<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vil du ha lærlingplass i et IT-selskap som satser på deg også etter lærlingtiden? (Oppstart august 2022) Intility

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Ønsker du å starte karrieren din i en bedrift som satser på lærlingene sine, og hvor et vellykket opphold kan føre til fast ansettelse? I så fall er lærlingplass i Intility en mulighet du ikke vil gå glipp av.  
 
Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi består av over 450 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Med en snittalder på 28 år, jobber vi sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte.  
 
I Intility har vi lang og god erfaring med å ta inn lærlinger. Siden 2004 har over 90 lærlinger tatt fagbrev hos oss. Mer enn 60 av disse er fortsatt ansatt, og er blitt viktige ressurser for selskapet. Vi har alltid et langsiktig perspektiv når vi tar inn lærlinger, og lærlingplass er ofte inngangsbilletten til en lang karriere i Intility.  

 

Et lærlingløp i Intility vil formes etter hvilken retning du tar fagbrev i. Skal du ta fagbrev i dataelektronikk eller IT-drift vil du få bred innsikt i den tekniske plattformen og bygge dyp kompetanse på sentrale verktøy og systemer. Du vil blant annet kunne jobbe med sluttbrukersupport for våre 35.000 sluttbrukere, installasjon og oppsett av PC’er, samt være med på installasjonsprosjekter for nye kunder på Intility-plattformen.  

Som lærling innen IT-utvikling, vil du få jobbe med tilsvarende oppgaver, samtidig som du får faglig påfyll av våre flinkeste utviklere. Underveis i lærlingløpet vil du også rotere til en av våre utviklerenheter, og du vil få godt innblikk i ulike teknologier, kodespråk og utviklingsstrategier. 

Hos oss vil du bli kastet rett ut i det og få bryne deg på tekniske utfordringer fra dag én, selvsagt med god opplæring og støtte fra våre erfarne teknikere. Du vil få jobbe med varierte problemstillinger i løpet av lærlingtiden, og opparbeide deg bred kunnskap innenfor faget ditt. Det er også gode muligheter for utvikling og økt ansvar, og du vil få sjansen til å spesialisere deg og ta ulike sertifiseringer. Uansett hvilken retning du tar fagbrev i, vil en lærlingplass i Intility gi deg et godt grunnlag for videre karriere.


Vi ser etter deg som: 
 • Skal være lærling innen Dataelektronikk, IT-drift eller IT-utvikling fra høsten 2022 
 • Har teknologi som hobby, er nysgjerrig, og har et sterkt ønske om å lære deg nye ting
 • Har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk 
 • Trives med å prate med kunder over telefon, chat og email 
 • Hjelper andre, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Er pålitelig, har god prioriteringsevne, og trives i et hektisk miljø
 • Har et mål om å bygge deg en karriere innen IT
 • Gjerne har interesse for programmering/automasjon, med dette er ikke et krav
Som lærling i Intility: 
 • Får du kontinuerlig faglig påfyll gjennom Intility Academy, og oppfordres til å ta sertifiseringer 
 • Blir du en del av et sterkt fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører
 • Vil du jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere 
 • Blir du en del av et ungt og engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb 
 • Vil du glede deg til å komme på jobb
 • Får du muligheten til å kvalifisere deg for fast ansettelse etter endt læretid 

Hos oss er vi opptatt av at de ansatte trives på jobb og sammen med hverandre. Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener, fotballag i bedriftsligaen, samt lag i bedriftsligaen for CS:GO. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena med familie, venner og kolleger, og det arrangeres også flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året. For at du skal være i flyt i hverdagen serveres frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg er det mulig å bestille middag med seg hjem. Hos oss får du også en ekstra ferieuke i året (til sammen seks uker ferie).

Send oss søknad, CV og karakterutskrifter. Vi ønsker at du legger ved en utskrift/printscreen av karakterene du har oppnådd hittil på videregående. Få også med fraværet. Dersom du går Informasjonsteknologi, er det fint om du nevner i søknaden om du skal ta fagbrev i IT-drift eller IT-utvikling. 

Vi gleder oss til å lese søknaden din! Nøkkelord lærlingplass, Lærling, IT-drift, IT-utvikling, Dataelektronikk

Bransjekategori IT / Telekommunikasjon / Internett 

Bransje Support 

Alternativ bransjekategori IT / Telekommunikasjon / Internett 

Alternativ bransje Drift av applikasjoner og infrastruktur

Kontaktperson:

Vibeke Rye Pedersen
Talent Coordinator
vibeke.rye.pedersen@intility.no
+4724102061
+4790637328

Om arbeidsgiveren

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Ønsker du å jobbe for et av verdens ledende IT-selskaper med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du bli en del av et selskap i sterk vekst hvor du har påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.

Finn ut mer om oss på www.intility.no.

Les mer om Intility

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 26
  2022
  5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
UCO Tromsø holder til i Gimleveien, men skal i løpet av året flytte inn i nye, flotte lokaler på Skattøra.
12.04.2022 Tromsø
 Aleris søker prosjektleder med brennende engasjement for helseteknologi, innovativ drift og digitale helsetjenester I Aleris har vi som mål å
09.05.2022 Oslo
Eiqon har en solid ordrereserve som strekker seg til 2023/2024 og er i vekst, derav trenger vi en ny avdelingsleder.
27.05.2022 Oslo
Vi har et fantastisk produkt - og trenger flere ambisiøse selgere i bedrift-/privatmarkedet. LOS er en av landets ledende strømleverandører,
07.06.2022 Kristiansand
Vis alle 29.520 ledige stillinger

Bli kjent med Intility

De ansatte
 • Jeg blir stadig eksponert for ny teknologi, noe som gjør arbeidsdagen min veldig spennende. Intility består av faglig dyktige og imøtekommende mennesker som skaper et godt arbeidsmiljø.
  Hans Olav Vogt Myklebust Data Scientist
 • Det er en god blanding av det sosiale og faglige som gjør Intility til en attraktiv og trivelig arbeidsplass. Som nyutdannet var Intility en perfekt plass å starte min utviklerkarriere.
  Linda Tran Utvikler
 • I et selskap som vokser fort dukker det stadig opp nye og spennende muligheter. Dersom du har pågangsmot, nysgjerrighet og omstillingsevne er det et godt utgangspunkt for en karrierevei i Intility.
  Mia Færøvik Johannessen Avdelingsleder
 • Det beste med å jobbe i Intility er å få lov til å være med på å bygge en verdensledende plattform. Sammen med unge og dyktige kollegaer får vi ta i bruk den nyeste teknologien for å levere et helt unikt produkt.
  Daniel Sunde Nettverksadministrator
 • Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å spille hverandre gode, og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen.
  Per Kristian Parken Technical Project Manager

Fakta om Intility