<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Venezu Ønsker du å bli Forsikringsrådgiver hos den største aktøren i Norge?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Venezu er en av Norges fremste selskaper på rekruttering til attraktive arbeidsgivere. Vi har fått i oppdrag å hjelpe Gjensidige med å styrke sin utgående salgskraft mot det private forsikringsmarkedet, og ser etter deg som vil ta steget videre i karrieren din. Vi tilbyr deltagelse i det beste arbeidsmiljøet i bransjen, og utvikling for deg i trygge rammer.

Beskrivelse

Hos Gjensidige får du muligheten til å skape deg en solid karriere innen salg, der vi hjelper deg med å lykkes med å nå dine mål. Våre forsikringsrådgivere brenner for faget sitt og har det gøy på jobb. Dette betyr at du får jobbe blant selgere som holder et skyhøyt nivå. Siden vi mener at det råeste du kan være er selger i Gjensidige, vil du gjennom Gjensidigeskolen få den opplæringen du trenger for å få bransjens sertifisering, og vi satser på deg i vårt eget karriereprogram for selgere. Kandidater som ønsker å fortsette å utvikle sin karriere innenfor salg oppfordres til å ta kontakt for en hyggelig prat om stillingen!

Arbeidsoppgaver

Den viktigste oppgaven du vil utføre i løpet av en typisk arbeidshverdag er rådgivning om og salg av forsikringer til nye og eksisterende kunder i privatmarkedet pr. telefon. Dette vil si at du både tar initiativ mot å skape nye salgsrelasjoner, og at du pleier eksisterende kundeforhold på en god måte. Tilknyttet dette vil du være med på å sikre kunden gjennom hele sitt livsløp ved bruk av varierte produkter innenfor skade-, livs- og helseforsikring.

Dine personlige egenskaper

  • Du trigges av å jakte de beste kunderelasjonene og å kunne skape skreddersydde løsninger
  • Du ønsker å være med på å tilby markedets beste rådgivning om forsikringsløsninger
  • Du er komfortabel med bruken av telefon som arbeidsverktøy
  • Du er detaljorientert samtidig som du evner å beholde oversikten og strukturen i arbeidshverdagen
  • Du motiveres av gode resultater og ønsker å bidra til at teamet lykkes
  • Du trives med et fokus på kundene og etablere nye relasjoner
  • Du har stor arbeidskapasitet og presterer godt når tempoet er høyt
  • Du behersker Norsk flytende og kan kommunisere godt både muntlig og skriftlig

Din bakgrunn

Vi ser etter deg som har bakgrunn fra salg, enten av forsikringer eller andre produkter og tjenester rettet mot både privat- og bedriftsmarkedet. Gjennom tidligere arbeidserfaringer har du bevist at du lykkes med salg og er god på å skape nye relasjoner.

Det er en stor fordel om du har erfaring med salg av forsikringer og tilhørende sertifiseringer, men det er ikke et krav!

Vi tilbyr

Våre medarbeidere får en konkurransedyktig kompensasjonspakke som består av en solid fastlønn i kombinasjon med bonusordning, og selvsagt veldig gode forsikrings- og pensjonsordninger. I tillegg tilbyr vi:

  • Firmahytter i inn- og utland
  • Mulighet til å holde deg i form i eget treningsstudio samt bedriftslag
  • Aksjespareordning
  • Sommertid
  • Karrieremuligheter i et av Nordens største skadeforsikringsselskap

Venezu er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som jobber med de største selskapene innenfor flere bransjer. Vi fokuserer på det nordiske markedet og vi ser etter motiverte og dyktige kandidater som passer inn i et <> miljø hos våre kunder. For spørsmål om denne eller andre stillinger kontakt oss på mobil Logg inn for å se kontaktinformasjon og Logg inn for å se kontaktinformasjon, eller mail til . Søkere vurderes fortløpende!



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren
Venezu er en nordisk ledende bedrift innenfor verdiøkende Telemarketing på B2B markedet. Bedriften ble grunnlagt i Norge i 2003 og har siden det blitt en av de mest kjente innenfor sitt område på det norske markedet. Vi jobber med retting av kontaktdata, kunde- og markedsundersøkelser, leadsgenerering, seminarer, kampanjer og en del salgskonsepter. For mer informasjon, se våre websider www.venezu.no. Til vårt kontor i Oslo søker vi nå medarbeidere Les mer om Venezu

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobsøker i forsikringfag
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger

Fakta om Venezu