Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Er du vår nye hovmester?
Vi søker deg som:
Har et ønske om å utvikle, utfordre og fornye våre konsepter
Har et høyt drikke- og matfaglig nivå
Er interessert i og har kunnskap om drikkevarer
Har erfaring fra kjøkken og/eller servering
Har erfaring fra effektiv restaurantdrift
Har fokus på, og stor kunnskap om service og gjestebehandling
Har god kontroll på varekost, varestyring og rutiner generelt
Har gode datakunnskaper og evne til å effektivisere ved hjelp av digitale løsninger, samt bidra til å implementere nye digitale og praktiske rutiner
Har evnen til å motivere andre
Går foran som et godt eksempel for andre kollegaer
Strekker deg litt lengre
Behersker høyt arbeidstempo, er initiativrik og selvstendig
Har evnen til å jobbe godt i team og er en inspirator for lærlinger og andre kollegaer
Har evnen til å samarbeide med og styre andre ansatte, samt evnen til å delegere riktig
Har evnen til å se det store bildet, men likevel fokusere på de små detaljene
Vi kan tilby:
En arbeidsplass med ryddige forhold, og tariffavtale
Et godt arbeidsmiljø, med lav terskel for å ha det gøy på jobb
Mulighet for faglig utvikling
Tilknytning til en av landets største hotellkjeder, med gode personalrabatter
Om Naustet: Naustet ble åpnet i 1994, og er en godt etablert restaurant med stor pågang.Restauranten var opprinnelig et sjøhus som ble benyttet til sildesalting og lagring av sildenøter og garn. Dette bærer restauranten stort preg av fremdeles. I 2022 blir det tatt et stort løft i restauranten med blant annet nye toaletter og utvidelse med 50 sitteplasser.
Arbeidstid: Vaktplan Tiltredelse: Etter avtale Stillingen er underlagt Restaurantsjef / F&B DirektørSøk på stillingen ved å klikke på "Søk på stilling" knappen på denne siden.
Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 230 hoteller i 7 land, hvorav nærmere 90 hoteller i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet: å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.
Les mer om
Scandic Maritim
Stillingsbeskrivelse
Er du vår nye hovmester?
Vi søker deg som:
Har et ønske om å utvikle, utfordre og fornye våre konsepter
Har et høyt drikke- og matfaglig nivå
Er interessert i og har kunnskap om drikkevarer
Har erfaring fra kjøkken og/eller servering
Har erfaring fra effektiv restaurantdrift
Har fokus på, og stor kunnskap om service og gjestebehandling
Har god kontroll på varekost, varestyring og rutiner generelt
Har gode datakunnskaper og evne til å effektivisere ved hjelp av digitale løsninger, samt bidra til å implementere nye digitale og praktiske rutiner
Har evnen til å motivere andre
Går foran som et godt eksempel for andre kollegaer
Strekker deg litt lengre
Behersker høyt arbeidstempo, er initiativrik og selvstendig
Har evnen til å jobbe godt i team og er en inspirator for lærlinger og andre kollegaer
Har evnen til å samarbeide med og styre andre ansatte, samt evnen til å delegere riktig
Har evnen til å se det store bildet, men likevel fokusere på de små detaljene
Vi kan tilby:
En arbeidsplass med ryddige forhold, og tariffavtale
Et godt arbeidsmiljø, med lav terskel for å ha det gøy på jobb
Mulighet for faglig utvikling
Tilknytning til en av landets største hotellkjeder, med gode personalrabatter
Om Naustet: Naustet ble åpnet i 1994, og er en godt etablert restaurant med stor pågang.Restauranten var opprinnelig et sjøhus som ble benyttet til sildesalting og lagring av sildenøter og garn. Dette bærer restauranten stort preg av fremdeles. I 2022 blir det tatt et stort løft i restauranten med blant annet nye toaletter og utvidelse med 50 sitteplasser.
Arbeidstid: Vaktplan Tiltredelse: Etter avtale Stillingen er underlagt Restaurantsjef / F&B DirektørSøk på stillingen ved å klikke på "Søk på stilling" knappen på denne siden.
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.