<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Maskineriet Ønsker du å utvikle deg for videre karriere?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Salgserfaring er blant de mest etterspurte egenskaper i dagens jobbmarked. I Maskineriet er vi opptatt av å utvikle deg som selger og skape gode prestasjoner gjennom engasjement og begeistring. Som landets største aktør innen salg og kundeservice søker vi nå enda flere ansatte på heltid og vi ser etter deg som er målrettet, ambisiøs og klar for nye, spennende utfordringer!

Gjennom grundig opplæring og oppfølging vil alt legges til rette for at du skal lykkes, og for at du skal utvikle deg videre og bygge viktig erfaring for din karriere. Vi i Maskineriet samarbeider i dag med flere av de største og mest anerkjente aktørene i sine bransjer, innen eksempelvis TV, strøm, mobiltelefoni og bank/finans. Din jobb vil ved bruk av telefon være å opptre som bindeleddet mellom leverandøren og markedet på både privat- og bedriftsmarkedet. Lykkes du med salg i Maskineriet vil du bli lagt merke til, og vi kan tilby store utviklingsmuligheter i en faglig sterk bedrift med et godt salgsmiljø. Her er det rom for både deg som ønsker å stikke deg frem, og for deg som trives best uten for mye oppmerksomhet. For kandidater med de riktige egenskapene og høyt ambisjonsnivå kan det på sikt åpne seg muligheter for roller innen salgsledelse. Gjennom vårt opplæringsprogram får du den opplæring og oppfølging du trenger for å lykkes og for å utvikle deg videre i din karriere.Stillingene er på heltid mandag til fredag med arbeidstid fra kl. 08.45 - 16.15.

Vi søker deg som:

  • Har vinnervilje og høyt konkurranseinstinkt
  • Er utadvendt, initiativrik, sosial og glad i å prate
  • Er løsningsorientert og selvgående
  • Er fremoverlent og som har et ønske om å lykkes
  • Har et ønske om å utvikle deg og ser verdien i salgserfaring
  • Behersker norsk flytende både skriftlig og muntlig
Vi tilbyr deg:
  • Fast 100% stilling
  • Gode lønnsbetingelser – fastlønn og provisjon
  • Grundig opplæring og oppfølging
  • Et pulserende og inkluderende arbeidsmiljø
  • Masse konkurranser og moro
  • Store utviklingsmuligheter, mestringsfølelse og anerkjennelse


Du trenger ikke legge terskelen for høy, send oss en kort søknad og så ønsker vi gjerne å bli kjent med deg gjennom en uforpliktende prat!
Om arbeidsgiveren I løpet av 11 år har Maskineriet vokst til å bli en av landets største og beste aktører innen salg og kundeservice. Vi er sertifisert Miljøfyrtårn, Godkjent Callcenter og er kåret til Norges beste callcenter 7 av de 8 siste årene. Vi jobber med noen av Nordens største selskaper i sin bransje, som Telia, Allente, Fortum, Bonnier. Vi jobber også med Oslo Kommune, DSB og Helfo i tillegg til vår bank og finans-avdeling med kunder som Entercard, Danske Bank og BRAbank. Maskineriet er lokalisert i Oslo, Skien, Moss, Arendal og Falun (Sverige) og har over 475 ansatte.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Maskineriet ble startet tilbake i 2010. Siden da har vi vokst fra en grunderbedrift med 6 ansatte til et av landets ledende callsenter. Tilsammen sysselsetter vi over 400 ansatte fordelt på 4 geografiske lokasjoner i Skien, Moss, Oslo og Trondheim. Vi samarbeider med en rekke spennende oppdragsgivere og leverer kundeservice, telefon- og feltsalg for noen av Norges mest kjente merkenavn. Selskapet har store ambisjoner for videre vekst, og vil være et spennende selskap å jobbe for i tiden fremover.

Vi har vunnet prisen for årets callsenter i 2015 og 2018.

Les mer om Maskineriet

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 02
    2024
    5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
1 ledig stilling

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om Maskineriet