<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vi er på jakt etter jurister som vil jobbe i en spennende kommune i Finnmark Skatteetaten

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi ser etter to engasjerte og utviklingsorienterte jurister til Søknad og prosessgruppe i Bjørnevatn utenfor Kirkenes. Vi er en del av divisjon Innkreving, "Norges beste fagmiljø på innkreving".

Vår avdeling og lokalsamfunnet er preget av mangfold fra mange ulike nasjonaliteter. Sør-Varanger kommunen har et rikt kultur- og idrettsmiljø. og det flotte forhold om du er interessert i friluftsliv. Vi har god flyforbindelse til og fra Kirkenes, blant annet med direkte ruter både til Oslo og Tromsø, noe som gjør det enkelt å besøke familie og venner i andre steder i landet.

Divisjon Innkreving står akkurat nå på startstreken i prosjektet: Fremtidens innkreving - her setter vi vi brukerne i sentrum. Vi skal forenkle og forbedre prosesser som gjør det enklere for brukerne å gjøre opp for seg. For å få til dette trenger vi flere medarbeidere, vil du være med på vårt lag?

Vi gir god opplæring til alle våre ansatte, og oppfordrer nyutdannede til å søke.

Hva går jobben ut på?
 • innkreving av barnebidrag og feilutbetalte ytelser fra NAV, herunder behandling av klager på utleggstrekk, utleggsforretning og skattemotregning
 • oversendelse av klagesaker til domstolsbehandling
 • faglig rådgivning, bistand og samhandling internt og eksternt
 • deltagelse i arbeidsgrupper og andre samhandlingsarenaer
 • besvare telefonhenvendelser fra våre brukere og samhandlingspartnere
Hvilken kompetanse er viktig i denne stillingen?
 • juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap. Utenlands grad må være NOKUT godkjent. Vi oppfordrer nyutdannede til å søke, masterutdanning må være godkjent ved ansettelse. 
 • kunne vise til gode juridiske vurderinger
 • god muntlig- og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • du er bruker av relevante digitale arbeidsverktøy
 • fordel med erfaring fra offentlig eller privat saksbehandling. Det er krav om erfaring i stillingen som seniorskattejurist
Hva ser vi etter hos deg?

Hos oss vil du komme i kontakt med mange typer mennesker og mange er i en vanskelig og sårbar økonomisk situasjon. Vi trenger da medarbeidere som er dyktige på å formidle budskapet på en slik måte at mottakeren forstår budskapet ditt.

Du er en person som jobber effektivt og systematisk og er selvgående, samtidig som du liker å samhandle med andre og jobbe i team

Hos oss kan det til tider være hektisk, så du må like å ha mye å gjøre og klare å ha fokus på både kvalitet og mengde. Det krever at du er en strukturert person som klarer å holde oversikt i en travel arbeidshverdag

Vi ser etter deg liker å sette deg inn i nye ting og holder deg oppdatert på eget fagområde. Du deler kunnskap og erfaring med dine kolleger

Du må like at arbeidshverdagen er i stadig endring, og du hjelper til og tar ansvar ut over eget ansvarsområde

 

Personlige egenskaper vil bli vektlagt

Hvorfor skal du velge oss?

Hos oss er hverdagen preget av høyt tempo, gode faglige diskusjoner og hyggelige kolleger, men viktigst av alt - Vi samarbeider og hjelper hverandre. Vi er ca. 115 ansatte som jobber i divisjon Innkreving i Bjørnevatn. Vi har et godt arbeidsmiljø og en god aldersspredning fra midt i 20 årene til 60 årene. Du kan derfor være trygg på at om du trenger det, vil du få god bistand fra erfarende kolleger. I en hektisk hverdag har vi også fokus på å ha en god balanse mellom jobb og fritid. Vi er stolt av jobben vi gjør.

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til en jobb hos oss. Dersom du er aktuell for en stilling, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Vi kan også tilby deg:

 • mulighet for å jobbe med samfunnsaktuelle saker
 • utfordrende arbeidsoppgaver og store fagmiljø
 • kompetanseutvikling
 • fleksitid
 • bevegelse i arbeidstiden (BIA)
 • en raus personalpolitikk
 • medlemskap i Statens Pensjonskasse (SPK)

Det er mange som ønsker seg en fleksibel og hybrid arbeidshverdag med mulighet for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Dette vil vi selvfølgelig tilrettelegge for. Hos oss kan man inngå avtale om delvis hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Stillingen lønnes som skattejurist (kode 1413) fra kr 540 000,- til Kr 650 000,- eller seniorskattejurist (kode 1501) fra kr 600 000,- til Kr 750 000,- avhengig av kvalifikasjoner. De første seks månedene regnes som prøvetid.

Hvis du bor og jobber i Finnmark mer enn 12 mnd. sammenhengende kan du få slettet inntil 10 % av opprinnelig studielån pr. år (maks kr 25 000,-), samt lavere skatt.

Kontaktinformasjon
Lise Bøgeberg Mathisen
underdirektør
 472 86 099
Om arbeidsgiveren

Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Hos oss jobber om lag 6500 ansatte fordelt på hele landet, med ett felles samfunnsoppdrag: Bidra til å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. I tillegg sørger vi for et oppdatert folkeregister. Våre kunder er alle landets innbyggere, bedrifter og foretak. 

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, sivilingeniører, statsvitere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

Visjon
Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjør det riktig.

Les mer om Skatteetaten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Jus

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 26
  2022
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
2 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
 
 
 

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
UCO Tromsø holder til i Gimleveien, men skal i løpet av året flytte inn i nye, flotte lokaler på Skattøra.
12.04.2022 Tromsø
 Aleris søker prosjektleder med brennende engasjement for helseteknologi, innovativ drift og digitale helsetjenester I Aleris har vi som mål å
09.05.2022 Oslo
Eiqon har en solid ordrereserve som strekker seg til 2023/2024 og er i vekst, derav trenger vi en ny avdelingsleder.
27.05.2022 Oslo
Vi har et fantastisk produkt - og trenger flere ambisiøse selgere i bedrift-/privatmarkedet. LOS er en av landets ledende strømleverandører,
07.06.2022 Kristiansand
Vis alle 29.520 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Ansattgoder
Fleksibel arbeidstid
Gode pensjonsordninger
Personalrabatt på produkter og tjenester
Hos oss får du
Kompetansedeling
Samarbeid på tvers
Kurs og videreutdanning
Tilbud om deltids masterstudium i skatte- og avgiftsrett

Fakta om Skatteetaten