<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Norges Forskningsråd Vil du være med på å utvikle fremtidens dokumentasjonsforvaltning?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du interessert i å arbeide for en fremtidsorientert dokumentasjonsforvaltning med fokus på innebygd arkivering og implementering av arkivkjerne? Vi har kommet langt på vei i å skille arkiv og saksbehandling, og satser stort på automatisert dokumentfangst.

Vi søker deg som har erfaring med dokumentasjonsforvaltning og arkiv, og som er nysgjerrig på utviklingen innenfor fagområdet. Du kommer blant annet til å jobbe med spennende utviklingsprosjekter som byr på store muligheter - også for faglig utvikling.

Stillingen er et toårig engasjement, men det kan bli aktuelt med forlengelse. Du vil inngå i et team på fire engasjerte medarbeidere, og du vil bli viktig i arbeidet med å utvikle informasjonsforvaltningen i Forskningsrådet.

Hva blir hovedarbeidsoppgavene dine?

  • Du vil delta i tverrfaglige utviklingsprosjekter innenfor arkiv og informasjonsforvaltning.
  • Du vil være med å innføre arkivkjerne og utforme arkivarkitekturen vår.
  • Du vil bistå i utvikling og forvaltning av ulike integrasjoner mellom arkivsystem og fagsystemer.
  • Du vil bistå i systemadministrasjonsoppgaver og andre driftsoppgaver i dokumentasjonsteamet.

Hvem ser vi etter?
I avdelingen vår er det viktig at du engasjerer deg og at du er motivert av å oppnå resultater sammen med de andre i teamet. I tillegg har du følgende kompetanse:

  • høyere utdanning innenfor relevante fagområder
  • relevant arbeidserfaring innenfor dokumentasjonsforvaltning og bruk av arkivsystemer
  • arbeider selvstendig, er ansvarsbevisst og har sterk gjennomføringsevne
  • gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
  • god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk

Hva tilbyr vi deg?
Foruten alt det faglige du får drive med hos oss, har vi også noen flere goder.

  • Du får gode pensjonsbetingelser og muligheten til å søke om gunstig boliglån gjennom medlemskap i Statens pensjonskassesosiale goder som idrettslag, kunstforening og bedriftshytte
  • Forskningsrådet har også gode forsikringsordninger som du vil nyte godt av.
  • Lønn etter avtale som rådgiver eller seniorrådgiver
  • Vi har ulike idrettslag der du kan delta på Holmenkollstafetten, ski- og aktivitetsdager, fotballtreninger og andre treningsaktiviteter i bygget vårt på Lysaker.
  • Vi har også en kunstforening og en egen firmahytte på Ål i Hallingdal.

Vi håper du har lyst til å bli vår nye kollega! Takhøyden er stor hos oss. Vi er opptatt av å ha en åpen dialog, dele kunnskap med hverandre og å spille hverandre gode. Her blir du en del av et hyggelig og inkluderende miljø, og vi ser virkelig fram til å få deg med på laget.

Forskningsrådet holder til på Lysaker. Vi er 17 engasjerte medarbeidere i Avdeling for HR og dokumentasjon, der du kommer til å tilhøre dokumentasjonsteamet.

Avdelingen er en del av Område for virksomhetsstyring og teknologi - og hele området er opptatt av å tenke nytt og blant annet utnytte ny teknologi til beste for hele organisasjonen og brukerne våre.

Hos oss bidrar du og dine kollegaer til idekraft verden trenger. Fremtidsrettet, ansvarlig, tydelig og engasjert er verdier vi lever etter i vår arbeidshverdag.

Vi ser inkludering og mangfold som en styrke
Forskningsrådet er opptatt av mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal og etnisk bakgrunn.

Annen praktisk informasjon før du søker
Hvis du ønsker å reservere deg mot å stå på den offentlige søkerlisten, må du begrunne det. Du får beskjed fra oss dersom det ikke er mulig, jf. offentleglova § 25.

Vi gjør en bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom vår eksterne samarbeidspartner Semac AS. Dette er en del av vår vanlige praksis. Legg ved vitnemål/karakterutskrifter og relevante attester som vedlegg til den elektroniske søknaden.

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du kontakte avdelingsdirektør Hilde Vestrheim på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon eller arkivleder Daniela Nilsson på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon. Bli bedre kjent med oss på vår nettside www.forskningsradet.no.




Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren
Norges forskingsråd har ansvar for å auke kunnskapsgrunnlaget og fremje grunnleggjande og brukarstyrt forsking, og innovasjon. Forskingsrådet fordeler årleg vel 5,4 milliardar kroner til forskingsføremål. Forskingsrådet skal også arbeide for å fremje internasjonalt forskingssamarbeid. Forsking skal vere ei kraft i utviklinga av det norske samfunnet. Samtidig er forskinga ein del av vår kultur. Ho er givande i seg sjølv, og ho er nødvendig for fag- og kunnskapsutviklinga. Forskingsrådet er inndelt i fire divisjonar: Vitskap, Store satsingar, Innovasjon og Administrasjon. Les mer om Norges Forskningsråd

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Om Stillingen Vi søker nå regionleder for Lokal installasjon og vedlikehold (LIV) Øst. Lokal installasjon og vedlikehold (LIV) er en,
05.05.2024 Flere steder
Vis alle 36.153 ledige stillinger