<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Motiveres du av gode kunderelasjoner? Gjensidige

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

I Gjensidige engasjerer vi oss i livet til kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Vi fokuserer på å skape trygghet, tenke nytt og ta sats for at våre kunder skal være best mulig forberedt på fremtiden. I løpet av Gjensidigekarrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre - hver eneste dag. Slik at du kan spille en viktig rolle for oss, kundene våre og for samfunnet. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med?

Vi søker etter motiverte selgere til utadrettet rådgivende salg, som vil være med å ta Gjensidige inn i fremtiden. Som ansatt hos oss kommer du til å spille en stor rolle for våre bedriftskunder og du kommer til å være en viktig bidragsyter til at Gjensidige når sitt mål om å være det mest kundeorienterte forsikringsselskapet i Norden. Vi mener det handler om å skape de beste kundeopplevelsene. Dette vil vi oppnå gjennom bruk av digitale kanaler, kundesenter og en sterk lokal tilstedeværelse som vil sikre at vi løser oppgavene for kunden enklest mulig.

Gjensidige skal opprettholde den sterke posisjonen vi har lokalt, og til vårt kontor i Molde søker vi etter deg med god lokalkunnskap og kjennskap til bedriftsmarkedet.

Om jobben

Stillingen innebærer betjening av lokale kunder samt rådgivning og salg av skade- og personforsikring til nye og eksisterende bedriftskunder. Hos oss får du ta del i et godt arbeidsmiljø med rådgivere som motiveres av gode resultater og som har det gøy på jobb. Gjennom vår egen skole, Gjensidigeskolen, sørger vi for at du får nødvendig opplæring og kontinuerlig utvikling, med fokus på kundeopplevelser, treningskultur og prestasjon.

Som salgssjef vil du arbeide aktivt med rådgivning og salg mot lokale bedriftskunder for å tilby dem gode forsikringsløsninger. Du vil få ansvaret for hele salgsprosessen og presentere konkurransedyktige løsninger til de ulike kundene, samt ansvaret for å bevare og utvikle egen portefølje. Har du de rette verdiene og ambisjoner om å lykkes i salg kan dette være jobben for deg.

Om deg

Motiveres du av å skape gode kundeopplevelser og ser på deg selv som en naturlig del av et prestasjonsorientert miljø, er det kanskje deg vi søker etter. Det er ønskelig med relevant utdannelse på bachelornivå, men salgserfaring kan kompensere for manglende utdanning. For å lykkes i rollen trenger du god bedriftsøkonomisk forståelse og du må være flink til å etablere nye relasjoner. Videre trenger du engasjement, egendriv og struktur. Du må kommunisere godt med kundene og ha fokus på den gode kundeopplevelsen. Som person er du selvstendig og evner å se muligheter og løsninger for kundene. Du har stor arbeidskapasitet, pågangsmot og en sterk vilje til å lykkes. Du jobber strukturert, målrettet og blir motivert av resultatkrav og gode prestasjoner.

Du må ha førerkort samt tilgang til egen bil.

Vi tilbyr
Hos oss kommer du til en virksomhet som virkelig satser. Du skal arbeide med rådgivning og aktivt salg mot næringslivskunder, hvor du får brukt dine relasjonsevner. Du vil få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en dynamisk hverdag, og vi gir deg god og profesjonell opplæring. Lykkes du hos oss vil vi kunne tilby deg gode utviklingsmuligheter i et nordisk konsern.

I tillegg tilbyr vi:

  • Fastlønn med resultatbasert bonus
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger, med blant annet helseforsikring og personalrabatter
  • Firmahytter i inn- og utland
  • Aksjespareordning

Uansett hva du jobber med i Gjensidige får du både jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Ved spørsmål kan du ta kontakt med Hege Karina Bøe på mobil: Logg inn for å se kontaktinformasjon.
Adresse: Molde

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Les mer om Gjensidige

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Aleris Stavanger holder til i nye og topp moderne lokaler i Lagårdsveien 80. Vi er et spennende fagmiljø med et
07.06.2023 Stavanger
Valdresbygg er på utkikk etter dyktige håndverkere. Fagbrev er ikke et krav, relevant erfaring kan kompensere for dette. Vi ser
07.06.2023 Nord-Aurdal
Til vårt verksted på Hamar, distrikt Innlandet, søker vi deg som liker å ta initiativ og som har lyst å
07.06.2023 Hamar
Til vår anleggsvirksomhet ser vi nå etter en ny Dokumentstyrer. I denne stillingen vil du få muligheten til å bidra inn
07.06.2023 Oslo
AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
05.06.2023 Oslo
AF Gruppen har hatt intern bedriftshelsetjeneste (BHT) siden 2008. BHT er godkjent av arbeidstilsynet og består i dag av seks
01.06.2023 Oslo
Vi søker en dyktig pukkverksarbeider til vårt massesenter i Hokksund.  Hokksund Massesenter har behov for å styrke laget og kapasiteten, og
29.05.2023 Øvre Eiker
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Bli med å forme morgendagens helsetjeneste i et fremtidsrettet selskap
28.04.2023 Drammen
Vis alle 26.285 ledige stillinger

Bli kjent med Gjensidige

Fakta om Gjensidige