<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Visolit Norway Er du en senior prosjektleder med ønske om å jobbe i et selskap i sterk vekst?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Visolit er i sterk vekst og søker etter nye medarbeidere. Som senior Prosjektleder vil du inngå i et team med ansvar for å lede implementeringsprosjekter hos våre nye og eksisterende kunder. I tillegg består avdelingen av et team Change Managere som håndterer endringer hos eksisterende kunder. Samlet består avdelingen av 25 dyktige medarbeidere. Hovedområde for denne stillingen er prosjektledelse og rådgivning ved kundeprosjekter.

Primære arbeidsoppgaver vil bestå av følgende:

  • Lede gjennomføringen av prosjekter med forventet kvalitet, og innenfor tid og kost
  • Spesifisere og gi rådgivning knyttet til endringsoppdrag
  • Bistå salgsavdelingen med rådgivning i forbindelse med salgsprosesser
  • Bidra til faglig og metodisk utvikling i avdelingen

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

Vi søker deg som har solid erfaring som prosjektleder minimum 3 år, gjerne også i form av relevante sertisfieringer (PRINCE2, PMP, DevOps, AgilePM, Agile Coach etc.).

Du har god forståelse og interesse for IT og tilhørende forretningsprosesser. Teknologisk kan dette omfatte kunnskap om applikasjoner og databaser, kommunikasjon/nettverk, server- og klientinstallasjoner samt generell HW og SW. Det er ønskelig at du har erfaring fra arbeid med implementering av større driftsmiljøer eller innføring av IT-tjenester og Sky-tjenester ( cloud computing) i større bedrifter. Du må kunne kommunisere godt på både norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

ØNSKEDE EGENSKAPER

Visolit legger stor vekt på å finne de kollegaene som vi trives med, og som vi tror vil trives hos oss. Vi har et hyggelig, hektisk miljø og vi ser etter deg som har godt humør, liker å samarbeide og er positivt innstilt. Du bør like nye utfordringer og føle ansvar for å levere godt arbeid, selv under tidspress. Vi setter pris på medarbeidere som tar initiativ, setter kunden i fokus og som er strukturerte i sin arbeidsform. I rollen som prosjektleder vil du i stor grad jobbe tett med ledelsen hos våre kunder. Gode relasjonelle egenskaper vektlegges, da det er helt kritisk å etablere godt samarbeidsklima med prosjektdeltakere både hos kunden og hos Visolit. Økonomisk forståelse (prosjektering/estimering/ressursallokering) og evne til å rapportere prosjektet med hensyn til tid og budsjett er en selvfølge.

VI KAN TILBY

En allsidig stilling med mulighet til å jobbe sammen med kompetente kollegaer på komplekse og fremtidsrettede IT-løsninger. Du vil finne et inspirerende og godt arbeidsmiljø i et firma med korte beslutningsprosesser, men samtidig et godt utviklet prosessrammeverk. Vi er opptatt av at våre ansatte skal få gode muligheter for personlig og faglig utvikling og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Ved spørsmål om stillingen kontakt Mikael Ek på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon.

Søknadsfrist: 04.02.2022




Adresse: 0166 Oslo,5059 Bergen,4002 Stavanger,4847 Arendal

Om arbeidsgiveren

Visolit har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er Every challenge needs a partner. , og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at Visolit er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen og mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har cirka 1.100 ansatte på 11 steder i 4 land og over 2 000 virksomheter som kunder i Norden. Visolit er i sterk vekst, og hos oss har du store muligheter for videreutvikling.

Les mer om Visolit Norway

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om Visolit Norway