<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Oslo Nye Høyskole (ONH) Prosjektmedarbeider til spennende prosjekt

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Oslo Nye Høyskole er en innovativ og fremtidsrettet høyskole i sterk vekst. Høyskolen ble etablert i 2007 og vi underviser i dag om lag 2500 studenter på sted og nett med et praktisk og forskningsbasert fokus. Vi holder til i fine lokaler ved St. Hanshaugen i Oslo, som en del av Campus Lovisenberg. I hverdagen er vi opptatt av kvalitet og nærhet i møte med våre studenter. For å levere på dette har vi satt sammen et engasjert, ambisiøst og innovativt faglig og administrativt team, som setter våre studenter i fokus og som er villig til å gi det lille ekstra. Høyskolen tilbyr masterprogram i psykologi, flere bachelorgrader, årsstudier og enkeltemner innen følgende fagområder: helse, psykologi, statsvitenskap og internasjonale relasjoner samt økonomi og administrasjon.

Arbeidsgiver: Oslo Nye Høyskole

Stillingstittel: Prosjektmedarbeider

Frist: 11.februar 2022

Ansettelsesform: Midlertidig stilling, 3 år

Type stilling: 1 stilling 40 %

Tiltredelse: Snarest

Arbeidssted: Vi har kontorer i Oslo, men er åpne for at deler av stillingen gjøres fra fleksibelt arbeidssted

Vi har fått tilskudd fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir) til et prosjekt for å øke arbeidsrelevans i høyere utdanning. Prosjektet som vi skal gjennomføre har arbeidstittel: «Arbeidsrelevans i fleksible utdanninger - Utforsking av mikropraksis for nettstudenter i ernæring».

Prosjektet retter seg mot nettstudenter i ernæring, og mer spesifikt studenter som tar et emne om kosthold og ernæring for barn. Målet med prosjektet er å utforske hvordan praksis av kort varighet og case-arbeid fra en reel setting i barnehage eller SFO/AKS kan øke ernæringsstudenters tilknytning til arbeidslivet. Prosjektet retter seg mot nettstudenter, med geografisk spredning over store deler av landet. Selv om Oslo Nye Høyskole har lokaler i Oslo, vil prosjektgruppen ha deltagere fra ulike landsdeler, og digital kommunikasjon vil være et viktig verktøy. Vi er derfor åpne for til dels fleksibelt arbeidssted for den vi tilsetter i stillingen, og vil ikke stille krav til tilstedeværelse på kontor i Oslo hele tiden.

Prosjektet har en varighet på 3 år, og stillingens varighet er i hele denne perioden (ut desember 2024).

Personen vi søker etter er selvstendig og engasjert, og med erfaring fra prosjektarbeid. Stillingen innebærer oppfølging av prosjektet og kommunikasjon med studenter og arbeidsliv som inkluderes i prosjektet. Videre vil den som tilsettes jobbe med dokumentering, rapportering og spredning av prosjektets resultater.

Det er ønskelig at tidligere prosjektdeltagelse og rolle i tidligere prosjekter vektlegges og beskrives i søknadsteksten.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning på fortrinnvis masternivå innenfor relevant område som ernæring, folkehelse, barnehagelærer, pedagogikk eller kommunikasjon. Særlig relevant erfaring kan kompensere for masterkrav.
  • Erfaring med og interesse for prosjektarbeid, inkludert planlegging og dokumentering.
  • Erfaring med og interesse for digitale verktøy, og spredning i tradisjonelle og sosiale medier.
  • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner.

Ønskede egenskaper:

  • Gode samarbeidsevner samt evne til å bygge relasjoner.
  • Evne til å jobbe selvstendig, strukturert og resultatorientert.

Vi tilbyr:

  • En spennende stilling i et nyskapende prosjekt.
  • Stilling med stor grad av fleksibilitet og selvstendig arbeid.

Aktuelle søknader vil bli vurdert av en ansettelseskomité, som foretar en helhetsvurdering av bredden på kvalifikasjonene til kandidaten, særlig de som står sentralt i denne stillingsutlysningen. Etnisk minoritetsbakgrunn, funksjonsnedsettelse, eller underrepresentert kjønn kan gi grunnlag for moderat kvotering. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju. Link til søknadsskjema:





Om arbeidsgiveren

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Aktiv arbeidssøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger

Fakta om Oslo Nye Høyskole (ONH)