<  
>  
Stillingsannonse

Karabin AS Erfaren prosjektleder/konsulent på jakt etter nye utfordringer?

Søknadsfrist : Behandles fortløpende
Send soknad!

Stillingsbeskrivelse

Karabin er i sterk vekst og vi ønsker flere dyktige kollegaer. Vi søker deg som har lyst til å jobbe med komplekse endrings- og forbedringsprosjekter i et av Norges ledende forbedringsmiljøer. Vi vet at med de riktige menneskene, med fokus, lidenskap, kunnskap og integritet skaper vi de beste resultatene for våre kunder.

Våre nye kollegaer er som oss «konsulenter i hjertet», inspireres av varierte arbeidshverdager og har lyst til å være med og utvikle et selskap i sterk vekst. I Karabin har vi runde albuer og deler gladelig av vår kompetanse og erfaringer på tvers av selskapet. Vi har vinnerinstinkt og legger stor vekt på høy kvalitet i alt vi gjør.

Typiske arbeidsoppgaver:
• Lede strategiske og operative forbedringsprosjekter i offentlig og privat sektor
• Bistå kunden i hele prosessen fra idé og strategi til implementert løsning
• Være rådgiver og sparringspartner for våre kunder
• Være med å bygge kompetansehuset Karabin videre

Kvalifikasjoner og egenskaper:
• Relevant mastergrad innen økonomi, finans, teknologi, ledelse, strategi m.fl, med gode akademiske resultater
• 3-10 års erfaring som konsulent/prosjektleder i et konsulentselskap
• Erfaring med å lede team og drive prosjekter fremover
• God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis; dreven i basic consulting skills
• Engasjert, inspirerende og tillitsskapende
• Kommuniserer godt både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk


Hvorfor begynne hos oss i Karabin?

Hos oss får du jobbe med prosjekter i mange sektorer som påvirker menneskers liv. Vi har en bred kundeportefølje, med spennende prosjekter i både offentlig og privat sektor. Du får jobbe sammen med og lære av spesialister innen mange fagfelt som brenner for faget og å gjøre en forskjell. Karabin har en flat struktur, korte beslutningsveier og er i kontinuerlig utvikling. Vi har høy grad av tillit til hverandre og alle har stor grad av fleksibilitet i sin arbeidshverdag.

Om arbeidsgiveren

Siden oppstarten i 2004 har Karabin etablert seg som en nasjonal aktør innenfor prosessforbedring. Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger, men leverer tjenester i hele Norge. Vi har Norges største selskaper på vår kundeliste. Gjennom vår rendyrkede profil og tydelige budskap oppnår vi stadig tillit fra nye og eksisterende kunder.

 

Vi opplever at fokuset på prosessforbedring har endret seg, og at det nå er det viktigste fagfeltet for å oppnå kontinuerlig forbedring. Fokuset på kontinuerlig forbedring bidrar til at våre kunder oppnår sine operasjonelle og finansielle mål.

 

Vi har satt oss som mål å bli det ledende forbedringsmiljøet i Norge. Dette skal vi oppnå ved å ha et høyt kunnskapsnivå, og  som sammen med erfaring og lidenskap skaper den merverdien som gjør at vi blir det foretrukne fagmiljøet for våre kunder. Vi håper at flere kunder vil utfordre oss, og gi oss tillit til å skape resultater.

 

Målbare resultater og varige gevinster

Vi sørger for målbare resultater og varige gevinster for kundene våre. Som følge av vårt målrettede arbeid med både mennesker, prosesser og systemer, lykkes kundene våre med å implementere de endringene og realisere gevinstene de har behov for. 

 

Våre erfarne konsulenter innen operasjonell forbedring, styringssystemer og IKT sørger for at hvert enkelt prosjekt har et tydelig fokus på både målbare resultater og varige gevinster – hele veien fra prosjektoppstart til implementering og forbedring.  

Les mer her

Les mer om Karabin AS

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : Behandles fortløpende

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Siviløkonom
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Job seeker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
11 ledige stillinger
Lederne
 • - Vi ønsker å tiltrekke oss de beste konsulentene i landet. Derfor har vi gjort det slik at veien til å bli Partner er forutsigbar og definert Vi er en fleksibel og proff organisasjon med stor etterspørsel og gode produkter, og spesielt de siste par
  Jan-Petter Abelsen Partner og leder for salg
  Les hele saken 
 • - For meg handler ledelse om å bidra til å utvikle mennesker og la dem nå sitt fulle potensiale. Det innebærer blant annet at vi skal jobbe systematisk med kompetansedeling og kompetanseutvikling internt, jobbe strategisk og la alle ansatte få delta
  Tonje Berg Daglig Leder Oslo
  Les hele saken 
De ansatte
 • Det er gøy å jobbe i et firma som har så god lagånd. Vi blir inspirert til å gjøre en god jobb selv. Og så synes jeg de har gjort det veldig bra nå med tanke på Korona, at de har klart å gi en så fantastisk introduksjon til nyansatte, det synes jeg d
  Thea Danielsen Konsulent
  Les hele saken 
 • - Jeg begynte i Karabin fordi det kanskje er det konsulentselskapet som er mest fokusert på resultatene av jobben som gjøres fremfor metodeverket og alt som skjer imellom. I Karabin er det resultatene som gjelder, sier Espen Baird.
  Espen Baird Partner & Managing Director
Hos oss får du
En utfordrende jobb i Norges ledende forbedringsmiljø
Inspirerende ledere
En spennende kundeportefølje
Skape målbare, dokumenterte gevinster for våre kunder
Fokus på personlig og faglig utvikling
Fleksibel arbeidshverdag
Et inkluderende og stimulerende arbeidsmiljø
Markedsledende lønnsbetingelser
Ansattgoder
Hjemmekontor / Fleksibelt arbeidssted
Firmaturer og sosiale arrangementer
Fleksibel arbeidstid

Filmer

Karabin ser etter flere dyktige ansatte. Hør hva May Britt ser etter når Karabin leter etter nye kolleger.
Karabin er et norsk konsulentselskap med kontorer i Bergen, Stavanger, Oslo og Trondheim. Hør hvordan Mats opplever det å jobbe som konsulent.
Karabin jobber med målstyrt forbedring. Vi er et norsk forbedringsmiljø som siste fire år har dokumentert 2.6 milliarder kroner i dokumenterbare effekter for våre kunder.