<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Tryg Forsikring Aktuar/analytiker til et sterkt aktuarfaglig miljø

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du en av dem som tenker at statistisk modellering er spennende og motiverende? Og har du ambisjoner om å dyrke og utvikle din spesialkunnskap i et sterkt og godt fagmiljø med likesinnede kolleger? Da er det deg vi leter etter!

Om oss l Morgendagens trygghetskaper

Privatområdet i Tryg har som ambisjon å skape et sterkere Tryg i Norge. Vi har høy kundevekst og kundene blir stadig mer fornøyd med oss.

Hos oss er personlig utvikling og trivsel på arbeidsplassen i fokus. Vi er byens største digitale arbeidsplass, hvor over 800 talentfulle, teknologisk dyktige og ikke minst trivelige kollegaer er med på å utvikle morgendagens forsikring. Du vil jobbe sammen med flere dyktige aktuarer og statistikere i Tryg som er hverandres sparringspartnere og spiller hverandre gode.

Vil du bli ledende innen tariffanalyser og prediktiv modellering?

Seksjon Pris & Produkt Privat er ansvarlige for utvikling, forvaltning, prissetting og lønnsomhet for forsikringsprodukter og konsepter i privatmarkedet.

Vårt pricing-team i Privat Norge er en del av seksjonen, vi er lokalisert i Bergen og består i dag av 7 medarbeidere, primært med aktuarfaglig eller statistisk bakgrunn. Teamet er preget av nysgjerrighet, sterke kompetanser og en positiv atmosfære. Du vil få spennende og utfordrende oppgaver, der du jobber både selvstendig og i team.

Våre viktigste arbeidsoppgaver er utarbeidelse av tariffanalyser og prediktiv modellering på produkt- og kundenivå av forsikringsforretningen i Norge.

Tryg har konkurransedyktige betingelser, faglig utvikling, ordnet arbeidstid, gode pensjons- og forsikringsordninger og gode rabatter på skadeforsikring. Vi har eget bedriftsidrettslag, bedriftshytter (innenlands og utenlands) og et mangfold av sosialt aktivitetstilbud. Her venter nye utfordringer og opplevelser hver eneste dag.

Om jobben l Dine analyser vil være av stor verdi for Tryg

Du får en spennende arbeidsdag med følgende hovedoppgaver som utføres på tvers av teamet vårt:

  • Tariffanalyser, underwriting, kundeanalyser og andre risikoanalyser av forsikringsforretningen, inklusiv implementering, videreutvikling, vedlikehold og overvåkning av tariffer og modeller
  • Databehandling, programmering, statistisk modellering og bruk av statistiske verktøyer
  • Utarbeide og kommunisere beslutningsgrunnlag basert på analyser
  • Understøtte forretningen, bl.a. via overvåkning og utvikling av KPI’er (key performance indicators)

Vi har stort fokus på at det arbeidet vi gjør skal implementeres og brukes i forretningen for å skape verdi. Du vil ha et tett samarbeid med andre avdelinger i forretningsområdet, samt datawarehouse og IT omkring anvendelse og implementering av analyseresultatene.

Oppgavene dine er relatert til den norske privat-forretningen, men du vil også bli en del av et stort nettverk av prisaktuarer i Norge, Danmark og Sverige.

Det er en fordel at du har erfaring med oppgavene over. Men er du dyktig og nyutdannet med relevant utdanning og kompetanser, er du også velkommen som søke. Det du ikke kan, kan vi lære deg.

Dine faglige kvalifikasjoner og kompetanser

Vi ser for oss at du har master innen aktuarfag, matematikk, statistikk, matematisk økonomi, informatikk eller tilsvarende. Det er helt avgjørende for å lykkes i rollen at du har sterke kompetanser innen statistisk modellering, gjerne med kunnskap om generaliserte lineære modeller, og du har god forståelse for praktiske statistiske problemer.

Du er oppriktig interessert i å jobbe med data, selv når datastrukturer er kompliserte.

Du vil være komfortabel med SAS -programmering og SQL, og det er en liten fordel hvis du også har kunnskap om Python, JavaScript og / eller VBA.

Du liker å jobbe strukturert og effektivt med fokus på prosesser. Du trives med å løse oppgaver på egen hånd, men du er like flink til å skape resultater gjennom godt teamarbeid og motiveres av å delta i tverrfaglige prosjekter.

Du tar initiativ og ansvar for dine oppgaver og har en sterk personlig drivkraft.

For å lykkes i jobben med mange interne grensesnitt, er det viktig at du har gode kommunikasjonsevner og er i stand til å skape et konstruktivt samarbeid med dine kolleger og partnere på tvers av organisasjonen.

God kunnskap i norsk/skandinavisk er en forutsetning. Kjennskap til forsikring er en fordel, men din store nysgjerrighet og ønske om å videreutvikle dine kompetanser på feltet er langt viktigere.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen, kan du sende søknaden din så snart som mulig.

Vil du vite mer om stillingen, er du velkommen til å kontakte Roy Hanstvedt, leder for Pricing Private NO, på Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknadsfrist: 10.02.2022




Adresse: Bergen

Om arbeidsgiveren

Tryg Forsikring er det nest største skadeforsikringsselskapet i Norden. Vår misjon er å tilby trygghet til privatpersoner og næringsliv. Vår oppgave er å bidra til å sikre både menneskelige og materielle verdier. Som kunde i Tryg skal du kunne føle deg trygg på at de verdier som er viktigst for deg er godt sikret.

Visjon

Vi vil oppleves som Nordens ledende trygghetsleverandør på de markeder og innenfor de forretningsområder hvor vi velger å være til stede.

Les mer om Tryg Forsikring

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
NHH-student uteksamineres våren 2021
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Franchise

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger