<  
>  
Stillingsannonse

Har du erfaring fra konsulentbransjen? Karabin AS

Søknadsfrist : Behandles fortløpende
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

I Karabin er vi spesialister på å analysere og forbedre hvordan virksomheter leverer sine produkter og tjenester. Siden 2011 har vi skapt 7,3mrd kroner i dokumenterte resultater for våre kunder.

Vi søker erfarne konsulenter som motiveres av å skape varige verdier for våre kunder. Realisering av gevinster er krevende, men med fokus, lidenskap, kunnskap og integritet (og en dose hardt arbeid) har vi siden 2011 bidratt til over 8 milliarder kroner dokumenterte gevinster for våre kunder. Det er derfor vi kaller oss Norges ledende forbedringsmiljø målt på dokumenterte gevinster!

Vi er i sterk vekst, og vi trenger flere flinke kollegaer som vil bli med på vår reise. Vi ser etter folk med 3+ års erfaring fra konsulentbransjen. Kandidatene må være faglig sterke, tillitsskapende og inspirerende personligheter med høy integritet. Vi ønsker profiler som er proaktive, arbeider systematisk og analytisk og som kan håndtere prosjekter i høyt tempo, med sterkt eierskap og med effektiv utførelse. Hvis dette høres ut som deg, håper vi at du legger inn en søknad!

 

Du har kompetanse og erfaring fra minst en av følgende sektorer: 

 • Olje og gass
 • Kraft og energi
 • Industri og teknologi

 

Du har fagkompetanse innenfor ett eller flere av områdene under:  

 • Digital transformasjon
 • Dataanalyse og datadrevne beslutningsprosesser
 • Prosessoptimalisering
 • Organisasjonsutvikling og omstillingsprosesser
 • Kostnadsoptimalisering
 • Logistikk

 

Du har formell kompetanse, arbeidserfaring og sertifiseringer: 

 • Utdannelse på masternivå, med gode akademiske resultater
 • Minst 3 års erfaring fra konsulentvirksomhet
 • Erfaring med dataanalyse, data-drevne beslutningsprosesser og data visualisering
 • Erfaring som program- eller prosjektleder er ønskelig
 • Sertifiseringer innen prosjektledelse og/eller agil arbeidsmetodikk (f.eks. SAFe 5.0, Scrum etc.) er en fordel
 • Erfaring med bruk af Office produkter (Word, Excel, Powerpoint etc.)

 

Hva kan vi tilby?

 • Du vil bli en del av et ungt og hel-norsk selskap i vekst
 • Du vil bli en del av et selskap med fokus på løsninger, effekter og målbare gevinster mer enn store konseptuelle rammeverk - bruke din kompetanse, erfaring og kreativitet!
 • Du vil bli en del av et selskap med flat struktur med kort beslutningsvei og du vil ha god mulighet for å få innflytelse på og i selskapet
 • Du vil bli en del av et selskap med en god og sund work-life balance og med fokus på sosialt samvær og nære relasjoner 
 • Gode utviklings- og læringsmuligheter  

 

Hos oss i Karabin får du jobbe med interessante og motiverende prosjekter på tvers av bransje og fag. Du vil jobbe med dyktige konsulenter og spesialister innen ulike fagfelt, med en felles lidenskap for å skape målbare, dokumenterbare effekter.

Vi har en unik kultur i selskapet, og legger vekt en kombinasjon av både performance og sosialt samvær, nære relasjoner og trivsel. For oss er denne kombinasjon helt avgjørende for at vi skal kunne prestere og levere etter beste evne. Det er nemlig oss sammen, som utvikler Norges beste konsulentselskap!

Om arbeidsgiveren

Siden oppstarten i 2004 har Karabin etablert seg som en nasjonal aktør innenfor prosessforbedring. Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger, men leverer tjenester i hele Norge. Vi har Norges største selskaper på vår kundeliste. Gjennom vår rendyrkede profil og tydelige budskap oppnår vi stadig tillit fra nye og eksisterende kunder.

 

Vi opplever at fokuset på prosessforbedring har endret seg, og at det nå er det viktigste fagfeltet for å oppnå kontinuerlig forbedring. Fokuset på kontinuerlig forbedring bidrar til at våre kunder oppnår sine operasjonelle og finansielle mål.

 

Vi har satt oss som mål å bli det ledende forbedringsmiljøet i Norge. Dette skal vi oppnå ved å ha et høyt kunnskapsnivå, og  som sammen med erfaring og lidenskap skaper den merverdien som gjør at vi blir det foretrukne fagmiljøet for våre kunder. Vi håper at flere kunder vil utfordre oss, og gi oss tillit til å skape resultater.

 

Målbare resultater og varige gevinster

Vi sørger for målbare resultater og varige gevinster for kundene våre. Som følge av vårt målrettede arbeid med både mennesker, prosesser og systemer, lykkes kundene våre med å implementere de endringene og realisere gevinstene de har behov for. 

 

Våre erfarne konsulenter innen operasjonell forbedring, styringssystemer og IKT sørger for at hvert enkelt prosjekt har et tydelig fokus på både målbare resultater og varige gevinster – hele veien fra prosjektoppstart til implementering og forbedring.  

Les mer her

Les mer om Karabin AS

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Flere muligheter
11 ledige stillinger
Lederne
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • - For meg handler ledelse om å bidra til å utvikle mennesker og la dem nå sitt fulle potensiale. Det innebærer blant annet at vi skal jobbe systematisk med kompetansedeling og kompetanseutvikling internt, jobbe strategisk og la alle ansatte få delta
  Tonje Berg Daglig Leder Oslo
  Les hele saken 
Hvem ser vi etter? Kvalifikasjoner og "cultural fit"
 • - Vi ønsker å tiltrekke oss de beste konsulentene i landet. Derfor har vi gjort det slik at veien til å bli Partner er forutsigbar og definert Vi er en fleksibel og proff organisasjon med stor etterspørsel og gode produkter, og spesielt de siste par
  Jan-Petter Abelsen Partner og leder for salg
  Les hele saken 
De ansatte
 • Det er gøy å jobbe i et firma som har så god lagånd. Vi blir inspirert til å gjøre en god jobb selv. Og så synes jeg de har gjort det veldig bra nå med tanke på Korona, at de har klart å gi en så fantastisk introduksjon til nyansatte, det synes jeg d
  Thea Danielsen Konsulent
  Les hele saken 
 • - Jeg begynte i Karabin fordi det kanskje er det konsulentselskapet som er mest fokusert på resultatene av jobben som gjøres fremfor metodeverket og alt som skjer imellom. I Karabin er det resultatene som gjelder, sier Espen Baird.
  Espen Baird Partner & Managing Director
Hos oss får du
En utfordrende jobb i Norges ledende forbedringsmiljø
Inspirerende ledere
En spennende kundeportefølje
Skape målbare, dokumenterte gevinster for våre kunder
Fokus på personlig og faglig utvikling
Fleksibel arbeidshverdag
Et inkluderende og stimulerende arbeidsmiljø
Markedsledende lønnsbetingelser
Ansattgoder
Hjemmekontor / Fleksibelt arbeidssted
Firmaturer og sosiale arrangementer
Fleksibel arbeidstid

Filmer

Karabin ser etter flere dyktige ansatte. Hør hva May Britt ser etter når Karabin leter etter nye kolleger.
Karabin er et norsk konsulentselskap med kontorer i Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim. Hør hvordan Mats opplever det å jobbe som konsulent.
Karabin jobber med målstyrt forbedring. Vi er et norsk forbedringsmiljø som siste fire år har dokumentert 2.6 milliarder kroner i dokumenterbare effekter for våre kunder.