<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

ROGALAND GARTNERSERVICE Anleggsgartner - arbeidende formann

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Anleggsgartner - arbeidende formann

På vegne av Rogaland Gartnerservice AS søker Vega Consultants etter en anleggsgartner - formann. Rogaland Gartnerservice AS gjør det meste innen hage- og anleggsarbeid for ulike kunder innen privat og offentlig sektor. Ingen oppdrag er for store eller for små, og blant deres kunder finner du både borettslag, bedrifter og privatpersoner. Så dersom hageprosjektet du skulle starte på høsten 2021 enda ikke har sett sitt første spadetak og bare er blitt en frustrasjon, ja, da kan du ringe dem!

Hva vi kan tilby deg: Variert arbeidssted
Dagens "kontor" varierer etter hvilket oppdrag du jobber på. Noen oppdrag varer over flere dager, mens andre er gjort i løpet av noen timer.

Fast lønn
Vi tilbyr en fast årslønn som vi blir enig om sammen.

Godt arbeidsmiljø Vi er en god gjeng på 13 stk som trives i jobben vår.

En typisk dag hos oss er variert og aktiv. Du har det overordnede ansvaret på prosjektet, men du legger også plen, piffer opp en hage og legger stein i et gårdsrom sammen med kollegaene dine. Du jobber i team på som regel to personer, så her blir dere godt kjent. Som formann bestiller du selv antall personer til prosjektet etter behov og du drar forhåpentligvis hjem med litt jord under neglene og et smil om munnen.

Du får muligheten til å gjennomføre et prosjekt fra bestilling til ferdig produkt og vi håper det motiverer deg!

Hvem er du:

  • Vi ønsker gjerne å treffe deg som liker å ta i et tak og som er stolt over jobben du gjør. Du har kontroll på det meste innen anleggsgartnerfaget i privatmarkedet. Vi holder deg ikke i hånda, så du må kunne se helheten i hva som må gjøres og kunne planlegge deretter. Trenger du råd eller støtte, så hjelper vi selvsagt.
  • Det kan oppstå farlige situasjoner i jobben vi gjør, derfor er det viktig at du har et stort fokus på helse, miljø og sikkerhet.
  • Det sier seg jo selv, men du er nok ikke en som trives på kontoret. Du liker å være ute i vær og vind, i sol og regn og snø. Her i Rogaland kan du til og med få alle på samme dag!
  • Siden teamet må kunne komme seg fra oppdrag til oppdrag, må du har sertifikat klasse B. Det hadde vært veldig kjekt om du hadde maskinførerbevis, men om du ikke har det, så tilbyr vi muligheten til å ta det. For mer informasjon, kontakt Anne Haugen på tlf Logg inn for å se kontaktinformasjon.



Adresse: Sandnes

Om arbeidsgiveren

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om ROGALAND GARTNERSERVICE