ingeniør VA. En engasjert nyutdannet sivilingeniør/ingeniør VA kan også
16.05.2022 Bodø
Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største
16.05.2022 Hamar
Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største
16.05.2022 Hamar
Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største
16.05.2022 Hamar
Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største
16.05.2022 Hamar
Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største
16.05.2022 Hamar
Vis alle 46.283 ledige stillinger

Internship i Hydro

Diversitet og inkludering i Hydro

De ansatte
 • Jeg liker meg veldig godt i Hydro, og får lære mye av arbeidsoppgavene og kollegene mine. Lederne mine er også veldig støttende. Jeg kan alltid stille spørsmål når jeg lurer på noe.
  Min Jin (27) Intern i Energimarked
 • Arbeidsoppgavene i Hydro har stimulert min strategiske tenkning, kreativitet, beslutningstaking og forståelse for hvordan en virksomhet fungerer. Jeg får også jobbet med skrive- og presentasjonsferdighetene mine.
  Paulina Beck (25) Paulina Beck (25)
 • Det har vært både hyggelig og lærerikt å kunne delta i et internship der vi er involvert og har fått lov til å bruke mye tid på vårt eget prosjekt, der vi har kunnet lære om og analysere alle deler av Hydros aktiviteter på sosiale medier.
  Mohammed Al-Dekany (24) Intern
Lederne
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • Vi vil lede an i arbeidet for å lage aluminium med null utslipp, og levere de første kommersielle volumene med nær null utslipp i 2022.
  Bjørn Kjetil Mauritzen Leder for Bærekraft
Hva er formålet vårt? Visjon og målsettinger
 • Vi vil lede an blant industrier som betyr noe for å bidra til en mer bærekraftig fremtid
  Hilde Merethe Aasheim CEO

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Do you want to shape a sustainable future?
We are Hydro, a global family of 30,000 people, present in a broad range of market segments for aluminum and metal recycling, energy, batteries and renewables, offering a unique wealth of knowledge and competence.
We have a proud history and are committed to leading the way in shaping a sustainable future by developing natural resources into innovative products and solutions. In doing so, we truly believe that our People matter the most to make the difference.

 

We are now looking for a communication professional to join us, to work particularly within media relations and emergency preparedness. The position is a part of our Group Communication and Public Affairs team that works to strengthen Hydro’s global reputation by delivering world-class internal and external strategic communication services.

 

In this truly global position, you will support, develop, plan, and execute activities, reporting to Head of Group Communication. You will have external and internal interfaces, with all parts and levels of our global organization. 

 

Area of Responsibility

 • Proactive media work to position Hydro in the external landscape in Norway and internationally
 • Managing media relations and handling media requests
 • Developing content for press releases, news stories, briefings, and more
 • Emergency preparedness planning and participation in preparedness situations
 • Conducting training sessions
 • Being part of the press officer on-call roster

 

We offer
You will be a part of a highly competent, dedicated, and inclusive team. The position is vital for our media relations and gives you a unique opportunity to gain insight into and become part of Hydro’s operations both locally and globally, with great possibilities for professional learning, development and exposure.  

 

Qualifications

 • Master’s degree within a relevant discipline
 • Minimum 8-10 years’ experience in journalism and/or media handling
 • Excellent communication, presentation, and public speaking skills
 • Ability to consistently and efficiently produce high quality content
 • Fluency in English, written and spoken. Professional working proficiency in Norwegian is an asset
 • Experience with photography and/or video is an advantage
 • Driver’s license and flexibility to travel

 

As a person, you are service minded, collaborative, and trustworthy. You combine an analytical mindset with a hands-on approach and great attention to details and stay calm even when working under pressure. 


Additional Information 
Hydro’s Group Communication & Public affairs department is a diversified team, with a balance of experienced and young talents. You will join the unit in Oslo, which consists of close to 20 people. 
The position will require some business travel in Norway and internationally.

 

Please enclose all relevant transcripts with your application (academic records/diplomas, certificates etc.). Only applications received through our online system will be considered, not via email.
As part of our recruitment process, we use Semac for background check.

 

Apply before: 23.01.2022

 

If you have any questions, please contact: 

Hiring manager
Halvor Molland
Email: Halvor.Molland@hydro.com

Phone: +47 92979797

 

 

Recruitment partner Jefferson Wells - 
Senior Advisor Dag Haavardsen, tel. 970 78 748 / email dag.haavardsen@jeffersonwells.no

Location:  

Oslo, NO, 0283

Department:  Group Communication
Business Area:  Corporate Management(NHCM)
Legal Entity:  Norsk Hydro ASA
Job Type:  Permanent

 

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 16
  2022
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 22
  2022
  8 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
16 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Fakta om Hydro