<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vil du oppnå raske resultater gjennom å lede og koordinere prosesser? Skatteetaten

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi trenger en prosessdriver som brenner for raske resultater sammen med andre i vår divisjon!  
Vi er på jakt etter en prosessleder/driver i vår styringsseksjon. Du vil bli en del av divisjon Innkreving og en viktig bidragsyter til samfunnsoppdraget i Skatteetaten. Vår del av samfunnsoppdraget er å sørge for at pengene kommer inn, til finansieringen av det fantastiske velferdssamfunnet vi har. Styringsseksjonen skal bidra til å utvikle divisjonens fagområder i ønsket strategisk retning, følge opp mål og resultatkrav, samt sikre den operative virksomhetsstyringen i divisjonen. Våre medarbeidere har et stort engasjement og vi bidrar alle med å finne løsninger på tvers av stabens og divisjonens ansvarsområder.

Vi ser etter en prosessdriver som kan fasilitere store og små prosesser i et hektisk styringsmiljø, som trives med å jobbe sammen med andre fra start og for raskere resultater! 

Hva går jobben ut på?

Dine arbeidsoppgaver vil være å lede og koordinere prosesser, både internt i seksjonen og opp mot andre avdelinger og staber, samt mot Skattedirektoratet. Du bør derfor ha erfaring fra slik arbeid.

Du vil jobbe strategisk med de lengre og mer omfattende prosesser innenfor styringsområdet, men også med noe operativt fasilitering og veiledning mot våre avdelinger og staber. Du må derfor kunne utarbeide gode diskusjon- og beslutningsgrunnlag for ledelsen basert på data og analyser. Du vil også få ulike oppgaver innenfor styring og oppfølging. I noen sammenhenger vil du ha en rolle som stedfortreder for leder. 

Hvilke kompetanser er viktig for denne stillingen?
 • Utdanning på masternivå innen prosessledelse eller andre relevante fagområder. Utenlandske grad må være NOKUT godkjent
 • Erfaring fra fasilitering og prosessledelse
 • Erfaring med å lage og holde presentasjoner, bla. dreiebok
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og gjerne også på engelsk
 • Du er bruker av digitale verktøy
Hva ser vi etter hos deg?

Er du en person som evner å omsette oppdrag til gode prosesser. Du ligger i forkant av det som kommer og er selvstendig.

Vi trenger deg som tar initiativ til endringer og forbedringer hvis det er nødvendig. Du må kunne planlegge på kort og lang sikt, og håndtere at arbeidshverdagen ikke alltid blir som planlagt.

Du er flink til å engasjere og involvere de du jobber sammen med, og formidler informasjon etter mottakerens behov.

Noe reisevirksomhet kan forekomme

Hvorfor skal du velge oss?

Du vil bli en del av et miljø med 16 kolleger og leder, som har arbeidssted Trondheim, Skien og Mo i Rana. Her hos oss vil du får mulighet til å påvirke oppgavene og selvstendig arbeid, samtidig som du må samarbeide på tvers i organisasjonen. Vi har et åpent og uformelt miljø. 

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til jobb hos oss, Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du kan ringe en av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for finne bedre ut om vi er en god match.

Du får også mulighet til:

 • Jobbe med samfunnsaktuelle saker
 • Utfordrende oppgaver og store fagmiljø
 • Kompetanseutvikling
 • Fleksitid
 • Trening i arbeidstiden
 • Medlemskap i Statens pensjonskasse (SPK)

Vi vet at mange ønsker seg en hybrid og fleksibel arbeidshverdag med mulighet for å veksle mellom å jobbe hjemmefra og møtes på kontoret. Det vil vi tilrettelegge for, hos oss kan man inngå avtale om delvis hjemmearbeid når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre.

Du blir ansatt som rådgiver(kode 1434) fra kr 540 0000 - kr 620 000 /seniorrådgiver(kode 1364) fra kr 620 000 - kr 800 000,- avhengig av kvalifikasjoner. De første seks månedene regnes som prøvetid.

Vi er mer opptatt av hva du kan, dine erfaringer og kompetanser enn hvor flink du er til å skrive jobbsøknader. I stede for å skrive søknad ber vi deg levere en god og beskrivende CV hvor du får frem hva du har gjort og oppnådd som gjør deg kvalifisert til stillingen. Last ned vitnemål/karakterutskrifter og attester som vedlegg.

Kontaktinformasjon
Ranja Sivertsvik
underdirektør
 41566879
Om arbeidsgiveren

Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Hos oss jobber om lag 6500 ansatte fordelt på hele landet, med ett felles samfunnsoppdrag: Bidra til å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. I tillegg sørger vi for et oppdatert folkeregister. Våre kunder er alle landets innbyggere, bedrifter og foretak. 

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, sivilingeniører, statsvitere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

Visjon
Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjør det riktig.

Les mer om Skatteetaten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
 
 
 

Se flere annonser

Stendi startet sin utrykningstjeneste i februar 2018, og har allerede ansvar for nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Nå skal vi
01.07.2022 Flere steder
Verdikjeden til Osland går i kretsløp frå rogn til regnbogeaure ut til marknaden. Vår aktivitet skapes av våre tilsette, men
28.06.2022
Vil du bli ein del av eit industrieventyr i Tizir Titanium & Iron AS i Tyssedal? Med spennande fagområder kan du bli
27.06.2022 Ullensvang
Har du interesse for bærekraftig mat og havbruk, og ønsker en spennende og variert start på karrieren?
27.06.2022 Høyanger
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept du
23.11.2021 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi søker konsulenter som trigges av å skape varige verdier for kunden. Realisering av gevinster er
24.11.2021 Bergen
Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
21.01.2022 Hele Norge
Vi er en av Norges ledende utleiere av byggekraner og har over 70-års erfaring som importør av Liebherr tårnkraner. Vi
28.02.2022 Lillestrøm
Vis alle 25.710 ledige stillinger

Bli kjent med oss

Ansattgoder
Fleksibel arbeidstid
Gode pensjonsordninger
Personalrabatt på produkter og tjenester
Hos oss får du
Kompetansedeling
Samarbeid på tvers
Kurs og videreutdanning
Tilbud om deltids masterstudium i skatte- og avgiftsrett

Fakta om Skatteetaten