<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

ProResult Vil du utvikle fremtidens digitale løsninger for bygg og anleggsbransjen?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi er i rask vekst og ønsker styrke vårt kompetente utviklingsteam med to nye utviklere.

Hvem er vi

Proresult er et spennende og rasktvoksende teknologiselskap som leverer egenutviklede prosjekt- og styringsverktøy for bygg og anleggsbransjen.

Vi opplever en økt etterspørsel etter våre produkter og tenester, og er blant de ledende i Norge. Vårt fortrinn er at vi tilbyr en "alt i ett løsning", utviklet sammen med våre kunder.

Vi ser viktigheten av å være i forkant på teknologiene vi bruker, og som utvikler i Proresult får du i stor grad sjansen til å jobbe med moderne teknologier og prøve ut nye teknologier løpende.

Hos oss vil du få utviklingsmuligheter og påvirkningskraft, høy grad av frihet og ansvar, og være del av et fremoverlent utviklermiljø.

Hvem er du

Vi ser etter deg med minimum 3 års erfaring innen APP/Web, frontend, UX, backend eller kombinasjoner av disse. Du har gode evner til å jobbe selvstendig, er engasjert og tar gjerne initiativ. Struktur og jobbe målrettet er viktig i ditt arbeid, du har gode samarbeidsevner, og liker løyse faglige utfordringer alene eller sammen med teamet.

Du setter alltid kunden i fokus, og ønsker finne nye tilnærminger og løsninger til betre brukeropplevelser for kundene våre.

Teknologier vi bruker er følgende:

· JavaScript, HTML, CSS, Vue

· PHP

· MySQL

· Java, Android/iOS, swift, Xcode

· Git, Docker og Kubernetes

Du må ha jobbet med en eller flere av disse teknologiene, men andre moderne programmeringsspråk og rammeverk kan også komme god med.

Sentrale oppgaver i stillingene blir APP-/Web utvikling, back-end, teknisk kundestøtte.

Vi tilbyr

Du vil bli del av et mindre selskap i vekst, og får mulighet til å vokse sammen med oss. Vi har et energisk og uformelt miljø, der påvirkningsmulighetene er store. Balanse mellom jobb og fritid er viktig for oss, og vi er opptatt av medarbeidertilfredshet, heier på mangfold og liker skape resultater sammen.

Vi har store vekstambisjoner, og i løpet av 2021/2022 skal vi doble tallet tilsette innenfor flere fagfelt, og etablere oss med avdelingskontor i Østlandsområde. Arbeidssted er Peak Sunnfjord i Førde, et innovativt IT og utviklingsmiljø med rundt 30 bedrifter som til sammen har mer enn 100 ansatte.

For begge stillingene ønsker vi primært å tilsette til vårt hovedkontor i Førde, men for rette kandidater kan vi få til en god og fleksibel løsning i forhold til arbeidssted og hjemmekontor

Har du lyst på spennende og varierte arbeidsoppgaver i en stilling med store utviklingsmuligheter? Da vil vi gjerne høre fra deg!

"Jeg vil jobbe i Proresult fordi arbeidsoppgavene er varierte og det er mye læring hver dag. Kollegaene er fantastisk kjekke, og det er høyt under taket. Det er tydelig at ledelsen tenker mer på velværet til de som er under enn de som er over i hierarkiet (som er veldig sunt), og bedriftsstrukturen er også veldig flat. Det gjør at man blir sett og hørt, og at man kan få gjennomslag for meningene sine dersom man har innspill. Alt i alt består Proresult av en super gjeng som får ting gjort, og mer trenger man ikke."

Adrian Wiik, systemutvikler i Proresult.




Adresse: Førde

Om arbeidsgiveren
Les mer om ProResult

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om ProResult