Himmelblå Brygge søker en engasjert og dedikert restaurantsjef med erfaring innenfor ledelse i restaurant, med kunnskap og interesse for mat og vin og som trives ute blant gjestene.
Vi søker deg som setter din stolthet i å skape gode opplevelser for våre gjester, slik at de kommer igjen. Du må kommunisere godt med andre mennesker, være serviceinnstilt, takle høyt arbeidspress, være strukturert, effektiv, løsningsorientert, pliktoppfyllende, beherske stress og ha meget god gjennomføringsevne. Stillingen fordrer stor allsidighet og fleksibilitet mtp de ulike oppgavene huset til enhver tid skal løse.
Aktuelle kandidater må innstille seg på å bo på Ylvingen under arbeidsoppholdet. Himmelblå Brygge vil stå for enkel overnatting. Det vil også være mulighet for å ta med seg sin kjære eller sin venn under oppholdet, som også er velkommen til å bidra med sitt på brygga.
Hovedoppgaver
Aktiv tilstedeværelse og ledelse i restauranten med gjester og ansatte, og frivillige.
Utvikling og oppfølging av vaktplaner, rutiner, ukesoversikter og kjøreplaner
Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring, vaktplan, kostnadskontroll /fortjeneste.
Opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere
Oppfølging av rutiner og systemer
Varebestilling, varelager, varetelling og kontroll.
Oppfølging av leverandører, kunder og andre samarbeidspartnere.
Tett samarbeid med øvrige ledere/eiere.
Arrangements planlegging og operativ gjennomføring med hovmester/skiftledere
Diverse administrasjon, betjening av sentralbord, booking, utsendelse av tilbud, bekreftelser, oppgjør, kassehåndtering
Forefallende arbeid og oppgaver etter en løpende vurdering basert på husets behov
Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i de ulike avdelingene.
Se til at lover, helse-, miljø- og sikkerhetsforskrifter følges.
Kvalifikasjoner
Relevant 3-årig høyskoleutdannelse
Relevant erfaring innenfor reiseliv, salg og service kan kompensere for krav om utdannelse.
Dokumenterbar erfaring fra arrangementer, kafédrift, restaurant, hotell, reiseliv, salg, service eller tilsvarende
Fordel med erfaring fra kjøkken
Gode IT-kunnskaper
God serviceinnstilling og ordenssans
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Vedkommende må beherske norsk skriftlig og muntlig godt.
Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, ryddighet, selvstendighet, løsningsorientert og stor arbeidsvilje
Personlig egnethet vil bli vektlagt
Hva kan vi tilby?
Lønn etter avtale
Et kreativt arbeidsmiljø
Positive medarbeidere
Arbeidserfaring
Gode karrieremuligheter for rett person
Nettverk i SeilNorge/Himmelblå
Overnatting
Kost
Bruk av våre kajakker, båter og utstyr
Sist, men ikke minst:
Minner for livet!
Nordnorske opplevelser
Mye moro!
Nye venner og bekjentskaper
Arbeidsperiode ca.1.juni - 30.august 2022
Tiltredelse | Stillingstype | |
---|---|---|
Etter avtale | Sommerjobb / sesongjobb, Deltid | |
Arbeidssted | Yrker | Fagområder |
Vega | Restaurantsjef | Hotell- og reiselivsfag |
Arbeidserfaring | Utdanningsnivå | Bransjer |
Se annonsen | Se annonsen | Reiseliv / Turisme / Event Restaurant / Servering Hotell / overnatting |
Vi er en "ung" og fremadstormende gjeng som nå utvikler det gode gamle "Himmelblå" videre i prosjektet vårt som vi kaller "Hinsides Himmelblå"
Som en del av vårt crew, blir du med på denne reisen som for sommeren betyr å drive Himmelblå Brygge sammen med oss. Her skal vi drive Helgelands beste serverings og event-plass. Dette innebærer dedikasjon, lidenskap, mye arbeid, mye moro og store opplevelser også for deg til lands og til vanns. Vi er også i stor grad de samme folka som driver SeilNorge, linken mellom oss her er derfor stor. Du vil jobbe tett sammen med eiere og hele teamet. Ship O`Hoi!
Les mer om Himmelblå Brygge ASSe stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.
Du kan lagre denne stillingen i en personlig liste.
Du kan legge til et personlig notat (kun synlig for deg)
Vi sender deg stillinger som dette automatisk (basert på Yrke(r), Fagområde og Sted i annonsen)