<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Seksjonsleder Bygg Rambøll

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Rambøll har nå lansert ny strategi for de neste 4 årene, «The Partner for Sustainable Change». Vi ble også i 2020 det første rådgiverselskapet i verden som ble sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I Rambøll jobber vi aktivt med hvordan vi kan bidra til et mer bærekraftig samfunn og hvordan vi kan være rådgiverne som tilbyr de beste løsningene for våre kunder. For å utfordre oss selv og utvikle oss videre, stiller vi spørsmålene:

 • Hva skal vi gjøre for å levere de beste prosjektene både nå og i fremtiden?
 • Hvordan kan vi å bidra som byggetekniske rådgivere i en verden hvor bærekraftige løsninger er viktigere enn noen gang?
 • Hvordan jobber man for å få det beste ut av hver enkelt?
 • Hvordan skal vi jobbe som rådgivere for å møte kundens forventninger? Og hvordan sørger vi for å bli foretrukne rådgivere?

 

Har du et ønske om å kombinere byggeteknisk fagkunnskap med ledelse, og blir nysjerrig av disse spørsmålene, så anbefaler vi deg å legge inn en søknad - eller bare kontakte oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

 

I byggavdelingen i Oslo er vi på utkikk etter en ny seksjonsleder som kan være med å utvikle avdelingen videre. Hos oss har vi et sunt spenn i både alder og spesialkompetanse, og her kan du møte både "superseniorer" og unge kunnskapsrike rådgivere. Felles for alle er vår integritet, faglige stolthet, omgjengelighet og et ønske om å bli bedre. Vi er på utkikk etter deg som har rådgivererfaring og et ønske om å kombinere denne erfaringen med ledelse og utvikling av medarbeidere.

 

SÅ; NOEN HARDE FAKTA OM OSS

 

På Rambølls kontor på Skøyen i Oslo er det i dag ca. 580 ansatte. Det tverrfaglige miljøet i Oslo er stort og sterkt, med alle fagdisipliner på plass. I avdelingen jobber vi med rådgiving og prosjektering av det meste innen bygg, både nybygg og rehabilitering, alle prosjektets faser fra mulighetsstudier, skisse-/forprosjekter til detaljprosjektering og oppfølging. Vi jobber med bygg for de fleste formål, bl.a. nevnes kontor-, nærings-, bolig-, helse-, idretts- og kulturbygg. Av større prosjekter vi er involvert i nevnes bl.a. Nytt Regjeringskvartal, Nytt Sykehus Drammen og Campus NTNU.

 

I vår avdeling har vi et sterkt fokus på samhold, trivsel og faglig utvikling. Vi har en kultur hvor det er god takhøyde og det skal være enkelt å spørre naboen om hjelp når man trenger det. Vi ønsker å gi tillit og ansvar tidlig, kombinert med nødvendig oppfølging for den enkelte, for å kunne bygge oppunder god utvikling. Stillingen som seksjonsleder i avdeling Bygg innebærer at du vil bli en del av ledergruppa i avdelingen. Avdeling Bygg har totalt ca. 45 medarbeidere og er delt i tre seksjoner. Som seksjonsleder vil du jobbe tett med to andre seksjonsledere og avdelingsleder. Du vil ha medarbeideransvar for de i seksjonen og samarbeide tett med de andre lederne om bl.a. faglig utvikling, ressursstyring, ledelse av oppdrag og tilbud, rekruttering osv.

 

ER DU VÅR NYE SEKSJONSLEDER?

 

Som seksjonsleder vil du blir involvert i både prosjektering, rådgiving, oppdragsledelse og     -styring, utvikling av medarbeidere og andre aktiviteter som støtter oppunder ledelse av avdelingen. Det er derfor et viktig utgangspunkt at du har erfaring som rådgiver og god kompetanse innen konstruksjonsteknikk, er god til å fremstille et budskap skriftlig og muntlig og evner å se muligheter og løsninger. Du må være nysjerrig på å tilegne deg ny kunnskap og interessert i både egne og andres utvikling. Du vil også få god støtte underveis fra avdelingsleder og øvrige seksjonsledere i din utvikling i rollen som seksjonsleder.

 

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 30.05.2022

 

Har du spørsmål?
Kontakt gjerne avdelingsleder Tommy Hurthi Steinkjer på mobil +47 959 96 663.

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig. Du kan lese mer om vår historie og arv her.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Matching candidates Vis alle 
Jobbsøker
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Match 72%
Flere muligheter
3 ledige stillinger
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi i Teleperformance ønsker nye kundebehandlere for vårt Telia team! Vi ser etter nye kandidater som er positivt innstilt, glad
05.07.2022 Oslo
Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå skal vi
01.07.2022 Flere steder
Verdikjeden til Osland går i kretsløp frå rogn til regnbogeaure ut til marknaden. Vår aktivitet skapes av våre tilsette, men
28.06.2022
Har du interesse for bærekraftig mat og havbruk, og ønsker en spennende og variert start på karrieren?
27.06.2022 Høyanger
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
Vis alle 27.035 ledige stillinger

Bli bedre kjent med Rambøll!

De ansatte
 • Det jeg elsker med jobben min er at jeg har det veldig gøy og at det er så stor variasjon i arbeidsoppgaver.
  Selma Bjørge Hoel Miljørådgiver
 • Det beste med å jobbe i Rambøll er muligheten til å skape nye løsninger og være med på unike prosjekter
  Mia Wanger Ingeniør
 • I Rambøll er det mange med lang fartstid og høy kompetanse, tilrettelegging av junior-seniorsamarbeid har gjort at jeg har hatt en bratt læringskurve og håndtert mye ansvar fra dag én.
  Gina Marie Qvale konsulent og utviklingsleder
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Fleksibel arbeidstid
Fleksible feriemuligheter utover 5 uker
Firmaturer og sosiale arrangementer
Hos oss får du
Personlig og faglig utvikling
Brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn.
Skape inspirerende og bærekraftige løsninger
Stort ansvar og varierte arbeidsoppgaver.
Mulighet til å prøve deg innen ulike roller.
Et eget kursprogram (Rambøll Academy).
Veiledning og oppfølging fra gode kolleger.
"On the job" trening.

Fakta om Rambøll