<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Servitører til eksklusivt konditori Pascal Avd Tollbugata

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Har du interesse for god smak og glede av å yte god service? Pascal Konditori i Oslo søker nye engasjerte medarbeidere.

Vi søker nye medarbeider til våre avdelinger som Servitør, Barista eller Butikkmedarbeider . Vi ser etter mennesker som er strukturerte , fleksible og effektive , og brenner for å gi superservicetil våre gjester!

Vi søker mennesker som kan job 2-5 dager per uke**, primært på hverdager** . Har du i tillegg den rette innstillingen og ambisjoner om å bli leder i 100% stilling , så har du mulighet til å avansere.

Hva gjør en medarbeider hos Pascal Konditori?

  • Du gir alltid gjestene superservice
  • Du kan alt som er å kunne om Pascals franske kaker og annet godt.
  • Du kan kunsten å friste og selge. <> er din spesialitet
  • Du kan lage god kaffe av alle slag
  • Du kan servere ved bordene eller selge over disk
  • Du sørger for at konditoriet/kaffebaren ser ren og pen ut til enhver tid
  • Våre kokker tilbereder enkle varierte og gode lunsjretter og du kan legge siste finish på retten.
  • Ved behov kan du også hjelpe til i produksjonen med enkle oppgaver som feks pakking av konfekt og macaroner.

Er du vår nye medarbeider bak disken og i salen?

  • Du liker å snakke med kunder og er ikke redd for å by på deg selv
  • Du verdsetter kaker og mat av høy kvalitet og er glad i kaffe.
  • Du tilegner deg lett ny kunnskap, liker utfordringer og evner å se løsninger
  • Du vil være stolt av merkevaren du selger
  • Du er høflig, utadvendt, effektiv, fleksibel og serviceinnstilt
  • Du trives i en hektisk hverdag og beholder ditt gode humør selv når tempoet er høyt og oppgavene varierte
  • Du er selvdreven, ser hva som må gjøres og gjøre det
  • Du ønsker å ha det gøy på jobb og er med på å skape et godt arbeidsmiljø
  • Du har alltid et smil om munnen og er positiv
  • Du snakker flytende norsk, er over 18 år, og har erfaring fra service, salg eller kjøkken

Utviklingsmuligheter

Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig så er det gode utviklingsmuligheter da vi i februar åpnet ett ny eksklusivt konditori-kaffebar-konsept i VIA Vika (House of Oslo).

Spørsmål til stillingene kan rettes til Pascal på e-post:

Om Pascal

PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i prestisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Pascal er lidenskapelig opptatt av kvalitet og smak og han regnes som en av verdens beste konditorer.

I 1995 åpner han sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med sine medarbeidere lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. Han er den niende eieren av konditoriet som har eksistert siden 1895. Det opprinnelige konditoriet i Tollbugata (fra ca 1650) brant ned og ble først bygget opp igjen i 1870. I dagens butikk kan man beundre gammelt ærverdig treverk, glasstak og den fantastiske fresken malt av Åsmund Stray i 1895.

I 1998 blir han Slottets nabo og åpner et stort, moderne konditori i Henrik Ibsens gate 36. Der samles byfolk, forretningsfolk, kunstnere, mødre og politikere for å nyte en kake og en god espresso, spise varm lunsj eller middag. Spisestedet får daglig besøk fra slottet.

I 2005 åpner han spisested på St. Hans Haugen (Ullevålsveien 47) og i 2010 er det åpning av konseptet eksklusiv konditori-kaffebar på hjørnet Tollbugata 11 / Dronningensgate.

Det er sistnevnte konsept som skal videreføres i Prinsensgate 22 (åpning: september 2021) og VIA (House of Oslo, åpning: november/desember 2021).

Netthandel med postforsendelse og hjemkjøring har siden 2020 blitt en viktig inntektskilde og selskapet er solid med god inntjening.

Utmerkelser

• 1991 og 1993: "Coupe du Monde de la Patisserie" i Lyon (Frankrike) 4 plass. (2 pl. i smak og kunstnerisk arbeid).

• 1998: Medlem i den prestisjetunge "Relais Dessert International" som består av de 80 beste konditorier i verden.

• 2001: Ærespris fra den franske regjering: Chevalier de l' Ordre du Merite Agricole.

• 2003: Medlem i det høyt renommerte "Academie Culinaire de France".

• 2018: Hans Majestet Kongens Gardes medalje.

Mer info og kontaktinfo:

Hjemmeside med nettbutikk:

Facebook: Pascal Konditori

Instagram: Pascal Konditori

Epost:



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
20.05.2022 Oslo
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
19.05.2022 Oslo
Trives du med å jobbe med oppsøkende B2B-salg og ønsker deg inn i et solid internasjonalt selskap med en sterk
19.05.2022 Sandnes
Vårt forretningsområde Primærmetall (PM) har 5000 ansatte fordelt på 16 land og en årlig produksjonskapasitet på mer enn 2 millioner
02.12.2021 Flere steder
Hydro Global Business Services (GBS) is an organizational area that operates as an internal service provider for the Hydro group.
15.12.2021 Flere steder
Stendi er Norges største private aktør innen helse og omsorg. Vi skreddersyr miljøterapeutisk tilbud tilpasset den enkelte bruker eller familiens
14.01.2022 Bergen
I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi etter flere Rørleggere til vår lokasjon på Orkanger. Lokasjon Orkanger er en del
11.03.2022 Orkland
I forbindelse med økt oppdragsevne søker vi etter en Prosjektleder Ventilasjon til vår Serviceavdeling i Trondheim. Avdelingen har i dag
06.04.2022 Trondheim
Vis alle 44.880 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Pascal konditori tilbyr franske konditorvarer av svært høy kvalitet og er kjent over det ganske land. Du kan lese mer om vårt assortiment på www.pascal.no.

Les mer om Pascal Avd Tollbugata

Stillingsbeskrivelse

Har du interesse for god smak og glede av å yte god service? Pascal Konditori i Oslo søker nye engasjerte medarbeidere.

Vi søker nye medarbeider til våre avdelinger som Servitør, Barista eller Butikkmedarbeider . Vi ser etter mennesker som er strukturerte , fleksible og effektive , og brenner for å gi superservicetil våre gjester!

Vi søker mennesker som kan job 2-5 dager per uke**, primært på hverdager** . Har du i tillegg den rette innstillingen og ambisjoner om å bli leder i 100% stilling , så har du mulighet til å avansere.

Hva gjør en medarbeider hos Pascal Konditori?

  • Du gir alltid gjestene superservice
  • Du kan alt som er å kunne om Pascals franske kaker og annet godt.
  • Du kan kunsten å friste og selge. <> er din spesialitet
  • Du kan lage god kaffe av alle slag
  • Du kan servere ved bordene eller selge over disk
  • Du sørger for at konditoriet/kaffebaren ser ren og pen ut til enhver tid
  • Våre kokker tilbereder enkle varierte og gode lunsjretter og du kan legge siste finish på retten.
  • Ved behov kan du også hjelpe til i produksjonen med enkle oppgaver som feks pakking av konfekt og macaroner.

Er du vår nye medarbeider bak disken og i salen?

  • Du liker å snakke med kunder og er ikke redd for å by på deg selv
  • Du verdsetter kaker og mat av høy kvalitet og er glad i kaffe.
  • Du tilegner deg lett ny kunnskap, liker utfordringer og evner å se løsninger
  • Du vil være stolt av merkevaren du selger
  • Du er høflig, utadvendt, effektiv, fleksibel og serviceinnstilt
  • Du trives i en hektisk hverdag og beholder ditt gode humør selv når tempoet er høyt og oppgavene varierte
  • Du er selvdreven, ser hva som må gjøres og gjøre det
  • Du ønsker å ha det gøy på jobb og er med på å skape et godt arbeidsmiljø
  • Du har alltid et smil om munnen og er positiv
  • Du snakker flytende norsk, er over 18 år, og har erfaring fra service, salg eller kjøkken

Utviklingsmuligheter

Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig så er det gode utviklingsmuligheter da vi i februar åpnet ett ny eksklusivt konditori-kaffebar-konsept i VIA Vika (House of Oslo).

Spørsmål til stillingene kan rettes til Pascal på e-post:

Om Pascal

PASCAL DUPUY (født 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i prestisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Pascal er lidenskapelig opptatt av kvalitet og smak og han regnes som en av verdens beste konditorer.

I 1995 åpner han sitt første konditori i det verneverdige lokalet i Tollbugata 11 i Oslo. Her finner du bedriftens hjerte hvor Pascal med sine medarbeidere lager alle kakene med hemmelige oppskrifter. Han er den niende eieren av konditoriet som har eksistert siden 1895. Det opprinnelige konditoriet i Tollbugata (fra ca 1650) brant ned og ble først bygget opp igjen i 1870. I dagens butikk kan man beundre gammelt ærverdig treverk, glasstak og den fantastiske fresken malt av Åsmund Stray i 1895.

I 1998 blir han Slottets nabo og åpner et stort, moderne konditori i Henrik Ibsens gate 36. Der samles byfolk, forretningsfolk, kunstnere, mødre og politikere for å nyte en kake og en god espresso, spise varm lunsj eller middag. Spisestedet får daglig besøk fra slottet.

I 2005 åpner han spisested på St. Hans Haugen (Ullevålsveien 47) og i 2010 er det åpning av konseptet eksklusiv konditori-kaffebar på hjørnet Tollbugata 11 / Dronningensgate.

Det er sistnevnte konsept som skal videreføres i Prinsensgate 22 (åpning: september 2021) og VIA (House of Oslo, åpning: november/desember 2021).

Netthandel med postforsendelse og hjemkjøring har siden 2020 blitt en viktig inntektskilde og selskapet er solid med god inntjening.

Utmerkelser

• 1991 og 1993: "Coupe du Monde de la Patisserie" i Lyon (Frankrike) 4 plass. (2 pl. i smak og kunstnerisk arbeid).

• 1998: Medlem i den prestisjetunge "Relais Dessert International" som består av de 80 beste konditorier i verden.

• 2001: Ærespris fra den franske regjering: Chevalier de l' Ordre du Merite Agricole.

• 2003: Medlem i det høyt renommerte "Academie Culinaire de France".

• 2018: Hans Majestet Kongens Gardes medalje.

Mer info og kontaktinfo:

Hjemmeside med nettbutikk:

Facebook: Pascal Konditori

Instagram: Pascal Konditori

Epost:



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Pascal Avd Tollbugata